Tiziana -> RE: Korona virus 3.deo (15.12.2021 13:11:02)
|
Ja mislim da treba biti oprezan,svakako. Ja sam imala 3 losa primera mladih,nevakcinisanih,zdravih osoba. Dva momka su nazalost umrla,treci se sada oporavlja,ali je bas bas bilo cupavo. Ko zna sta cuci u svakom od nas i ko ce kako da odreaguje, a da ne zna i misli da je super zdrav. Ali da se sad ovo ne pretvori u raspravu vakcinisani-nevakinisani, nema za tim nikakve potrebe. Ja sam za karantin i za vakinisane jer npr znam da se moja svekrva zarazila od coveka koji je vakcinisan,a imao je koronu. Nije imao nikakve bog zna kakve simptome, ali je imao koronu. Teski je srcani bolesnik i njega je ta vakcina sigurno spasla, ali nije spasla moju svekrvu da se ne zarazi. Drugo, ja sam razvila simptome 12 dana nakon sina! Dakle sto bi se reklo it ain't over till it's over... Sto se tice analiza, mislim da ih treba uraditi i treba ih ponavljati jer se stanje nekad za cas promeni pa sto ne ispratiti za svaki slucaj, ali sam vrlo protiv davanje terapije koja nema smisla. Mislim da ljudi samo imaju lazni privid da su pokriveni terapijom, a zapravo ona nicemu ne sluzi. IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Mozda za vakcinisane. A nevakcinisani? Nemamo ni mi nesto strasno ali bar da uradimo kks. Moj tata za sada nema nista. Cekam da vidim dalje. Poato je danas kontrola.. Tvrdim da je tako i za nevakcinisane. Bar za one koji nemaju neke hronične bolesti.
|
|
|
|