Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 9:13:24
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobar jutar 😊
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 9:16:55
|
|
|
|
bokicak1
|
Dobro jutro! Kafa za sve cas_tim za Nuxe :)
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 10:26:56
|
|
|
|
Dragica Draga
|
E moze boki, hajde da popijemo, i cestitam ti na nagradi
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 11:04:08
|
|
|
|
flamingos
|
Može i za mene kafa.Krećem sa peglanjem,dajte šta imate da popeglam.Muzika tiho svira,peglam i razmišljam...
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 19:53:54
|
|
|
|
veselicaa
|
Gde ste,nema vas da pišete.Napravila baklavu ajde ko voli.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 20:01:57
|
|
|
|
flamingos
|
Veselice,postim danas.Evo za Anđelu može baklava,meni jednu kiselu vodu.Za slavu ću lešnik baklavu da spremam.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 20:32:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dohro vece, ja dosla kuci u 6 tek 😊 Umornaaaaa... Imam jos nekog posla ali posle cu...
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 21:29:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Iv, ja sam sad u kuhinji. Spremam sve obroke za sutra. Lakse mi je
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 21:48:17
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Iv, ja sam sad u kuhinji. Spremam sve obroke za sutra. Lakse mi je Joj znam kako je... Ja sam pored kompa, pregledam domace zadatke, nemam kad sutra. Sutra imam 5 casova, a i drugih planova pored toga. Moram sad sve da pregledam za sutra i da zapisem sta cu raditi na casovima. 🙄 Izmedju casova, spremam slavu 😊
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 22:02:10
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanka,srećan rad.Svima želim laku noć.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 22:35:26
|
|
|
|
vocicana
|
Ja na poslu, dobro vece zelim, ubi me tempo, nadam se da ovo jako brzo prodje sto se tice ove grozne ituacije sa koronom. Ubise dusu danas sa brojkama, a ja sam naravno iz kuhnjske pozicije slusala i trovala se . Sada sa koleginicom razgovaram, gledam da se sto vise smejemo da vreme prodje u jako kvalitetnom raspolozenju.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 22:44:06
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Laku noc Flam 😊 Voci, i mi se nadamo isto... Nada nam je jedina ostala.
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 22:51:06
|
|
|
|
vocicana
|
Ne smem da psujem, ali bih tako opsovala, da ispraznim dusu!!!!
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 22:53:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Moja mama sočno opsovala jednog danas u prodavnici jer nije imao masku. Opleti Voci, imas i ti dusu 😔
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 22:56:08
|
|
|
|
vocicana
|
Onda bih morala u temu istresanja negativne energije, bolje d ane izlazim iz nej narednih nekoliko meseci dok se ovo ne okonca, ne znam sta zelim tom skotu koji je dao dupe pod kiriju i pustio ovu posast u svet da zapocne treci svetski rat bez i jednog ispaljenog metka!
|
|
RE: NovembaRRska kafana 13.11.2020 23:34:52
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ko je pod kiriju? 🙄
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 7:20:28
|
|
|
|
nata11
|
Jutro. Ko kuva kafu?
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 8:09:28
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Dobro jutro. Evo ja kuvam danas, spremam i dorucak, nesto sam taspolozena 😂
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 8:59:44
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Dragice,meni samo kafa-bez doručka.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 9:13:29
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Stize 😍
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 10:34:44
|
|
|
|
branki*
|
DOBRO JUTRO i od mene...pijem kafu,bila do prodavnice....
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 17:11:38
|
|
|
|
flamingos
|
Skuvala sam kafu,izvolite.❤
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 18:35:44
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja nudim brusnice i indijski orah uz Flamingosinu kafu 😊
|
|
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 18:49:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sam udarila po cajevima. 🤣Spremam se za cas grckog.
|
|
RE: NovembaRRska kafana 14.11.2020 18:55:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Srecno nam na casovima Sanjice, da sto pre prodju u subotnje vece 😊
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Pokidaj januarski rok uz Cognitivu!Pripremi se za ispitni dan kao profesionalac.
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.