RE: Dečija obuća (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

Anoniman -> RE: Dečija obuća (23.8.2012 14:29:18)

IZVORNA PORUKA: Goran...

Froddo obuća za decu, sa anatomskim uloškom i prirodnim materijalima. Super su. A mogu i da se poruče putem webshopa!!! veeeeliki izbor modela.:D :D :D[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

EDIT Ana RR Reklamiranje nije dozvoljeno.

4Osim što reklama na forumu nije dozuvoljena ni anatomski uložak nije preporučljiv. [sm=smiley36.gif] A koga zanima, za manje para sam kupila Chicco nego što su bile te.

lesica -> RE: Dečija obuća (23.8.2012 19:35:00)

Ja narucila ove za L
[img]http://www.dodaj.rs/f/D/KH/3uF0cTJp/bgfghg.jpg[/img]

Anoniman -> RE: Dečija obuća (23.8.2012 22:59:53)

Savršene! [sm=bravo.gif]

lesica -> RE: Dečija obuća (23.8.2012 23:19:39)

[sm=smiley36.gif] Nego!
Jedva cekam da mi mamita stigne i da ih donese.

Anoniman -> RE: Dečija obuća (24.8.2012 9:54:13)

Gde to narucujes ?
Divne su [sm=bravo.gif]

lesica -> RE: Dečija obuća (24.8.2012 14:18:38)

Nasla sam ih u H&M(aktuelna kolekcija),a narucila sam mami da ih kupi posto je na proputovanju [sm=smiley36.gif]

madre -> RE: Dečija obuća (24.8.2012 15:17:22)

bicete u istom fazonu[sm=bravo.gif]

lesica -> RE: Dečija obuća (24.8.2012 15:38:02)

[sm=smiley36.gif] Jes,jes! I samo da smislim gde cu ceru da izvedem [sm=smiley36.gif]

zeljo -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 13:39:32)

Da li je preporucljivo da deca nose patike?
Svekrva tvrdi da nije, zasto, nisam je ni pitala, jer uvek ima neke svoje teorije zavere [sm=smiley36.gif]
Valjda zato sto nemaju ulozak, a koliko sam citala ni ne treba da imaju.
I to me interesuje, zasto ne treba da imaju ulozak? [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 14:10:00)

Uložak pasivno podiše stopalo i drži ga u željenom položaju ne dajući šansu mišićima stopala da ojačaju i osposobe se da sami drže stopalo u pravilnom položaju.

Patike su većinom loše jer se rade po modelima za odrasle koji se samo umanje umesto da modelari naprave kalupe u skladu sa potrebama dečijeg stopala koje se tek formira. Čini mi se da rekoše da patike (osim onih koje prave proizvođači dečije obuće) tek posle 4. godine, ali ne smem da se zakunem .

Ana RR -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 14:18:42)

Jeste, tako je. Naša fiziot. nam je rekla da ako ikako možemo ne kupujemo patike pre 4. godine. 

zeljo -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 14:33:33)

ali nisu klasicne patike u pitanju, vise kao duboka cipela na pertlanje. Nisu bas kao za odrasle. Citala sam do 5 nije dozvoljeno.
A sto ih onda proizvode!!!!!

Anoniman -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 14:46:19)

ja sam planirala N da kupim patike ali Chicco ili nešto tako, za jesen. Dakle dečija obuća, po kalupu za decu samo u formi patike.

Ima jedne divne Adidas crne sa žutim koje joj je mm kupio za novu godinu, one su nam bile samo za slikanje ne i za hodanje.

isidora88 -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 15:24:29)

nama je ortoped rekao da slobodno nosi patike jer mateja ima dobra stopala i drzanje, kaze da moze da potpise da nece imati nikakav problem[sm=smiley1.gif]

mene zanima koliko cesto deci kupujete obucu u uzrastu oko 1,5 godin-2 godine? mi smo mateji na 3 meseca kupovali, sad je proslo neka 2 meseca od kupovine, jos su mu dobre,cini mi se da mu je stopalo iste duzine, ne znam da li da kupujemo ovaj mesec nove ili ne[sm=zmeden.gif]
za zimu planiram cizmice ili one postavljene duboke cipele, sad sam razmisljala o nekim dubokim patikama mozda

Anoniman -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 15:33:35)

Bolje čizme nego patike, patike će da se klizaju. Ja sam druge kupila 6 meseci posle prvih s tim da su prve bile malo veće tad. Sad sam patofne kupila još jedan broj veće od ovih sad sandala. Ja to po potrebi i probam pa vidim šta je bolje, nikad nisam gledala u kalendar, ako su mu dobre, zašto bi kupovala???

isidora88 -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 15:37:33)

nemam pojma, zaboravih da pitam ortopeda na koliko se menja obuca, nego negde procitah na 3 meseca pa zato pitam[sm=smiley1.gif]

Shishica -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 15:43:34)

Isidora, mi po godisnjim dobima menjamo. Tako ti to otprilike i dodje na tri meseca ili malo vise.
Sada je malo nezgodno kada dodje jesen pa ne moze vise u polusandalama, a ne kupuju ti se ni cipele za dva meseca.. pa onda ne znas sta ces.. sad cekam koliko vreme dozvoli pa cu joj odmah kupiti evo ovako nesto KLIK Nadam se da cete moci da vidite sliku..

A to za anatomski ulozak ne znas kome verovati, svi govore razlicito..

anajid -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 15:45:37)

Shishice,ja ne vidim sliku[sm=smiley13.gif],budi mi prijatelj na fb[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 15:48:51)

Jok, nema slika

Shishica -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 15:51:33)

Ocu [sm=smiley1.gif]
Posalji mi pp

A ne mogu sliku drugacije da postavim.. eee evo ovako KLIK

Anoniman -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 16:30:40)

baš su simpa

nela79 -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 16:39:49)

IZVORNA PORUKA: Shishica

Ocu [sm=smiley1.gif]
Posalji mi pp

A ne mogu sliku drugacije da postavim.. eee evo ovako KLIK

Obozavam Baldino obucu. Mada, bolji su ljetnji modeli nego zimski. U svakom slucaju cipelice su [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Shishica -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 16:40:52)

[sm=smiley36.gif] Jeste, samo jos ako su udobne, mislim, ako moze bez problema da ih obuje, seta u njima i savija prstice normano..

liliana -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 17:34:12)

Ja čekam da se Tina probudi, pa da idemo da joj kupim neke sandalice ili espadrilice. Još mi nije vreme za cipelice, a ove Ciciban sandalice koje sada ima, već su joj knap. Videla sam jedne divne, sada su već na sniženju, "ljubičanstvene", ali nemaju anatomski iložak. Ona je do sada uvek imala obuću sa anatomskim uloškom, i, iskreno, novo mi je da čujem da djeca ne treba da nose obuću sa anatomskim uloškom... Sad sam u nedoumici što raditi... Nešto kontam-i onako za mesec dana joj moram kupiti cipele, jer više neće moći nositi sandalice niti espadrilice, pa možda mogu i te bez uloška... (napominjem da ona nikakvih problema sa stopalima nema).[sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Dečija obuća (7.9.2012 17:39:03)

A što joj ne uzmeš patike? Mislim da već u tom uzrastu moze redovne patikice, koje će onda moći i na jesen da nosi, čini mi se da sam ja N kupila prve najkice tako, sa dve ipo godine[sm=smiley1.gif] Po meni je ulozak ok dok dete prohodava, i još malo posle, a kad krene da trči verujem da nije baš najudobnije. Ali to ja tako sad mislim, pre sam mislila drukčije, i ko zna šta ću misliti kad dođe vreme za sledeće cipelice[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>