Maruska16 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/21 [chat] (30.1.2021 15:34:06)
|
Danas ono 11h na svet je došla nasa princeza. Imala sam indukciju balonom u 14:10. U pola 3 dobila bolove jake i sve do 22h dok nije balon ispao. Otvorena 4 prsta. Uzela sam epiduralnu kad sam videla kamo sporo ide. Hvala Bogu da jesam! Pregledi,rucno sirenje u 00h otvorena 7 prsta.. Stavljaju me na indukciju, osecam nikakve ili vrlo slabe bolove.. Par puta sam i zaspala u toku noci. Pregledaju stalno, nema napredka.. Istekle su 2 boce. Ja vec ludim isto i moj muz koji je samnom celo vreme. Drma me groznica cele noci,ne mogu na noge da stojim, nemam ni malo snage.. u 10h ujutru dolazi doktor sa predlogom da ukljuce jos jednu bocu i probaju rucno i svasta nesto.. Ja sam odbila i zahtevala carski rez. U tom momentu bebi padaju otkucaji,jedva se vracaju u normalu i doktor konstatuje da je najbolje da sidjemo u salu. Tim je bio fantastican,za par minuta bila je vani. Cuvsi njen plac ja sam se ubila od plakanja.. Trudnoca teska,rizicna,mnogo muke,insulina,clexsana,porodjaj horor,ali hvala Bogu moja devojcica je u mojim rukama. 50 cm duga i 3380 gr teska. Puno sitnija od sestre ali divna,prelepa. Hvala Bogu sto mi je dao. Pozdravljam vas sve i ljubim. Pisem kad malo dodjem k sebi!
|
|
|
|