Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 11/20 (12.11.2020 23:16:53)
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 I ja volem lukce 😂 Evo mene danas, iseckali mi se casovi ceo dan. Mm od danas radi po smenama, da ih ima sto manje na poslu, ima zarazenih. Danas je otisao u drugu pa mi cudno sto nije tu popodne. Isao juce u moj rodni kraj i dovezao mi mamu na prezimljavanje 😊 Bice tu celu zimu, koliko izdrzimo ☺️ Iva imala siuaciju sa "drugaricom" imenjakinjom. Ova joj unistila krijuci sve sto je napravila od plastelina, tj one clay penaste mase. Majko mila koliko je Ivka bila besna, u zivotu mi dete nije bilo takvo. Ubilacki nagon. Biki na ulici i ona tu kutiju sa tim sto je pravila ostavila na pozidi, ova prisla i sve prelomila i rascepila na pola. Prvi put u zivotu ovs moja odreagovala i svasta joj rekla, izvristala se na nju. Ako pipnes moje stvari osamaricu te. 🙄 Ja sam to tri dana pravila i cekala ds se osusi a ti si mi unistila. Ova naravno poricala nisam ja nisam ja. A videli je. Ali bitno je da je ovq moja odreagovala, burno ali odreagovala. Naucice da, se kontrolise. Izvukla sam je napolje da se izduva od besa. Sat smo set___ale dok se nije smirila. Vristala ulicom, drala se, to nije bilo moje dete 😕 Ivanka, po meni je to normalna Ivina reakcija. Prekipelo joj je, posebno ako ju je ta drugarica stlano maltretira. Sto bi moja mama rekla: i macka ima nokte. Devojke, lepo spavajte. Ja cu da se zabodem u knjigu. Nisam danas nista od dece mogla da uradim.
|
|
|
|