dunja RR
|
Fil, videh negde neki snimak nevremena, i bolje što se vraćate. Nadam se da će letovanje 2022 biti opuštenije i radosnije za sve, videćemo. Mi smo ovog leta, počev od 24.6 samo 20a-k dana proveli u Beogradu sve ukupno, ostalo smo bili na putu, Baš nam je bilo aktivno leto, daleko je to od odmora za nas dvoje matorih, ali deca su se nauživala, inadisala čistog vazduha, najela domaće hrane, plivali i šetali do besvesti. Prošle nedelje smo bili u Vrnjačkoj Banji, tamo je tih 6 dana što smo bili bilo sve vreme nekih 25-26 stepeni samo je 2 dana prsnula kiša par puta u toku dana ali se brzo razvedri, dok mi pričaju da je u Bg bilo baš hladno. Mm i Sava su se kupali na otvorenom hotelskom bazenu u Banji, M nisam dala, zbog rota virusa koji je imala početkom avgusta na moru. Toliko smo šetali, mislim da smo 15-ak kilometara dnevno prelazili, svaki kutak smo obišli. Trebali smo u Banji da budemo polovinom avgusta, ali nas je rota virus poremetio, pa smo pomerili. Juče smo stigli opet u Budimliju na 3 dana, krenuli u petak ujutru ćim je S završio sa časovima. Divno je vreme, u šumi smo, šetamo stalno, ali se mm i kupa na bazenu, ima i dece koja se kupaju, ja mojima nisam dala, ledena je voda, rashladila se prošle nedelje. Mm je krenuo prvi sa kupanjem, pa se i ostali okuražili
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.9.2021 1:11:53 >