Zdravo ženskaci!!! Sve ranoranioci. Ja kada ne radim, a nemam obaveze ujutru ne mogu da se rasvestim i probudim do deset... Još deca u drugoj grupi za školu. I tako i kad imam sl dan, ja spavam...
mati -> RE: JanuaRRski baRR (20.1.2021 11:01:21)
Mj ja stalno pričam da ću znati kada bas ostvarim (sad se još slepam), kad ujutru ustanem bez alarma i više mi se ne spava. Slušam tako koleginice, komsike i rođake, kako ujutru ustanu i ne spava im se. Ni meni se to još nije desilo. [sm=smiley36.gif]
Jel online kafu 🤣🤣I ja ustajem sad bas rano,A u pet polazi u školu a S u sedam,pa ustajem sa njima.Kod nas sunčano ali hladno,nećemo ni mi danas u šetnju.
Okupljanje,častim.Stigla mi je jedna predivna nagrada koju osvojih u nagradnoj igri.Da ne reklamiram proizvođača.Ivanka,ti znaš o čemu se radi.Poslaću ti pp.❤
Okupljanje,častim.Stigla mi je jedna predivna nagrada koju osvojih u nagradnoj igri.Da ne reklamiram proizvođača.Ivanka,ti znaš o čemu se radi.Poslaću ti pp.❤
Jess,kako god,bitno da ne zapališ ponovo kad te već ne privlači.Mada,razumem pušače u potpunosti,mm je bivši pušač.Do juna biće 4 godine kako nije cigaretu zapalio.
Jess,kad smo T i ja bile u bolnici nisam pusila mjesec dana jer nisam mogla napustati sobu.Kad sam izasla napolje da odem u drugu bolnicu na rendgen prvo sam zapalila,provjerila mogu li ustati ili mi se vrti i zapalila jos jednu 🤣