smeško -> RE: Razgovori mama 11/20 (14.11.2020 0:08:00)
|
Dobro vece!Pari i meni danas nije dobro. Prati me vrtoglavica cim ustanem. Verujem da je zbog vremena. Mi se igramo cesto sa decom. Posto je mm kasno stigao s posla do 23h smo igrali neku draw out igru. Zadate pojmove (predmete, tehnicke izraze, izreke, profesije,...) prikazujemo crtanjem dok druga ekipa pogadja. Super je igrica, N i M sjajno ucestvuju.Ja se, ovoga puta, javno izvinjavam svim prosvetnim radnicima zbog stava koji sam imala. Ja sam roditelj koji je uvek za saradnju i kada krene hajka na roditelje, ja branim grupu kojoj pripadam. Veceras me je istina zveknula u facu. Jadni vi prosvetari kada vam dodju deca kao ova veceras. Bili smo na drugom igralistu i na kraju sam zvala policiju. Grupica velike skolske dece je J bacila petardu pod noge. Gadjali su neke devojcice pored nas i zamolila sam ih da to ne rade, povredice neku od njih. U sekundi sam pobesnela i htela da ih raznesem. Jednog sam jurila i nisam sigurna sta bih radila da sam ga stigla, sta bih pa i smela. I oset_ih se nemocno kao sto se sigurno oset_i svaki ucitelj/nastavnik sa njima u skoli. Zasticeni kao beli medvedi, ne smes ni sa casa da ih izbacis. Strasno je koliko sam bila besna. I posto nastavise da gadjaju devojcice i jednoj padne petarda na ruku, pozvah policiju, koja je na 50 m odatle. Dosli i podviknuli im, oni otisli i to je to. Svi ostali roditelji su cutali. Zato je ovoliko lose stanje kod nas, jer svi uvek cutimo. Treba da povrede nekog pa onda da se pisu clanci i filozofira? Jos sam pod utiskom. Godinama idemo na to igraliste, nikada nije bilo incidenata. Sve nesto divljacko i agresivno, puni smo negativnih stvari...ovo je bilo za temu istresanja. 🥺
|
|
|
|