RE: Dečija obuća (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Dečja oprema

Poruka

cipelice -> RE: Dečija obuća (19.6.2012 23:16:09)

Koga zanimaju Naturino cipelice po vrlo povoljnoj ceni a zivi u Novom Sadu moze mi se javiti pp.

Anoniman -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 11:12:23)

IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: Unina mama

gagana u kojoj radnji si kupila?
da znam da trazim mojoj bebi , imaju li neki izbor?

Ne mogu da se setim kako se zove radnja, valjda Cipelici ili tako nesto, kod poste se nalazi.
Sto se tice izbora, Unin broj je imalo samo 3 modela, broj manje je imalo dosta vise modela.
Mada ja sam gledala samo Ciciban, oni drze i one Baldino cipelice, moguce da imaju veci izbor njihove obuce.

Unina mamo, a odakle si ti? [sm=smiley1.gif]

gagana hvala na odgovoru.[sm=smiley1.gif]
ja sam iz raske, ali zivimo na relaciji vrnjacka banja-raska....

liliana -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 11:41:08)

Devojke, "Ciciban" ima veoma lepe sandalice, platnene, a koštaju neverovatnih 2.000din. Ja kupila Tini i prezadovoljna sam.

Anoniman -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 11:43:25)

meni se ove svidjaju, sta mislite za prve cipelice

liliana -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 11:45:34)

Lepe su, ali ja Tini nikako ne bih smela niti pre, a ni sad kad je veća, da kupim nešto sa otvorenim prstima. Užasno je nemirna, skače po ceo dan i strah me je da ne povredi prstiće. Sve joj uzimam sandalice koje imaju otvore svuda sa strane, osim na prstima

Anoniman -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 11:47:08)

imaju i ove

ne mogu da se odlucim...

liliana -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 11:49:36)

Ja bih se odlučila ua ove druge.[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 11:51:42)

liliana hvala na pomoci[sm=smiley31.gif], i moja je nemirko, tako da ce verovatno biti ove druge, ako ne i oboje, posto su i jedne i druge lepe....

Ana RR -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 12:03:31)

UM, bebama koje tek uče da hodaju se ne kupuju cipelice sa otvorenim prstićima jer oni malo vuku nogice kada hodaju. 

Anoniman -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 12:20:36)

Hvala Anci,bice druge, a ako uspemo da prohodamo, kupijemo i prve.[sm=jezicek.gif]

i ove

i ove

cipelice -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 16:10:23)

Ako nekoga zanimaju Naturino cipelice moze pogledati ponudu na facebooku: decija obuca naturino. Obuca im je stvarno fantasticna i kvalitetna i udobna i lepa. Ja deci stalno uzimam njihove. Neki modeli imaju djon sa efektom hodanja po pesku. Svima toplo preporucujem! [image]http://www.ana.rs/forum/Smileys/default/thumbs-up2.gif[/image]

ishler -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 16:28:19)

UM
te prve smo mi uzeli u ljubicas_toj boji,zatvoreni su prsti i one su za prohodavanje
,fenomenalne su ali nezne,tako da ce ih mishica brzo unistiti,ali su za usku nogu...[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 16:41:16)

ishler znaci one su super, mislila sam njih da joj uzmem, ima usku nogu...
a sta mislis o ovim zadnjim pediped...

Shishica -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 17:19:16)

Cipelice, pa ta obuca uopste nema anatomski djon [sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 18:55:40)

Pediped su savršene. Bitno je da obuća nema anatomski uložak i da đon bude što mekši.

cipelice -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 21:01:59)

Naturino cipelice nemaju anatomski ulozak ali imaju anatomski djon tj. djon sa efektom kao da hodaju po pesku, a kazu da je hodanje po pesku najbolje za formiranje stopala [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]. A koza od koje ih prave tako je mekana i nezne, djon je savitljiv... Ma ja ih obozavam, a i dizajn im je skroz originalan... 

Ana RR -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 21:47:35)

IZVORNA PORUKA: Shishica

Cipelice, pa ta obuca uopste nema anatomski djon [sm=zmeden.gif]

I ne treba da ima. Anatomski đon treba da nose samo deca koja imaju neki problem sa stopalom.

Sashica82 -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 21:53:09)

Čekajte, jel to sad znači da Ciciban nisu dobre za prve cipelice, za prohodavanje.

One imaju anatomski đon? Ili su samo tvrde? [sm=zmeden.gif]

ishler -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 21:58:02)

UM
Da odlicne su te marines ciciban,bas model za usku nogu.
Inace je za usku nogu tesko naci[sm=smiley13.gif]
Meni je terapeutkinja rekla ili ciciban ili naturino,(MOJE DETE NEMA PROBLEMA SA STOPALIMA)
Nisam htela da idem u Rumu po Naturino,jer mi dete ima usku nogu i malu pa nisam htela da rizikujem,obisla sam ceo bg i na kraju nasla a cak sam i zvala sve radnje beba kidsa zbog naturino cipela ali nisu imali.
Inace razmisljala sam o pedi ped iako mi je terapeutkinja rekla da ne zna nista o njima,nasla sam radnju u Bg ali oni nemaju za usku nogu cipelu(nije radnja u bulevaru imaju na drugom mestu).
Tako da na kraju sam uzela te i prezadovoljna sam.
Inace sam protivnik kupovina cipela preko neta pogotovu detetu,to mora da se proba,mojoj beki od svih mogucih samo te pasu[sm=smiley1.gif]

ishler -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 22:01:50)

Nisu tvrde odlicne su,informacija iz prve raku,super se savijaju[sm=smiley36.gif]

pepeljuga -> RE: Dečija obuća (20.6.2012 22:41:20)

Mozda je Naturino ok kao sto tvrdite ali meni su mnogo ruzne [sm=smiley13.gif]

Ja imam problem sto je V zapeo da nosi samo jedne jedine patikice i cak i po ovoj vrucini nece da obuje nista osim njih, sandalice samo baci i trazi patike! Taj kad se uhvati za nesto.... [sm=smiley29.gif]

Anoniman -> RE: Dečija obuća (20.8.2012 9:42:18)

Idem posle da kupim Petri OVE [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Dečija obuća (20.8.2012 10:58:44)

IZVORNA PORUKA: ribizla

Idem posle da kupim Petri OVE [sm=bravo.gif]

Baš su old school!

Anoniman -> RE: Dečija obuća (21.8.2012 9:04:57)

Uzela , broj 25 [sm=smiley36.gif]

Goran... -> RE: Dečija obuća (23.8.2012 13:57:55)

Froddo obuća za decu, sa anatomskim uloškom i prirodnim materijalima. Super su. A mogu i da se poruče putem webshopa!!! veeeeliki izbor modela.:D :D :D[sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

EDIT Ana RR Reklamiranje nije dozvoljeno.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>