|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
18.4.2014 11:53:36   
ivaMark
Eto, ne bi mi na pamet palo tamo da trazim. Super. To nas ceka ovih dana user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1851
8.5.2014 0:26:54   
Sanchy
Imam jedno pitanjceuser posted image ..kupila sam M.divne rider gumene sandale sa kaiscicem oko pete na cicak za more,medjutim on u tome ne zna da hodauser posted image ..krivi nogu i kuka ko da sam mu ne znam sta obula,,tako da cu morati da ih vratim ,,sta da mu kupim za more,prvenstveno mislim za plazu sto ce reci da moze i da ih kvasi morskom vodom?Ako neko ima ideju gde da idem i sta da trazim.. user posted image
user posted image

< Poruku je uredio Sanchy -- 8.5.2014 0:35:28 >

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1852
8.5.2014 9:10:11   
Ana RR
Sanchy, isto tako divne rider sandale sam ja kupila Marku prošlog leta. NIKAD više se neću tako za'ebati. Jadno dete dobro glavu nije polomilo. Stalno se saplitao i padao, a on baš nije neko smotano dete. Grubin mi je zakon, nosio ih je i na moru, u vodu je ulazio bos pošto je bila peščana plaža. Imaš u cicibanu one gumene sandale, kao što smo i mi nosili kad smo bili klinci. Mislim da su one odlične za vodu. OVAJ fazon.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1853
8.5.2014 9:15:00   
Ivanka 75
Nama su za more one mekane gumene zakon. I 7vodu i po vrelom pesku bez problema.
A za leto Ivka vec pikirala roze Grubinke u apoteci user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1854
8.5.2014 9:21:18   
Trcosava
Haha moje dete nema problem sa tim sandalama. Mada, nemaju ni toliko kaišića. Jedini problem je kad ide tu po dvorištu, posuta je rizla i kamenčići ulaze, a ona ne ume da ih istrese. Ali nikad se nije saplitala.
Ove joj uzimamo bukvalno od kad je prohodala. Sačuvala sam od prvih - mnogo su mi slatke onako male

Sjajne su za vodu, za pesak - eto jedino rizla je problem. Brzo se suše, ne razmišljam da li će da se prehladi.

user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1855
8.5.2014 10:37:19   
Peace*
Prošle god sam kupila obojici Rider sandale, nisu ih obuli ni dva put, i Marko se saplitao.
Realno, celo leto provode u Crocs, a na plazu isto siđu u njima, izuju, gurnu pod ležaljku da se ne zagreju od sunca i na plaži su bosi.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1856
8.5.2014 10:52:42   
cockic
ja sam prosle godine klincima uzela nike sandale.koliko znam i one su za vodu.mekane su,a noga se ne krivi.nosili su ih super.sad ove godine planiram grubin.sin je imao jedne i super su se pokazale.sva sreca pa lepo hodaju,ne vuku noge inace bi prsti stradali.Lena je prosle godine i bila mala za grubin.16 meseci je imala na leto.ipak su one za posle druge godine.kad dete vec lepo hoda.

ja sam htela i prosle godine grubin Petru,ali sam odustala jer smo povoljnije prosli sa nike sandalama.a em uzeli sandale sredinom jula.sad cu uzeti sredinom juna.vala kakvo je vreme ja nemam osecaj da ide leto.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1857
8.5.2014 11:23:29   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Peace*

Prošle god sam kupila obojici Rider sandale, nisu ih obuli ni dva put, i Marko se saplitao.
Realno, celo leto provode u Crocs, a na plazu isto siđu u njima, izuju, gurnu pod ležaljku da se ne zagreju od sunca i na plaži su bosi.

Da, zaboravila sam, i mi smo letos imali crocs. Bile su mu super na plaži i kući po dvorištu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1858
8.5.2014 12:32:15   
Peace*
Samo što plutaju po vodi, pa je problem ako je dete malo a ulazi u more. Meni bude čudno. user posted image

Tasha

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1859
8.5.2014 13:20:13   
Trcosava
zar kroksice nemaju ono da se natakne napetu pa da ne spadaju?

One sandale koje sam postavila su zato zakon. Uzela bi i sebi jedne jer MRZIM da ulazim u vodu sa kamenjem, moje none vole samo pesIk. Ali su za odrasle skupe u pm :(

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1860
8.5.2014 18:43:40   
ishler
Do sada sam uzimala samo naturino cipele i sandale cerkici koja ima 3 godine,a ovog leta sam mislila da uzmem sandale grubin,ali mi prijateljica koja je terapeut i radi sa decom rece da ni slucajno ne uzimam grubin jer su jako tvrde za decu,tako da ne znam sta cu.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1861
8.5.2014 22:06:09   
Sanchy
Ne znam ni ja,prekosutra idem da vratim ove rider,a bas mi je zao..ali definitivno ne moze da hoda u njima,pa cu traziti nesto sa tim ojacanjem za petu,vidim da sve sto ste predlozili ima uglavnom kaiscic oko zgloba sto drzi petu na mestu..pa cu da trazim..

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 1862
8.5.2014 22:16:36   
minnica
Meni se za dečaka sviđaju ove u Dajhmanu i mislim da ćemo ih uzeti.
user posted image

Ćerka na plažu ide u kroksicama, a u vodu bosa.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1863
8.5.2014 22:29:03   
Sanchy
Lepe su ali nisu za vodu,meni trebaju najvise zbog plaze..sto je Trcosava napisala,ja i u vodu idem u onim sa platnom i posle japanke po plazi,,plaze su pune cepova,staklica ,cak i spric sam jednom videla pa ne bih da hoda bos,a i ja sam baksuz na Tasosu sam stala na pcelu koliko me je stopalo bolelo,,strasno..otad uvek imam nesto na nogama

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1864
9.5.2014 15:18:26   
cockic
e sanchy onda su vam super nike sandale i za more i za ovako.ja sam i uzela misleci da cemo iznenada ne gde otici,ali boginje nas zeznuse u sred jula.tako da je jedino iznendjenje nama bilo telo puno boginja user posted image ali kad tad mora i to.tako da smo sa tim iznenadjenjima zavrsili.

ja ne mogu da postavim sliku tih nike sandala ako neko moze nek stavi.verujem da znate na sta mislim.djon guma,a one su cele od nekog brzo suseceg materijala poluotvorene.ali sam objasnila user posted image cena je preko 3000din.za te manje brojeve.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1865
18.5.2014 9:38:58   
Shishica
Novosadjanke, kazite mi gde mogu kupiti za moje devojcice dobru obucu. Polusandale, sandale, baletanke. Baldino i slican kvalitet, gde je najbolje da odem za najbolji odnos cena/kvalitet?
Koje radnje i ulice da obidjem?

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1866
18.5.2014 11:18:45   
isidora88
u zmaj jovinoj u pasazu, vozic radnja. pasaz je tamo gde je lupus trzni centar.
ima i na bulevaru kod dnevnika radnja sa obucom, samo ne znam kako se zove, ali ne mozes je promasiti, odmah pre dnevnika

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1867
18.5.2014 18:15:19   
minnica
Mi kupujemo ili u Voziću ili u Froddo radnji, obe u pasažima u Dunavskoj. Kupili smo nešto i u Dajhmanu, ali tamo je nešto ok kvaliteta, a nešto je krš. U ove prve dve radnje ima i obuće naših proizvođača, koja je vrlo kvalitetna, a nije tako skupa.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1868
18.5.2014 19:40:39   
Shishica
Znaci necu pogresiti ako odem u Dunavsku? A od cele ulice te dve radnje preporucujete dakle najvise.. dobro :)
Hvala puno user posted image

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1869
19.5.2014 9:03:53   
Peace*

IZVORNA PORUKA: cockic

e sanchy onda su vam super nike sandale i za more i za ovako.ja sam i uzela misleci da cemo iznenada ne gde otici,ali boginje nas zeznuse u sred jula.tako da je jedino iznendjenje nama bilo telo puno boginja user posted image ali kad tad mora i to.tako da smo sa tim iznenadjenjima zavrsili.

ja ne mogu da postavim sliku tih nike sandala ako neko moze nek stavi.verujem da znate na sta mislim.djon guma,a one su cele od nekog brzo suseceg materijala poluotvorene.ali sam objasnila user posted image cena je preko 3000din.za te manje brojeve.

KLIK

Tasha

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 1870
20.5.2014 9:14:23   
Shishica
A zna li neko gde ima da se kupe Fisher Price sandale??

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1871
20.5.2014 11:45:14   
Klarita
Bilo ranije u Beba kids radnjama, sad ne znam da li ima jos uvek.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1872
21.5.2014 0:03:36   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Peace*

IZVORNA PORUKA: cockic

KLIK

Mi smo ih imali prosle godine. K ima siroko stopalo i bile su joj neudobne, negodovala je kad treba da ih obuje, a kada bi ih izula savovi joj bili urezani u kozu user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1873
21.5.2014 6:31:13   
Misha i Ljisha
Minnice i mi kupujemo u vozicu. Evo D ima vec treci par cipelica odnosno sad ima neke sandalice. Pavle marke. Odlicne su joj. Druge smo kupili neke (sad vise i ne mogu da se setim koja je marka) ali joj nisu odgovarale i videlo se da je troma u njima. U ovim Pavle juri kao blesava. Kozne su, izvoze se cak i u inostranstvo a nas proizvodjac. Mi smo odusevljeni. Sandalice koje sad ima, neke poluotvorene su odlicne, lagane, ulozak joj odgovara. Uskoro kupujemo i cetvrti par cipelica hehhe...Ala vreme leti

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1874
2.6.2014 18:16:57   
dijana1*
Jaooo kako mi se svidjaju ove patike KLIK

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Nova Godina kuca nam pred vratima
video
Novogodisnja pesma hora Carolija
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here