Didy -> RE: Korona virus 3.deo (16.9.2021 13:25:11)
|
Oko mene su isto svi vakcinisani osim mog brata koji ima neku svoju filozofiju i mojih kumova koji su se letos zarazili na 18. rođendanu i šetali i oni i deca po gradu i širili virus okolo. Zanima me zašto se niste vakcinisali vi koji niste. Ne osuđujem, ne sudim, samo me zanimaju razlozi.Evo ja ću da napišem zašto jesam - Ne mislim da spadam u rizičnu grupu, ne verujem da bih imala neku komplikovanu sliku, ali radim sa decom, posao mi je takav i prosto sam želela da budem društveno odgovorna. Takođe bih volela da dostignemo taj neki kolektivni imunitet i da više završimo sa koronom i svim ostalim merama. S druge strane verujem u nauku, ne verujem u teorije zavere, toliko smo vakcina do sad primili i toliko sam ih dala svojoj deci, jedna manje-više, mislim da ne igra ulogu. Drugarica mi se nije vakcinisala, ni niko od njenih. Roditelji su joj lekari u penziji i oni ne veruju ovim mladim lekarima, to je sve politika... Ona je bila na svadbi, otišla posle kod tate u poset_u (tata živi u drugom gradu), dobila simptome dok je bila tamo, zarazila njega, zarazila brata. Brat joj je 1974. dijabetičar, i on i tata su bili na respiratoru. Brat je preminuo pre 10 dana, tata juče. Ne znam da li bi bilo drugačije da su se vakcinisali, ali ja bih se na njenom mestu uvek pitala i ne znam da li bih mogla da živim sa saznanjem da sam bukvalno ubila tatu i brata. Zvuči surovo, ali tako jeste.
|
|
|
|