|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
26.3.2014 12:02:43   
Peace*
Ja sam prošle godine kupila Luki patike, ali on je velik, pa baš i nije toliko bitno dal drži zglob i sl.
Zadovoljna sam bila.
On je u fazi da šuta zid, pa je ogulio taj "kožni" deo na nosu patike, ali inače su ektra. Bile su mu udobne, tople, nepromočive. Ovaj fazon patike je bio KLIK, samo nije bilo platno, već jesenja varijanta, pa je taj skaj bio sve.
I kupila sam mu bila i "starke" u H&M, i njih je nosio kao lud, kao nove su, ali ih je izrastao, pa moram da kupim nove.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1826
26.3.2014 20:35:29   
gagana83
I mi imamo patike na taj fazon, samo dezen za devojcice - plave sa nekim zvezdicama :))) Nosi ih od kraja leta, mrdnule nisu.
Takodje starke, one najobicnije je nosila dok se nisu omalile i kao nove su ostale.
E vec sandalice njihove mi se ne svidjaju.
Genegalno, nama se HM mnogo bolje pokazao od Next-a recimo, iako je Next dosta skuplji.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1827
26.3.2014 20:54:23   
Anoniman
I mi imamo njihove starke , super su, imamo i one bele zatvorene cipelice-sandalice isto odlicne, jedino sto njihovo vise nikad ne bih kupila su one patofnaste cizmice ugg, nisu bas nestouser posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 1828
26.3.2014 21:00:57   
jole82
I mi smo T uzeli ove njihove patike pre 2,5 meseca...al ona je već neko vreme "hodala"...prve su joj bile Baldino...a ove ispale super za zimu...duboke, debele...jesu budžaste al su laaagane...
Al najmanji br je koliko se sećam 19/20...ove su 21/22
Anči kv kažem sve ovo jer pretpostavljam da hoćeš prvu obuću da kupiš...
user posted image

< Poruku je uredio jole82 RR -- 26.3.2014 21:29:36 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1829
26.3.2014 22:28:43   
anci kv
Koliko lepih cipelica,teško da se čovek odluči
Našla sam lepe kao sandalice jer nas hvata leto ali vidim da nemaju an.uložak. Zbunjena sam, jedan dr kaže mora a drugi ne mora an.uložak

< Poruku je uredio anci kv -- 26.3.2014 22:31:49 >

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1830
27.3.2014 10:54:29   
Leax

IZVORNA PORUKA: anci kv

Koliko lepih cipelica,teško da se čovek odluči
Našla sam lepe kao sandalice jer nas hvata leto ali vidim da nemaju an.uložak. Zbunjena sam, jedan dr kaže mora a drugi ne mora an.uložak

Draga Anci,
sada pedijatri savetuju ako beba nema problema sa stopalom da obuca ne mora da ima an. ulozak u suprotnom je obavezno da ga ima user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1831
27.3.2014 16:33:03   
Lu
Djeca kako rastu sve im treba više obuće a i sve više deru.Daleko su iza nas vremena kad su cipelice ostajale kao nove hehe. Sad nam trebaju cipele i patike za školu, grad i sl. Patike za trening u sali, kopačke za travu, patike za igranje kod kuće.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1832
27.3.2014 16:45:44   
Olga75
joj ima vise obuce nego ja
za vrtic : patike , cipele , polucipele i sandalete
za kod kuce : patike , cipele ,
za stenju : starke i polucipele
za salas ; gumene cizme i patike
i ostalo je neunisteno cizme , duboke cipele i martinke ( al velike su joj pa ce nadam se biti za sledecu jesen - zimu )
ona lepo hoda , kad pogledam djon nije izuljan i razmisljam da li da ih dam u karitas ili da ih bacim a zao mi je baciti ih jer su bas ocuvane
da ih nije izrasla mogla bi da ih nosi i dogodine

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1833
27.3.2014 17:22:10   
anci kv
Mislim da će glava da me boli kad krenem u tu kupovinu... ima široku nogu,visok ris, pa još koja boja...auu

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1834
27.3.2014 18:04:58   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Olga RR

joj ima vise obuce nego ja
za vrtic : patike , cipele , polucipele i sandalete
za kod kuce : patike , cipele ,
za stenju : starke i polucipele
za salas ; gumene cizme i patike
i ostalo je neunisteno cizme , duboke cipele i martinke ( al velike su joj pa ce nadam se biti za sledecu jesen - zimu )
ona lepo hoda , kad pogledam djon nije izuljan i razmisljam da li da ih dam u karitas ili da ih bacim a zao mi je baciti ih jer su bas ocuvane
da ih nije izrasla mogla bi da ih nosi i dogodine

A ja jos razmisljam da li da mu kupim jos jedne patike za dvoriste i kao ma nee,preterujemuser posted image ..kupujem koliko sutrauser posted image

Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1835
27.3.2014 18:43:38   
Maslacak15
Na osnovu sopstvenog iskustva a i saveta pedijatara ja sam veliki zagovornik teze da su najbolje prve cipele : biti bos... I sto manje dete ima na nogama lakse mu je da prohoda. Znam da je to ogromna mentalna prepreka mnogim majkama, i uslovi su delimicno razliciti ali mislim da treba decu pustati bose kadgod je moguce. Kod mene je prilicno toplo u stanu, u potkrovlju smo i grejemo ko nenormalni ( juzna Evropa mi neda mira) a sdruge strane imamo laminat koji je kriminal klizav. Oba decaka su jako jako rano krenula da ustaju uz namestaj, sa sedam meseci mladji cak i pre i bila sam u dilemi sta da radim. Ali jednostavno svaki put sam dosla do zakljucka da kad god su u fazi dok ne steknu stabilnost neuporedivo je najbolje kad su bosi. I daleko manje padaju i grese. Lepo rekoh mom tati koji me je pitao sto su mi deca bosa na svim slikama i videima : draze mi je slinav nego razbijene glaveuser posted image . Ali nisam primetila da im je skodilo uopste.

Tek kad su bas stabilno i potpuno samostalno prohodali, ustajali sa poda bez pridrzavanja i imali blizu mesec dana hodackog staza pocela sam da im obuvam cipele. Pre toga iskljucivo bosi i ponekad kozne baletanke. Mislim da nije iskljuceno i da im je to dodatno pomoglo da jako brzo stanu na noge, prohodali su sa 9 meseci, sigurno je i do deteta i genetike ali ja mislim da njima cipele smetaju i odmazu. Malisa sad vec mesec i nesto dana nosi Clarks cipelice, starjem isto ne kupujem posebne, vazno da su udobne i kvalitetne.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1836
27.3.2014 21:51:44   
anci kv
maslačakuser posted image user posted image
Imamo mi još fore, nego se spremam psihički za tu prvu kupovinu

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1837
8.4.2014 18:15:49   
minnica
Mi smo kupili bati prve cipelice. Baš sam zadovoljna cenom i kvalitetom. user posted image
user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1838
8.4.2014 18:26:51   
mali_mis
minnice, preslatke su.
Moje dete ne voli cipele, on ih skida, jede, ali na nogu nikako user posted image

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 1839
10.4.2014 8:49:13   
Anck Su Nmaun
Mi smo uzeliTaci lepe starkice, mogu se nositi i kao duboke i presaviti.... bas joj dobro stoje!

Nesto ovako samo sto se moze savijati ....

user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 1840
14.4.2014 10:21:57   
ivaMark
Banjalucanke, gde u B. Luci kupiti obucu?

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1841
14.4.2014 10:27:34   
anci kv
minnice,preslatke su
Ali starke..pa još i boja,oduševljena samuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1842
14.4.2014 10:42:35   
Meisje
Minice odlicne za prohodavanje! Mi cemo sandalice u Srbiji ,ovde ce nam slabo koristiti..mada uz carape i moze..

A starke su starkeuser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1843
16.4.2014 8:03:22   
Shishica
Slazem se sa Maslackom. Kada idem negde sa Lenom koja jos nije prohodala i za tri dana puni godinu, pa kazu: "A gde su cipelee??!" E pa ne moze cipele! Sta cu da je vozam u kolicima i nataknem teske cipele na noge, radi cega? Ili da je nosimo u rukama i da joj male nogice nose to.. mislim stvarno.. a isto sto pise Maslacak, tesko koraca ako ima na nogama cipelice, mnogo normalnije bosa. Imam osecaj da bi se sva izlomila u cipelama.

Emi uzimamo svake godine po 4. para obuce. Patike koje god da smo gledali po sportskim radnjama bile su mi kao karton, krute, stoje bezveze i nemaju anatomski ulozak koji je njoj preko potreban jer ima ravna stopala i gazi ka unutra. Onda sam kupila Cicibanove i jako, jako sam zadovoljna, na jesen cemo kupiti druge.

Polusandale moram naci pre rodjendana, a onda izbor nikakav.. ili baletanke.. a onda ce morati i sandale za leto.. majko mila.. a sve blizu 4. hiljade.

Ali obozavam obucu deciju user posted image user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1844
16.4.2014 8:17:48   
Ivanka 75
Mi smo prvu obucu kupili tek kad je samostalno napravila prve korake, do tada hodala u onim mekanim nehodajucim cipelicama i bilo joj sjajno.
Opet nosi cizme, fuj vreme. Patike ima jos od prosle godine, izdrzace jos malo a onda cu da joj kupim starke user posted image
I sandale ce morati nove, mislim da su joj proslogodisnje male iako ih nije obula ni 10 puta, nije htela, a sad ih samo zagleda i hoce da obuje otkako ih videla u cipelaru.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 1845
16.4.2014 8:22:34   
IVA 11
Mi smo juče kupili patike crne kožne adidas, a danas pada kiša, duva vjetar, prava zima ,pa se nervira što ne može da ih obuje. user posted image Za 20-ak dana stižu sandale Grubin po ovim apotekama blizu mene, svake godine mu ih kupim, odlične su. user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1846
16.4.2014 8:25:27   
Lu
Moj R nikad nije htio da nosi sandale a kakve sam mu divne kupovalauser posted image
On cijelo ljeto provede u japankama, ne voli i obične papuče.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1847
16.4.2014 8:31:33   
Ivanka 75
I nece da skine carape, to je problem sa sandalama user posted image
Nadam de da ce ove godine biti drugacije.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1848
16.4.2014 8:32:15   
Shishica
Zima nije ni bila zima pa je Ema provela uglavnom u patikama.
Grubin smo joj uzimali dve godine, ali ove godine joj nikako ne pasu uz nogu potpuno bezveze stoje.
Apostolke isto bezveze.. a tako sam zelela da joj kupim bas apostolke za ovo leto.. no dobro..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1849
18.4.2014 11:45:38   
World

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Banjalucanke, gde u B. Luci kupiti obucu?

Mi smo uglavnom kupovali u Trnu, obuca se zove First step, relativno su skoro otvorili i cijene su manje nego inace za tu istu obucu. Sto se tice asortimana drze obucu Pavle, Markos, Polino i tako jos neke domace, stalno nabavljaju nesto novo. Ako naletis pogledaj, mnogo mi se svidjaju. Ne znam znas li gdje je nekad bila Volks banka?

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Moje dete ima vaške!
Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here