smeško -> RE: Razgovori mama 11/20 (3.11.2020 13:22:13)
|
Кад сте већ написале да вас смарам и мрачим без обзира што имате и своје проблеме... Данас још један пад. Наизменично падам и дижем се. Трудим се да деца то не виде и углавном је успешно сакривено. Завршили смо преглед у КЦС. Примио нас је други др, господин Мијалчић је удаљен због сумње на ковид. Шант функционише можда и мало агресивније од идеалног, али битно је да ради. Постоји та лезија која највише личи на хамартом, бенигну накупину ћелија, али пратиће се редовно. Нико са сигурношћу не може да каже шта је у питању, нити шта је узрок хидроцефалуса. За сада се не одлучују на оперативно лечење лезије. Оно што ме је натерало да опет потонем је информација да се лезија налази у можданом стаблу. Пошто је Никола био са мном у ординацији, др се није упуштала у детаљан опис ризика, али мени је све и без тога јасно. Потпуно ми је јасно да се сви центри виталних функција организма налазе баш на том месту. Чак и да се одлуче да то оперативно решавају, они тренутно немају анестезиолога. И само још једном да чујем за ковид растргнућу некога. Али, оптимизам је чудо и људски мозак је чудо у истој мери. И кад прође овај плач у купатилу, враћам се да их волим највише што могу. Даћемо све од себе да му створимо што пријатније окружење, без много стреса. Зато га данас не терам да ради домаћи, већ се престрављен вратио из ординације. Емице, ви мало мало, па у неку шуму. Што је то добро за децу... Сањице, дивне су то девојчице. Предивне.
|
|
|
|