Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 19:03:25
|
|
|
|
veselicaa
|
Žene pa vi i učite,kuvate,baš ste vredne.Nudim kafu,mm ode u treću,kaže da imaju baš da rade svaku smenu,haos je.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 20:09:36
|
|
|
|
mati
|
Zdravo žene, samo da vam mahnem i pozdravim. Fali mi forum, ali ne nalazim vremena. Pridružuje se djacima, tj ovima sto uče. Čitam, a ništa ne ulazi u glavu... Zamislite kad mi je baterija već dve nedelje u 20h uveče oko 80%-90%... To mi se u životu nije desilo. Cmokic za sve
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 20:43:40
|
|
|
|
flamingos
|
Mati,šaljem ti puno pozdrava i poljubaca.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 20:54:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Šta učiš draga? Baš si nedostajala.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 20:58:35
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Mati znaci turbo dan. Sa skolarcima je haos.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 21:35:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR Žene pa vi i učite,kuvate,baš ste vredne.Nudim kafu,mm ode u treću,kaže da imaju baš da rade svaku smenu,haos je. Sve radnje radimo😁
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 22:27:57
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 23:14:29
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I od mene laku noc 💜
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 15.11.2020 7:09:21
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 15.11.2020 9:42:53
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro, evo i ja skuvala kafu. Pijemo sve zajedno 😊
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 15.11.2020 10:46:48
|
|
|
|
mati
|
Joj, hvala Flam. Vesi, učim nešto što mi verovatno u životu neće biti potrebno i primenljiv, ali to je jedan stepenik na poslu. Sad sam dala sebi oduška da ustanem kasnije, inače svakog jutra u pet. Poslednji put sam u pet bila budna dok sam se kao devojka vraćala iz grada... Nego, imamo li neku RRajku iz Pančeva?
|
|
RE: NovembaRRska kafana 15.11.2020 10:56:59
|
|
|
|
branki*
|
mati,grlim te,draga..ako se mora,uci.mislim da je von iz Pa.ne znam ima li jos ko.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 15.11.2020 11:48:29
|
|
|
|
veselicaa
|
Verujem da je učenje sad dosadno,pored svih obaveza ali ako napreduješ,isplati se. Nudim proju,hladno je,još nigde nismo izasli,ni do dvorišta.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 15.11.2020 12:55:04
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Sta radite,zene? Kod nas hladno i maglovito. Ni mi nismo jos mrdnuli. Vucemo se po kuci. Trebao da dodje majstor da nam pogleda sudo masinu. Koja je nova ali ja je nisam koristila jedno 6 god.Kako ste vi? Mati,srecno sa tim ucenjem. Pozdrav za sve
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 15.11.2020 14:50:46
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,pa gde si nam ti?Pozdrav.Hajde okuplhmjanje,sedoh-nudim kafu i baklavu sa lešnikom.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 15.11.2020 15:40:10
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hajde okupljanje... Mmm baklava 😊😊😊Mi se spremamo da malo set_amo ka sumi. Bar pola sata sat dok se ljudi sa posla odmaraju a mi svrckamo..
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 15.11.2020 16:34:38
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Moze kafa i baklava 💜
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 15.11.2020 17:30:22
|
|
|
|
simke
|
Dobro veče🙂Kako ste?
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 15.11.2020 18:00:42
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo mene na kratko. Napravismo ukrase za kolac,, taman da, se osuse do ujutru pa na kolac.Jos bajadere da zavrsim i slava moze da pocne. 😀Ultra mini slavsko korona izdanje 👍Pijem musku kafu ❤️
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 15.11.2020 18:50:03
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,sedoh i ja.Kod mene sve gotovo.Baklava sa lešnikom je fantastična(nije da se hvalim).Mmmm,bajadera kod tebe,ako dobro pročitah.Pravila sam tortu sa malinama,čokoladni čizkejk.Plus tri poskura(slavska kolaća),tri pogače("napijamo"i navečeri,pa za svaki dan i poskur,a i pogača).Mm išao po prasence,uz to kiseli kupus za salatu i večera milina.Da odgledam slagalicu i da odmaram.Sutra pre podne u školu,imaju tti časa.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 15.11.2020 21:28:13
|
|
|
|
Duškić
|
Vidim, svasta se sprema za slavu. Domacice, drage. Mi u krevetu. Kao kokoskice u 9 u krevet .
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 15.11.2020 21:55:23
|
|
|
|
flamingos
|
Laku noć želim svima.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 16.11.2020 6:39:04
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 16.11.2020 8:20:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moze kafa br 2 😊
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 16.11.2020 8:44:10
|
|
|
|
flamingos
|
Može Ivanka.Evo i kod mene kafa broj 2.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaPodrška partnera kao ključ uspeha u VTO Uspeh vantelesne oplodnje često zavisi od mnogo faktora, a jedan od ključnih je i emocionalna podrška partnera. U nastav...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Одређивање пола.
пеперутка16
Колико је поуздано одређивање пола ултразвуком? Ваше искуство је: