Branchyca -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/21 [chat] (15.1.2021 22:35:22)
|
IZVORNA PORUKA: lesli Ja idem privatno i ne dozvoljavaju nikakvu pratnju. Sa jedne strane mi je drago sto je tako. Time se smanjuje broj ljudi koji cirkulisu, guzve u cekaonicama itd.Obaska sto ovde ima brdo pametnjakovica koji ne nose maske pravilno itd. Donekle se slazem sa konstatacijom da ako je muz pozitivan i zena je, jer ne mora da znaci da je uvek tako. Znam nekoliko primera gde nije bilo tako, a i ovde na forumu je bilo - zena pozitivna, muz negativan...Sa druge strane, ako je logika i tacna radije bih termin za pregled cekala sa potencionalno 1, 2, 3 , 5... zarazenih osoba, nego sa 2, 4,6,10 njih, pa sve i da svi nose pravilno maske. Naravno, slazem se i ja da nikako nije dobro da u isto vreme bude veliki broj osoba, to svakako, ali generalno je narod ionako preplasen zbog cele situacije, sve i da se ne slazemo sa necim, cutimo i trpimo, ali eto, kad vec ovde mozemo podeliti neke svoje misli, zelje, onda barem to..Ja nekako u trudnoci uvek upadnem u neku vrstu strahova, da l od hormona ili cega, a sad jednostavno to nije primarna stvar kad odes na pregled, jer bar kod mog dr. sam uz se brzo odradi, relativno kratko se ostaje, tako da ja od mora pitanja ne stignem ni da pomislim..
|
|
|
|