Queen Lady -> RE: Razgovori mama 10/20 (20.10.2020 12:27:20)
|
Sanjicce [sm=smiley31.gif] Ja sam kao mala bila vezana dosta za majku. Sada na zalost ne mogu da kazem da sam vezana ni za majku, ni za oca. Ma ni sa sestrom nemam bas blizak odnos. U sestru nikad nisam mogla da imam poverenja, jer nikad nisam mogla da joj kazem nesto a do ne dodje do majke, dok sam ja mnogo toga precutala. Sa ocem nikad nisam imala neki odnos, jer je dosta radio i mislim da je mozda i to uticalo da i nemamo nikakav odnos. Sto se tice majke, ni tu nisam imala ni osecaj ni potrebu da mogu da joj se poverim za bilo sta, iz razloga sto je uvek imala kontra odgovor za sve. Ako nesto radim, sto si uradila, ako isto to ne uradim, sto nisi uradila. Sestra je znala da dolazi kuci u 7, 8 ujutru, ja sam plafon dolazila u 3 i to tek sa 20 god. Ali se moji posvadjaju sa sestrom i automatski i mene izmazu. I to je kod mene nazalost samo izazvalo kontraefekat da nemam poverenja, da se povucem u sebe i da nemam potrebu da podelim sa njima bilo sta. I to se i dan danas lose odrazava na mene i na moj odnos sa ljudima i na poverenje u ljude. Ima tu jos mngo toga....
|
|
|
|