Queen Lady -> RE: Razgovori mama 01/21 (18.1.2021 12:04:58)
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Lady koliko ste dudali 😊 ja sam mogla slavit kad smo se rijesili,a na kraju bilo lakse nego sto sam se nadala 😂 Dudali smo oko dve godine. Sa nekih dva, dva i po meseca je poceo, i nije je nesto mnogo dudao pa skoro do drugog rodjendana. Kada su pocele petice da mu izbijaju, tada se uzasno vezao za nju, sve je gurao pozadi ka peticama da grize. Kada sam videla da su mu izasle sve petice, resila sam da oko nove godine moramo da je se otkacimo, jer tada imam kolektivni odmor. Sreca u nesreci od 27 decembra sam bila u izolaciji 2 nedelje i oko 3,4 januara sam presekla i rekla ili sad ili nikad. Posle se vracam na posao i nece biti prilike. Kada je ustao ujutru, ja uzmem dudu i isecem vrh. Par dana je po malo kenjkao kada smo isli na spavanje, ali sada je super. Plasila sam se da ne pocne da place nocu, da se budi. Hoce malo da zaludjuje kada treba da se spava, kao nece da ide na spavanje, tek je ustao [sm=jezicek.gif]. Ali brzo ga smirim i zaspi brzo. Evo vec treca nedelja bez dude lude i sada je vec super, vise je i ne trazi. Sto kazes, proslo je lakse i bolje nego sto sam se nadala da ce biti.
|
|
|
|