17 joka -> RE: JanuaRRski baRR (21.1.2021 20:42:00)
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ja sam živela u kuci ceo život. I posle 13 godina u stanu, ne mogu da se naviknem. Sanjice, sve isto. Navikla sam na slobodu, šetanje... Sećam se da sam bosa izlazila na veliku terasu, spoljne stepenice. Nema ograničenja nikakvih. Suncala se u dvorištu. Stan me je ubio. Prvih par godina, mnogo mi je teško bilo. Navikla sam na tu slobodu i prostor. Zato mnogo volim selo. I nekako, kako godine prolaze, sve me vise vuče da želim da živim na selu, prigradskom naselju, što dalje od grada samo... Ja sam bukvalno pobegla iz NS, nisam na selu ali je manji gradic i za sada ga ne bih menjala ni za 3 NS. Inace obozavam sela, volim mir i tisinu, mrzim guzvu i semafore ... Emice, vesi, zovem vas kada dodje komsija da mi kazete sta da radim 🤣.Joko, kakve analize si radila? Jsoj svasta antitela, tromnofilije ispitivanja ono. Redno rubeola,sihilis itd,tsh i prolaktin,Planiram jos te Nk celije hormone kad stigne ciklus i briseve posle i to je to.
|
|
|
|