RE: Korona virus 3.deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

Filadendronka -> RE: Korona virus 3.deo (31.12.2020 19:59:15)

Tati radili brzi test ii naravno negativan. Nos mu bas curi, ima 37.5. 

Beba987 -> RE: Korona virus 3.deo (31.12.2020 22:02:35)

Fil da li su mu zbog negativnog brzog testa uradili PCR? Da li su mu uradili krvnu sliku, crp, sedimentaciju? Neka on uzima d3, c, cink i selen za svaki slučaj ako već nije počeo i to slobodno one jače doze d3 i c koje se preporučuju ako imaš virus, to mu neće škoditi..

Duškić -> RE: Korona virus 3.deo (1.1.2021 21:36:40)

Potpunk si u pravu za ove vitamine Bebo, sigjrno nece skoditi.

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus 3.deo (3.1.2021 7:49:13)

Danas kraj izolacije juhuuu osim sto su mi reklida zovem sutra ali dobro. Brzo mi je i proslo. Kqze mm pre neki dan kad smo isli na salas da nismo palili golfa mesec dana. Jedva.koĺa upalise 😁 

Duškić -> RE: Korona virus 3.deo (3.1.2021 9:32:36)

Bravo Ljisho. Da se ova situacija sa koronom vise smiri.

Lilly5 -> RE: Korona virus 3.deo (3.1.2021 10:06:06)

Dobro je da si prosla sa blazim simptomima cuti. 

mama Jo -> RE: Korona virus 3.deo (3.1.2021 10:10:13)

Super Ljisho.
Fil, kako je tata?

Milena18 -> RE: Korona virus 3.deo (3.1.2021 10:53:42)

I mi smo od danas slobodni ljudi!
Fil, kako je tata? 
Duškić, nisam ispratila, tm je bio negativan? Da li je on dobro sada?

Filadendronka -> RE: Korona virus 3.deo (3.1.2021 18:58:52)

Devojke, hvala na pitanju, tata je ok. Krvna slika ok, sad nema temp. Tako da je obicna prehlada izgleda. Hvala Bogu. 

Duškić -> RE: Korona virus 3.deo (3.1.2021 19:11:47)

Dobro je , Milena. Sad su mu dali hemomicin. Sta znam on se dobro oseca. Da ide u utorak na kontrolu.
Fill, dobro kad je tako.

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (3.1.2021 21:01:49)

Fil,drago mi je da ti je tata dobro.Duškić,Ljisho,super,samo da i ovo jednom prođe.Čuvajte se.❤

emicaa -> RE: Korona virus 3.deo (3.1.2021 21:21:01)

Moja drugarica izgubila culo ukusa,a muz joj prije mjesec dana bio pozitivan.Ona tad bila dobro.Ako i sutra bufe isto otice se testirati.

Fil drago mi je da ti je tata dobro

emicaa -> RE: Korona virus 3.deo (3.1.2021 21:52:33)

Mama mi pise da je komsija na respiratoru 😔

mama Jo -> RE: Korona virus 3.deo (3.1.2021 22:12:01)

Fil, dobro je da je tata dobro, da tako ostane.
Milena, prosla izolacija? Super, bas mi nesto brzo, kao juce da si napisala da vam je drugi dan...
Emice, posle toliko vremena kontam da je pokupila od nekog drugog, a?
Nadam se da ce komsija biti bolje...

emicaa -> RE: Korona virus 3.deo (3.1.2021 22:32:35)

Ne znam,nadam se.Nisam cula za mnogo slucajeva da su se izvukli posle respiratora.

Meni cudno za drugaricu,spavala sa muzem u istom krevetu,jeli za istim stolom i da se sad negdje zarazila.Nrmam pojma,mozda jd i obicna gripa

Lilly5 -> RE: Korona virus 3.deo (3.1.2021 22:35:21)

Emice nazalost se malo ko izvuce. Zavisi koliko je jak organizam, ako covek nema hronicne bolesti vece su mu sanse.

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus 3.deo (4.1.2021 14:55:10)

Jw zvala za prekid izolacije. Sve ok kazu. Kad posle me zovu a koji ste test uopste radili? Haha nemaju NISTA zavedeno. O istenem.... eto... toliko o organizaciji. Da nemam pdf sa rezuktatom nigde traga da sam radila test

Beba987 -> RE: Korona virus 3.deo (4.1.2021 15:20:53)

Ljišo sve je van kontrole. Nas ovde u bgu nisu ni vodili da smo u izolaciji, dok po manjim gradovima proveravaju.. Sve se svodi na samoodgovornost. 

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (4.1.2021 17:01:57)

Joj Ljisho,nasmeja me.Pa strašno,ludnica.Fil,kako je tvoj tata?

Lilly5 -> RE: Korona virus 3.deo (4.1.2021 17:20:44)

Ljiso, u Beogradu se ide u kovid ambulantu da oni daju izvestaj o prekidu izolacije.

mati -> RE: Korona virus 3.deo (4.1.2021 20:55:35)

Imam pitanje, videla se sa drugaricom 26.12. , zajedno sa decom, vecerali. Juče je izgubila miris i ukus i odradili joj test i pozitivna je. Mene vec par dana nešto čudno boli glava. Ali samo to. Da li postoji šansa da sam tada zakacila od nje????
I deca joj danas dobila T, male su, ali su i njih testirali. Kaže da je bilo haotično.

gagana83 -> RE: Korona virus 3.deo (4.1.2021 21:33:02)

Moja kuma ima upalu pluća.

Bila pre nedelje u Kovid ambulantu - nisu hteli da je testiraju, kažu da to nisu simptomi Korone (osećala je samo malaksalost, bolove u leđima i po koži - bez temperature) U međuvremenu izgubila čulo mirisa, ali se dobro osećala, sve vreme ne radila 

gagana83 -> RE: Korona virus 3.deo (4.1.2021 21:35:08)

Ode mi poruka na pola.

Sve vreme je radila od kuće. Pre neki dan je počela da odeća blaže bolove u plućima.Ode kod lekara - upala pluća. Opet nisu hteli da je testiraju , kažu prošlo je dve nedelje od pojave prvih simptoma, test bi svakako bio negativan.

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (4.1.2021 21:42:34)

Mati ima šanse da si se zarazila, jer postoji mogućnost da je drugarica bila zaražena kada ste se videle, čulo mirisa se ne gubi odmah već nekoliko dana nakon zaražavanja.

IZVORNA PORUKA: mati

Imam pitanje, videla se sa drugaricom 26.12. , zajedno sa decom, vecerali. Juče je izgubila miris i ukus i odradili joj test i pozitivna je. Mene vec par dana nešto čudno boli glava. Ali samo to. Da li postoji šansa da sam tada zakacila od nje????
I deca joj danas dobila T, male su, ali su i njih testirali. Kaže da je bilo haotično.

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (4.1.2021 21:45:03)

Kažu da se retko dešava da dođe do upale pluća nakon gubitka čula mirisa, ali dešava se, retko. Čitah negde da obično nakon toliko vremena virus zaista više i nije u organizmu, pa test bude negativan, ali upala pluća traje zbog sekundarnih komplikacija.

IZVORNA PORUKA: gagana83

Moja kuma ima upalu pluća.

Bila pre nedelje u Kovid ambulantu - nisu hteli da je testiraju, kažu da to nisu simptomi Korone (osećala je samo malaksalost, bolove u leđima i po koži - bez temperature) U međuvremenu izgubila čulo mirisa, ali se dobro osećala, sve vreme ne radila 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>