RE: Razgovori mama 09/20 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 14:31:38)

Zvali su me za posao,u drugi krug,svidela sam im,da im postavim uslove,za platu,cekaju moj predlog..ali sam bila iskrena i rekla da moram da sacekam jos malo..s obzirom da im je u aprilu i maju isplacen samo minimalac,nisam spremna da rizikujem..nista mi ne znaci jedan mesec 100.000..a sledeci 30.000... da se stabilizuju i od Ng da krenemo..

Pa me i programer zvao,kaze menjas posao,sve najbolje o tebi smo rekli,nema zime kod tebe, nahvalili me..kaze da su dobra firma,ali korona ih je omela..odlican poslodavac,voli mlad tim..ceni zaposlene. Pogresno vreme....ali ima jos fore.

mikica88 -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 15:03:47)

Vonavoj tp je jako lepo cuti.
Malo sam vezbala i malo dremala. Ako budem ok pridvece idemo u setnju.

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 15:05:34)

Ljiso toliko puta kad pises o njemu imam osjecaj kao da pises o mom.

Inace David uopste nije odusevljen novom logopedicom.Ne raduje se sto ide,ide samo zato sto mora.Kod nje ne saradjuje kao sto je sa proslom,nadam se da ce vremenom prihvatiti i ovu.Von ja nisam uopste ispratila da mjenjas posao

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 15:31:55)

Emice oni su haos... strasne licnosti. Znaju dobro sta nece. A ovaj moj kad je.ljud nece i ono sto je hteo haha...

jess021 -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 15:39:12)

Von, bravo. Bas mi je drago zbog tebe, iako je promenis posao, imas statisfakciju😊

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 15:53:06)

IZVORNA PORUKA: jess021

Von, bravo. Bas mi je drago zbog tebe, iako je promenis posao, imas statisfakciju😊 

Da znas jess,znaci,kako da ne.

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 16:26:29)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Emice oni su haos... strasne licnosti. Znaju dobro sta nece. A ovaj moj kad je.ljud nece i ono sto je hteo haha...

Isto 🤣 a najbolje ako je ljut i kazes mu kako je fino obucen odmah skida sa sebe.Ma strasno,samo dobri zivci trebaju

pari -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 16:52:59)

Meni se noćas vrtela cela soba ali sam zaspala, međutim jutros opet...uplašila sam se jer smo sami...Došli su moji i bili do malopre. Kao bolje mi je ali sam malaksala i tako sva nikakva...

Ne znam šta me snašlo. Pritisak mi je nizak. Ali osim toga, nemam pojma. Da li su vam se dešavale takve vrtoglavice?
Bebi 🤗
Sve vas puno pozdravljam! 

Ana RR -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 17:15:26)

Pari, tako je mm bilo jedan dan prošle nedelje. Ujutru se probudio sa vrtoglavicom, glavoboljom i mučninom, ceo dan je preležao. Sutradan je bio ok samo malaksao. Pojma nemam šta mu je bilo.

Von, sjajno [sm=bravo.gif]

Ja dobila a treba da idemo u neku kupovinu. Kako ću to izvesti pojma nemam.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 17:36:46)

Dobar dan.

Ja sam u neviđenom haosu. Nisam ustala sa stolice. Salji nekim odeljenjima online. Dogovaraj se sa ucenicima oko casova. Neki su putnici, ne mogu da ostanu. Sinoc nista nisam spavala zbog alergije. Ubila me je. A ustala u 6:15. Isla sam na casove. Na sve to lije mi kao iz kabla. Dobila sam. Castim vas prvom prilikom. Ove godine imam 100 posto. 😀
Von, bravo za tebe👏

flamingos -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 17:36:56)

Von,sjajno.Pari,odmori.Možda i vreme utiče na vrtoglavice..Da se spremamo za grad.Ostale mame,kako ste?

Smeško,mislim na vas❤

Maraj -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 20:06:29)

Vece mame.
Ljiso, ja danas 6casa. Pala sams nogu. Jos dezurna. Poslemw sacekao mm i deca pa smo isli na rucak.
Sanjice meni senocu nos zacementira . Nemogu da disem . Sta je ovo vise sa ovom ambrozijom....
L deluje bolje. Al nos mubsad crven i oljusten od duvanja. O dalje sljnavi ali manje

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 20:19:26)

Maraj, meni curi nos. Nista se ne smiruje. Nervozna sam koliko mi smeta ☹️

jess021 -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 20:27:05)

Sanjice, bas mi je drago zbog tebe.

Mi dosle sa igrališta, sad vecera pa spavanje. 

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 20:43:52)

Hvala Bogu ovde nema ambrozije.Da ima ne znam kako bi T reagovala kad i ovako na polen drveca kise toliko da mislim da ce se raspasti.

mikica88 -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 21:06:02)

Bili na pice, setali, usput do Lidla i sad sam se umorila.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 21:41:37)

Cekam mm da zavrsi sa toaletom [sm=smiley2.gif][sm=smiley36.gif] Sutra ujutru moram po kolege a sad se mislim da li da pijem kafu ili ne. Ako popijem kafu i zaglavim mozda se uspavam kao prosle nedelje. Otvorila oci u pola 7 a tad vec trebala biti po koleginicu i u putu do Indjije, medjutim vozila sam kao manijak i stigle smo pre zvona[sm=jezicek.gif] Ja mrzim da kasnim. To mi je uzasno ruzno. Al valjda mi je dovoljno 4-5h sna da se ne uspavam. Imam posla.

Sanjice[sm=bravo.gif] 100% na kraju. Strava. Jao ja sam hit. Zvala me zena iz gimnazije, rekla joj dir da mi da svoje casove iz privatne gimnazije i boga zna kako me zena nahvalila ova mislila da se dir i ja poznajemo[sm=smiley36.gif]. Eto nemam pojma sto me onda nije primila ako sam joj se toliko svidela bez veze ili sa vezom ona ima pravo da primi koga ona zeli. No nebitno. Rekla sam koleginici ako je voljna da ima preko norme neka i dalje ostane na tom mestu da meni ne gori pod nogama. [sm=smiley36.gif] Nista zeni nije jasno, kako mi je dovoljno samo 35% haha...ludilo sa mnom. Ma evo zavrsila njuzleter, cekam ispravke a sef mi vec poslao 3 kartice u trello tabli koje treba da odradim do petka i vec sam u frci kako cu stici.

Nadam se da ce Pakisa sutra da bude dobrica i nos da mu bude dobrica hehe...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 21:47:11)

Ljiso, stvarno si hit🤣Ni ja ne volim da kasnim. Uvek dolazim na posao pola sata ranije. Na ispite sam dolazila i sat vremena ranije i bezala od kolega koji su se preslisavali. 😀

Ja sam legla. Oci mi se sklapaju. Cekam mm da zavrsi na racunaru sta ima. I on ima dosta posla, a plus i nesto izmislja. Hocu reci izmislja posao. 

smeško -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 21:48:27)

IZVORNA PORUKA: vonavoj
Moj ispred vrtica kaze "mama pacem"...i stvarno place😂😂

Lutka mala, bas mi je slatko. 💖Bravo za posao, Von. Treba promeniti kada nisi zadovoljan. Mm je rekorder. Jess, kako je nozica. Inace, prvih par dana poske preloma bas boli. I u gipsu i bez njega. Mili, kako si? Jesi li isla kod dr?Mame, odvikavam J od sisanja. Bas je svojevrsna avantura. M ide u skolu, ja radim od kuce i ucim sa N online. To je tek dozivljaj.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 22:16:19)

Joj,smesko,postizes li? A posao?

Sanjice,super za 100%!Ljisho,ti si hit! Pari,to su hormoni,koji ti je dan ciklusa?

smeško -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 22:55:19)

Ne stizem, Von. Nikako. Posao i nekako. Vodim M u skolu, J kod logopeda i radim sa N. To moram da stignem. Ali, zato poslovi po kuci...Letenja do ordinacija, laboratorija su posebna glavobolja...Srecom, proradio restoran u nasoj blizini i donose na kucnu adresu. Kuvam i ja, ali ne svakog dana, pa ovo uleti kad nema sanse da stignem. Jos i N stalno hoce uz mene, plasi se da izadje sam na terasu. I J je propricao, pa ne moram vise 3x nedeljno da ga vodim, sada ide samo jednom kod logopeda. Naredna tri dana nas ceka nosenje uzorka stolice za kontrolu posle salmonele. Da konacno krene u vrtic. I da ga malo ukalupe, malo je razmazen, rekla bih. Ne priznajem bas sve pod karakter. 😬

flamingos -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 23:04:58)

Smeško,grlim vas i ljubim.Odoh u krevet.Dete uveliko spava,rano ustaje i ranije i zaspi.Laku noć.❤

mikica88 -> RE: Razgovori mama 09/20 (8.9.2020 23:09:54)

Ljudi, zene kod vas je bas brzo sve , koliki postovi, ali interesantni.
Bas ste se raspisale i svasta se desava, kld mene monotono, krenucu u neku skolu zs trudnice, pratila sam danas online.

vonavoj -> RE: Razgovori mama 09/20 (9.9.2020 6:43:17)

Jutro!

O da,nijr sve karakter...vrtic im mnogo znaci..i dosta nauce,moj sad bas prica..sve ponavlja,sastavlja recenice..napokon. 

pari -> RE: Razgovori mama 09/20 (9.9.2020 7:18:49)

da,vrtic bas znaci...

Von,na polovini sam ciklusa, mislis da ima vrze sa tim?Od jutros mi je muka i creva zezaju...
Smesko 🤗Druge mame, kako ste?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>