Klarita -> RE: Dečija obuća (15.9.2014 12:29:28)
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Nikola za rođendan dobio predivne cipelice-patike. Kožne su, unutra su isto postavljene kožom, imaju anatomski uložak, malo diblje na čičak traku. I lagane su dovoljno da može da hoda u njima. Oduševila sam se. Proizvođač je Lumi Line Bela Palanka. Čini mi se da mi je drugarica rekla da prave i neku sopecijalnu anatomsku obuću. Klarita hoćeš da probaš kod njih? Radnja im je u Dušanovoj, preko puta socijalnog. Nisu skupi. Imaju i patike i patofne i cipele. Inače ni Nikola kao ni Dnailo ne mogu da uđu u nijedne Pavle i Deichman cipelice. Čak ni njihove patofne im ne odgovaraju. Imaju visok ris i sve im je tesno. Ove što je nikola dobio su super jer su tu kod risa dovoljno mekane i široke da ih oblačimo bez problema Slikaću ga danas pa ću da postavim sliku Hvala, Mod. Bas cu da svratim sutra, Boze zdravlje. A, stavi sliku ako budes imala vremena. Vodim racuna da ima kvalitetnu obucu oduvek, ali sam kasno shvatila da je u sustini najbitnije da joj je kvalitetnija obuca u sustini najbitnija patofne, jer veci deo dana je u njima. Rece mi dr u subotu da stopala nisu glina pa ce ih obuca ispraviti, ali mi bar dade smernice o cemu voditi racuna. Zapisao mi: "Par dubokih anatomskih cipelica po meri[sm=zmeden.gif] sa ugradjenim supiXacionim (ne mogu da protumacim) uloscima, ojacanim medijalnim lubovima, Tomasovim potpeticama i "baby" kopcama" Dok nadjemo nekog ko ce uraditi pogledacu te sto si navela, a mozda i oni rade po meri[sm=smiley1.gif] Mada napisala si da su mekane sa strane..kako god, pogledacemo obavezno. U vrticu i kuci nosi Froddo patofne, sad cemo videti koje cemo i kako, a inace ima 101 par patika i baletanki, sandala, cizmi markiranih i no name, ali u njima ode do igraonice, u goste...u setnju.
|
|
|
|