RE: Korona virus 3.deo (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 9:15:08)

Ljisho,drzi se. Ako jeste da prodje sto lakse.

Pari,nije iskljuceno da si imala...

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 9:20:21)

Ljiso, sta da ti kažem. Samo odmaraj. Moras. Ako treba bolovanje uzmi ga. Za skolu ti ne treba. Ali za drugi ti posao treba bolovanje. 
Mene zanima da li sam ja prelezala na nogama, jer sam od septembra bila u kontaktu sa decom. 

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 9:32:39)

IZVORNA PORUKA: pari

Možda sam ja onda imala ...mene su sinusi baš boleli...

Da znas da sam se odmah tebe set_ila. Kaze mi dr da nisam.jedina koja dolazi sa simptomima sinuzitisa

pari -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 9:49:09)

Neverovatno...nisam znala da i to može biti simptom...

Ali ja nisam imala temp. Svakako bih trebala da uradim Igg.
Kako su tvoji Ljišo?

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 10:16:49)

Smejali ste mi se,kad sam rekla mozda je korona,sad covek ne sme da se razboli,odmah je korona...ali na kraku tako ispadne🤣🤣

Pari,nisam ni ja imala temp,nijednom.

mama Jo -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 10:21:13)

I mm je imao upalu sinusa, nedelju dana nije mogao oci da otvori od glavobolje. Bas smo pre neki dan pricali da je vrlo moguce da je imao tad. Apari isto si mi ti prosla kroz glavu.

Ljisho, drzi se, da prodje sto bezbolnije!!

jess021 -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 11:00:47)

Maslacak, zna li se, otprilike, koliko dugo su zasticeni oni koji su prelezali covid?

Znam njih nekoliko koji nemaju antitela iako su sigurno prelezali koronu u nekom momentu? A moja kuma je imala 2 puta, letos u julu blazi oblik i sad pre nedelju dana teza klinicka slika. 

dunja RR -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 11:58:06)

Jess moja knjigovodja je pre neki dan proverila antitela jer je pre 5 meseci imala koronu a aada je svakodnevno u kontaktu sa velikim brojem ljudi od kojih bar jedan dnevno sazna da je pozizivan. I ona jos ima antitela, posle 5 meseci.
IZVORNA PORUKA: jess021

Maslacak, zna li se, otprilike, koliko dugo su zasticeni oni koji su prelezali covid?

Znam njih nekoliko koji nemaju antitela iako su sigurno prelezali koronu u nekom momentu? A moja kuma je imala 2 puta, letos u julu blazi oblik i sad pre nedelju dana teza klinicka slika. 

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 12:15:16)

Pa glavobolja je meni bila jako sumnjiva jer mene retko da ne kazem NIKAD ne boli glava

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 12:39:16)

Sinusi su te boleli zbog glavobolje. 

Maslacak15 -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 12:55:35)

Jess ne zna se. Sigurno je da imunitet postoji, jel su reinfekcije ipak jako retke. Ima ih ali ne mnogo. I to su verovatno ljudi koji priv put nisu bili ozbilno bolesni. Moguce da niska doza infkecija dovodi do toga da se imuni odgovor ne formira kako treba. To je i najinteresantnije otoreno pitanje oko vakcina. Vakcine su super obecavajuce i imaju visoku efikasnost ali je pitanje koliko dugo ce da traje zastita. Imuni odgovor ko vakcina jeste jos zesci nego kod prirodne infekcije tako da se nadam da ce biti bar na godinu dana efektne. Bio bi zesci smor da moraju svi da se vakcinisu na 6 meseci ili tako nesto.... videcemo. Uz malo srece mozda bude i dobra vakcina pa ne mora nikad vise revakcinacija kao kod MMR [sm=smiley36.gif]

To je najveca tragedija kod MMR vakcina, to je jedna od najefikasnijih vakcina ikad proizvedenih. Dugotrajni imunitet koji ostvaruje je san snova. Ali doktorka Velkov i sledbenici i dalje prreferiraju prirodnu imunizaciju.

Milena18 -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 13:25:21)

Ljišo, drži se.

Pari, ti ionako imaš problema sa sinusima, tako da ja mislim da su male šanse da je to bilo kod tebe. Ne znam, možda i grešim. A bilo bi dobro da si to tada pregurala. 
Evo mene ispred kovid ambulante, i nije tako velika gužva, mada sporo ide. Inače se osećam mnogo bolje nego juče, ne boli me ništa više, samo imam t 37.6. Juče mi je išla do 38.2 i baš su me bolela kolena i glava. 

Sanjica26 RR -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 13:58:41)

I ja isto Milena mislim kao i ti. Pari, cesto muci muke sa sinusima. Nisam cula da su sinusi pokazatelji da imas koronu. Onda je i ja imam. 

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 14:48:01)

Milena,bole slabe tacke..mene su ledja i vrat...

Dobro je da nije guzva,kod nas je haos..Ljisho,ima li rezultata? Koliko si ti cekala?

emicaa -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 15:14:48)

Ljiso zar i ti 🤦‍♀️

Sve vise mislim da je neizbjezno da svi kad tad pokupimo.

Misha i Ljisha -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 17:16:59)

Nema jos rez na e upravi a nisu mi jos ni sms poslali. Ali citam sad jos ljudi od cetvrtka nisu dobili rez. Jos danas Sv Nikola. Nema sanse da budu rez danas

pari -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 17:43:18)

Zbog toga ni ja nisam posumnjala jer se mučim sa sinusima non stop međutim ovaj put je bilo neobično što mi uopšte nije bio zapušen nos, samo bol ..i bilo mi je muka nekoliko dana u nekom momentu.  Ma ko će ga znati...

Milena, javi kad ćeš imati rezultate...Ljišo, jesi ih ti dobila?

Milena18 -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 18:29:09)

Ja sam pozitivna, kao što sam i pretpostavila. Rađen mi je brzi antigenski test. Krvna slika je ok, nemam terapiju osim vitamina.

Pari, uradi serološki test pre polaska u Ameriku, čisto da vidiš imaš li antitela. 
Ljišo, čekamo tvoj rezultat. Kako se ti osećaš sada? 

vonavoj -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 18:39:16)

Cudo da ti nisu radili brzi..tj.ima logike,on ne nepouzdan kad simptomi nisu klasicni,a ti nisi bila u kontaktu...imas terapiju,ponasas se u skladu sa tim i to je to.

Milena,imas li sad temp? Bitno da je krvna slika dobra,neka tako i ostane.

IvanaSK RR -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 18:40:53)

Milena,Ljiso,nek prodje brzo i sa sto manje komplikacija.

Milena18 -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 18:44:13)

Von, imam 37.5. Juče mi je išla do 38.2. 

pari -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 19:00:51)

Milena, samo da ostane tako blago! Uradiću Milena serološki test sledeće nedelje sigurno

Čekamo Ljišu.

lesli -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 19:54:22)

Milena, ozdravi brzo! 🤗

flamingos -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 21:16:17)

Milena,želim ti brzo ozdravljenje.❤

Beba987 -> RE: Korona virus 3.deo (19.12.2020 21:50:08)

Ja sam radila Igg pre 2 dana, tačno mesec dana od kada mi se suprug razboleo i 23 dana od kada se dete razbolelo, i negativna sam, a bila sam ubeđena da sam preležala uz njih..

Sada mi deda, 82 godine ima temperaturu već treći dan, danas ga pregledala neka doktorka koju je mama našla preko veze da ne ide u Covid, jer nisu u Bgu i kod njih se čeka po 10-12h na pregled kaže pluća čista nema potrebe da snima, nakon toga stignu rezultati krvne slike crp 80. I ta doktorka do utorka nije tu, a njega niko nigde neće da primi osim u Covid a on toliko čekanje ne može da izdrži.Uključili smo amoksicilin, probiotik vitamine pa videćemo. Hitna kažu ni za mlađe ne reaguje. Do ponedeljka tamo ništa privatno ne mogu da urade jer nista ne radi.. Užasna situacija.. 

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>