Milena18 -> RE: Trudnoća posle spontanog pobačaja (31.7.2021 17:45:56)
|
Da, dobro smo sada 🙂 Nadam se da ćeš i ti uskoro ponovo zatrudneti i da će ti druga trudnoća biti uredna. Ja sam imala pre ove trudnoće, a posle prve koja je bila baš laka u svakom pogledu, i jedan missed u 10. nedelji. Neuporedivo je sa tim što se tebi desilo, ali razumem koliko sada brineš za narednu trudnoću. Što se serklaža tiče, ne znam koji ti je lekar savetovao, ali na tvom mestu bih se svakako posavetovala još sa nekim. Meni je radio dr Ćirković, koji je onako... malo čudan i u najmanju ruku, ali da nije bilo njega niko mi ne bi ni javio da mi je posle serklaža izolovana bakterija u vaginalnom brisu. Rekli su mi na otpustu da je sve u redu i da mi zato ništa ne piše u otpusnoj listi. Tako da se što se tiče naše bolnice slažem sa tobom. Većina lekara mi je ostavila jako loš utisak. Samo one vizite u trajanju od 25 sekundi su dovoljne za to, a ima tu još dosta toga, nego neću sad na to da se osvrćem, obe treba da se vratimo tamo 🙂 Javi se slobodno ako nekako mogu da ti pomognem, makar informacijama. Možeš mi poslati i pp.
|
|
|
|