dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (18.11.2021 12:04:56)
|
Anči [sm=smiley31.gif] Isto je i u Bosni, što se tiče sanduka i ostalog. Mislim da je još bilo da se 72 sata ne može preuzeti telo iz bolnice (pogrebno preuzima ne mi), pa smo morali da pomeramo zakazanu sahranu. Osećam kod tebe bes koju sam ja imala prošlog septembra, zbog svega, zbog toga što smo skroz nemoćni kod ove pošasti. Moja svekrva je isto imala poboljšanje, pisala sam tada, bili smo ubeđeni da će se izvući, svi su to govorili, i samo odjednom je krenulo na loše, borila se ona dugo, ali nije se izborila. IZVORNA PORUKA: Ana RR Mojoj svekrvi se pogoršalo odmah nakon onog poboljšanja, kratkotrajnog. Srce joj nije izdržalo, preminula je u ponedeljak uveče. U utorak popodne smo dobili telegram iz bolnice. Ne znam kako je u drugim zemljama, ali ovde ako umreš od korone, kao da si umro u najmanju ruku od kuge. Ne možeš da vidiš preminulog, niti hoće da ga obuku... telo u kesu pa u limeni sanduk, pa onda u drveni kovčeg. Eto kako je završila moja svekrva, medicinski radnik, uredno vakcinisana jbn magičnom vakcinom protiv jbn korone.
|
|
|
|