Klarita -> RE: Dečija obuća (21.9.2014 0:50:07)
|
Epilog nase price...nosice godinu dana Rudo patofne (28br[sm=zmeden.gif]) jer je najduze tokom dana realno u patofnama. Videla sam proletos te Mia patike, skroz su mi simpaticne bile i ona se zalepi za njih ali mm kir janja nas razmasi onda[sm=hudicek1.gif] Uzeli smo joj u Gr u Prenatalu prelepe patikice za 9evra i sad sam joj probavala kod nas u radnji neke poluduboke Puma kozne patike i odlicno stoje, jos se ona zalepi za teget crvene (crveno je samo oko clanka cini mi se) sto je super iskoristicu ih kad tad za N[sm=smiley36.gif] A, ima minnie baletanke iz HM i preslatke su, a dopale mi se i ove sa slike sto UM postavila. Ja sam opeterecena baletankama, pa opterecujem i nju jadnu[sm=smiley36.gif] mada voli ona sve sto vole devojke, zene, pa nemam problema oko toga. Danas stigle ove iz Ruda, jednolicne su i odvratne roze boje, pa cu morati da ih ukrasim necim. Posebno sto u njenoj grupici jos jedno dete ima iste, uzeli ih i oni u sredu kad sam i ja vodila K na pregled, samo sto onda dr za nas ponela da probamo 26 i 27, pa nam male, i uze ih ta devojcica iz K grupe iz vrtica[sm=hudicek1.gif] A, ja mrzim kad neko ima nesto sto i mi, a sad u ovom slucaju konkretno sto ce ih mesati. Mislila sam da joj skinem neke pufnice sa snalica pa uhvatim iglom i koncem[sm=zmeden.gif] moram nesto[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|