mama Jo -> RE: Razgovori mama 01/21 (20.1.2021 23:44:19)
|
Jpj i ja sam non stop na telefonu, ali non stop... Jednom, pre par godina mi je slicno nesto mm zamerio kao tebi pari recimo... Iskreno, ja sambas burno odreagovala. Pa taj telefon mi je prozor u svet, jedan jedini.... Posebno kad su bile bebe koje dojim (a obe sam dojila skoro 2 godine, po 2 godine). I jos smo mi, pa i nasa deca bili specificni (i sada smo)...da deca spavaju u isto vreme kod kuce, ja nisam dojila napolju... Nit' negde idem, nit mi se sta desava osim kuce i jedino na telefonu mogu da nesto radim - ja se dopisujem sa drugaricama, provodim na drustvenim mrezama dosta, gledam filmove... Sve na telefonu. I rekla sam mm da mi to vise ne govori i da mi ne dira mene i moj twlefoncic 😍 Ali, sto kaze Ljisha, kad mi je dan onako prenatrpan, ne uzmem ga zaista. Ne znam pari, lepo reci tm da ti to znaci, da ti je to neki ,,beg'' ako te uhvati neko nezadovoljstvo i slicno. Kako se vec osecas. Iskreno mu kazi. Ako planiras da se zaposlis gu, sigurno da neces toliko vremena provoditi na tel... Zivot domacice je malo specifican, pa nam je zafo telefon tako cesto u ruci
|
|
|
|