serpica -> RE: Trudnoća posle spontanog pobačaja (15.8.2017 23:41:31)
|
IZVORNA PORUKA: Maslacak15 evo i ovde cisto kao feedback tj licno iskustvo. Spontani je bio 21. aprila, medikamentozno sproveden (Cytotec). Ciklus se vratio 25. maja, prethodila mu je jeedna santava ovulacija sa lutealnom fazom od samo 9 dana. ( znam precizno osecam + merila sam bazalnu da bih znala). HCG je pao na nulu tek krajem maja, znaci otprilike kada se vratio ciklus. Imala sam samo jedan medju ciklus od tacno 28 dana, 22, juna. Mi smo odlucili da nista ne cekamo, jer ne znam sta bih cekala, osim da budem jos starija. Nije bilo ni eksplicitnog saveta doktorke na tu temu. Ostala sam trudna odmah u tom drugom ciklusu. Za sada sve izgleda OK, raste i razvija se u skladu sa datumom. Ali eto mogu reci sad pred reproduktivnu penziju konacno sam naucila da zatrudnim kad hocu hahahah Dva puta u pola godine , nije lose za nekog ko je danas napuno 40. To je cak i doktorka uz smeh konstatovala. Sala mala [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif] mnogo mi je drago,mnogo... i jakoo jako navijam za jednu devojcicu,pravu,malu,plavu i pametnu.. na mamu [sm=smiley1.gif] neka je skolska i laka trudnoca [sm=smiley31.gif] sve bih dala da mogu ponovo da osetim to...
|
|
|
|