RE: Razgovori mama 09/20 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

jess021 -> RE: Razgovori mama 09/20 (7.9.2020 21:43:45)

Ljiso P ima 18kg?? Masala. M ima 16.5🙃 a L 22, ona je temeljnija.

Mi bili na rodjendanu, fino je bilo, sad jos malo spavanje. 

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/20 (7.9.2020 22:17:08)

Onda 5ml..ima i kg i godina.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/20 (7.9.2020 22:34:56)

IZVORNA PORUKA: jess021

Ljiso P ima 18kg?? Masala. M ima 16.5🙃 a L 22, ona je temeljnija.

Mi bili na rodjendanu, fino je bilo, sad jos malo spavanje. 

😂 ali nije debeo. Ne znam ni kako da ga opisem. Bas je deran cvrst. Nije salast pa kad trci da se sve trese. Bas nam bio nas prijatelj doktor i kaze "bas sam ga posmatrao, on nije uopste debeo" 😂 inace ga zovem debeli

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/20 (7.9.2020 22:36:43)

Samo da mahnem i odoh da se onesvestim. Valjda cu spavati od alergije, a ustajem u 6.

Lep odmor svima želim. 

Tiziana -> RE: Razgovori mama 09/20 (7.9.2020 22:53:37)

Da nije Maraj 5ml mnogo? Ja sinu od 11god i preko 40kg dajem toliko. Trenutno pije Xyzal tablete od 5mg.On je alergican na sve i svasta. Trenutno i tenzivno kija ujutru i uvece. u serijama. Neku noc je grdan kijao u snu, jedno 30_x_ je kinuo. Nikad kraja. Cim otvori oci kija u seriji i onda celi dan nista. Svrbucka ga nepce.. Kad dodje grejanje, krenuce mu ekcem.. 

flamingos -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 6:00:32)

Dobro jutro.Hajde da pijemo kafu,pa spremanje za školu.Javili su i za dsnas lepo vreme.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤

bebilule -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 7:10:46)

Jutro i od mene. Ništa nisam upratila naravno. Opet sam uzela malo odmora, pa smo išli na more. Baš nam je bilo lijepo.

M juče krenuo u vrtić, sve su ispreturali - i vaspitače i grupe. Prvo sam mislila da će biti haos, ali je juče sve lijepo podnio. Najviše mu fali taj jedan Stefan, ali, kaže, sreću se u dvorištu. 
Uglavnom u nove radne pobjede. 
Ljubim vas i nadam se da ću imati sada više vremena za rr. 

mikica88 -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 7:35:04)

Dobro jutro. Ustala sam odavno. Sedela na terasi, bas mi prija ovo osvezenje.

jess021 -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 7:52:46)

Bebilule 😘😘

Ljiso, nekako nisam ni mislila da je debeo, vec tako krupan, stamen😁
Dobro jutro! Nemam pojma sta cemo danas, otkad je M slomila nogu ne idemo prepodne nigde, a i puno drugara je u vrticu pa na igralistu bas i nema dece. Videcemo. 

Maraj -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 8:03:04)

Jutro i od nas.
L i danas ostao kuci. Slinavi i dalje. Dadoh mu sinoc 2,5 i jutros 2,5 ml. Sve mi ovo "mirise" na kombinaciju alergije i nekog vrtickog virusa.
Koliko dugo sme da se daje aerius? Ne znam koliko dana da mu dajem

jess021 -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 8:13:47)

Maraj, do 7 dana. Ja mislim da je to virus. A jel ti S ide u vrtic? 

Maraj -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 8:16:30)

Jess treba da krene, najverovatnije sledece nedelje. Sutra imamo prvi roditeljski u njenoj grupi. Joj to ce muka biti...vec vidim. Onace sedrati ko blesava, kad je budemo vodili

Milena18 -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 8:19:34)

IZVORNA PORUKA: jess021

Milena, mislim da je ne boli, ne zali se, spava nocu... A bas se namucila onih 6 dana😕

Kako si ti? Kako je M u vrticu? 

Jess, zaboravih da ti odgovorim juče. Mi smo dobro, M se super navikla na nove vaspitačice, mada mislim da je njoj najvažnije da ima dece, bila je baš usamljena dok nije išla u vrtić.

Dobro jutro, mame!
Maraj, moguće i da je virus, meni je M tako pre nego što je krenula u vrtić slinavila danima. Je l' on inače ima problema u ovo doba godine pa zato misliš da je alergija?

mama Jo -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 8:43:25)

Jutro, jedva sam ustala, bas mi fali da se naspavam.
Nesfo me danima boli stomak i zeludac, ali neki cudan bol u stomaku, ne znam mi kako da opisem, onako cela povrsina kao da je upala misica recimo, najblize je tom bolu, a nije upala.

Mi cemo negde na igraliste. A bas sto jess kaze, gotovo i da nema dece. Iskreno, malo mi preko glave vise igralista 😁
Nesto mislimo da J upisemo na atletiku, mozda cemo danas na probni cas.

Ljisho, od kad tvoja D trenira hokej?

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 8:55:46)

Mama jo od jeseni 2016. Znaci ravno 4 godine sad a znaci petu sezonu cemo sad krenuti

P u vrticu a ko u inat i moja "omiljena patronaza". Kao na iglama. Evo radim a sve cekam da me zovu uopste ne mogu da se skoncentrisem

jess021 -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 9:01:42)

Mama Jo, i ja sam htela svoje na atletiku ali nas je sad ovaj prelom malo omeo, ajd javi kakvo je iskustvo. Gde ste hteli? Ja sam cula za sajam da imaju odlicne trenere za decu. 

mikica88 -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 9:08:33)

MamaJo, ne saljes decu u vrtic ?
Sport je super. Utrose energiju lepo se razvijaju.

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 9:28:26)

Dobro jutro,Dora u skoli a sreckobu zabavistu.Ja uzivam ne radeci nista 😁 

mama Jo -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 9:42:54)

Super Ljisho, a koliko je ona ima god.kad je krenula? Ja bih bas volela da moje tako zavole nesto pa dastalno treniraju.
Ne brini za P, ali ajd javi kad ga pokupis je l' proslo sve ok 😊

Mikice... Ne idu u vrtic. Mladja je doduse tek sad upisana. Ja ne radimjos uvek, sad smo se za prve dve nedelje izjasnili da nece ici, a vec do sutra treba da se izjasnimo za dalje. Nisam pametna stvarno, nece ici verovatno neko jos vreme.

Jess, na stadionu su treninzi. Utorkom i cetvrtkom od 5 do 6, subotom od 9 do 10. Najvise mi se i svidelo sto ce biti napolju koliko kazu sto duze budu mogli. Juce je mm pricao sa trenerom i bas mu se svideo. Kad krene bas jako zima onda predju na Sajam u tu neku veliku halu. Covek kaze da moze slobodno detedadodje 2-3 puta prvo da vidimo hoce li joj se svideti.
3000din.je mesecno.

mikica88 -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 9:45:51)

A, pitanje i kako ce bitj za mesec dana sa ovim virusom. Po 3000 je uglavnom po Bg toliko su sestricu placali fudbal i plivanje.
Oni sad i dok su manji cim krenu u vrtic odmah se prehlade.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 9:50:33)

Mama jo D je napunila 4 u januaru 2017. Znaci sta znam imala je 3 godine i 9 meseci kad je krenula. Ali evo sad gledajuci P ispada da je D totalno vanserijska[sm=smiley36.gif] (il je on vanserijski haha) ali iskreno ona je bas slusala trenere i ja sam mogla prepodne da je vodim kad je na treningu troje dece u vrh glave. Poslepodne je uvek bila guzva. Na hokeju kad krene led ima 6 termina treninga nedeljno i dete moze da dolazi na svih 6 svake nedelje, kosta 3000 din, a skola klizanja je cini mi se 2000 din mesecno. Ja joj i sad kazem kad vidim da se nesto ne trudi oko bilo cega: "kako kaze Marija? Ne klizi mi kao na smeni" [sm=jezicek.gif] U fazonu potrudi se heheh...Isto sjajni treneri ma sve pohvale. Podatak da ne znam nijedno dete za ove 4 godine koje je odustalo od hokeja. Udje im u krv led uzbudjenje brzina, drustvo, dobra zabava, putovanja ma sve sve

Evo jos me niko nije zvao [sm=jezicek.gif] sad ce D jos malo iz skole da stigne covece. Radim kao da me bicuju ovde iskreno a sama sam kuci

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 13:47:32)

[sm=bravo.gif] batke je pregurao a i ja sam juhuuu nisu me zvali e sad a sta ce mi reci na vratima ce vidimo....Zavrsavam rucak pa idemo po njega. dusu moju milu nervoznu[sm=smiley36.gif] al je on deran nervozan kad mu je dosadno ja vama ne mogu da opisem. Destrukto mali. Samo unistava. Samo divlja. Haos je tezak cova. Juce sam ga pucnula po guzi a ja sam inace skroz protiv toga. al vise nisam znala kako da pomognem ni sebi ni njemu

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 14:07:40)

Ljisho,bas je veliki..moj ima jedva 13kg.

Moj ispred vrtica kaze "mama pacem"...i stvarno place😂😂

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 14:19:47)

Ljiso,ja ne znam kako ali mislim da su noj srecko i tvoj batke braca.Drugog objasnjenja nemam 🤣

Dora danas i popodne ima caaove pa ce joj doci i drugar.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 14:24:17)

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Ljiso,ja ne znam kako ali mislim da su noj srecko i tvoj batke braca.Drugog objasnjenja nemam 🤣

Dora danas i popodne ima caaove pa ce joj doci i drugar.

😂 ne znam sta bih rekla. Ko ih napravi tako zaj..ane... strasno. 
Stigla sam u vrtic malo se videle slinice. Ali nista vaspitacica nije rekla. Pustio malo u gace pa pocela zena da ga presvlaci.  Pa je valjda plakao pa malo zaslinio. U svakom slucaju pregurali smo. I on i ja. Ja sutta 7 casova u skoli. Nek mi je bog u pomoci

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>