Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 9:06:45
|
|
|
|
jess021
|
Pari, laringitis je vise onako grubo, kao kuca. Kako dise.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 9:24:05
|
|
|
|
pari
|
Dise ok. Juce joj je malo curio onako providno nosic, to je jedino sto sam primetila. A nocas se budila dva puta i kasljala tako kao da skripi... Sta radite u takvim slucajevima?
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 9:28:48
|
|
|
|
pari
|
Probudila se...promukla je :(
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 9:29:52
|
|
|
|
Ana RR
|
Pari, možeš malo da je inhaliraš fiziološkim, ako imaš inhalator.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 9:29:54
|
|
|
|
vonavoj
|
Daj joj aerius obavezno,to ide kod slivanja i laringitisa...i prskaj apis u grlo..neka pije cajeve.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 9:36:21
|
|
|
|
jess021
|
Pari, inhalacije i aerius, ali ako potraje danas, odvedi je da je neko preslusa.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 10:10:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Pozdrav. Pari, nadam se da ce je proci brzo. Vec se nesto muti vreme, nadam se da nece danas padati. Mi sutra planiramo kod mojih na selo na par dana, a koliko vidim bice bzvze vreme i onda sam se setila da nemam gumene cizme za J... Male su joj, i vec neko vreme hocu da joj uzmem da spremni budemo kad krene kisno i naravno da nisam kupila. Videcu danas ako uspem da joj negde uzmem. Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 10:21:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo planirali da sutra pravimo roštilj kod nas, sa kumovima, ali vidim da nema ništa od toga. Najavljuju hladno i kišu sutra. Jbg.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 10:49:06
|
|
|
|
Milena18
|
Dobar dan! Pari, nadam se da će brzo proći. Inhaliraj je, to ne može da škodi. Smeško, kako se N sada oseća? Ja sam bolje, mada sam juče počela da kašljem, ali nije strašno. Mm odveo M kod lekara da joj posluša pluća jer i ona kašlje već nedelju dana, uglavnom noću. Baš mrzim kad smo ovako kilavi. Inače,mene je juče direktorka zvala da pita kako sam i da mi kaže da je ok da ostanem kod kuće do ponedeljka. Stvarno ne znam kako to da shvatim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 10:50:45
|
|
|
|
mikica88
|
Kako god , bitno je da si kuci i da odmaras Milena.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 10:53:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Haha Milena dosta ti je do ponedeljka
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 21:23:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Kakva sad nagradna igra ide? 😂 evo mi u poslu. Inace zvali me iz oni iz gimnazije 😂God works in misterious ways. Dadose mi raspored casova dodali me u es dnevnik i hop imam 135% . Od ponedeljka. Ludilo. Ne znam do kad doduse. Ali eto. A bas sad kad je njuzleter, planovi na pocetky meseca, stranci,sbadba,kuhinju smo danas razmontirali druga stigla. Ludilo sa poslom i kucom. Tako to valjda uvek ide. Sigurno ce.me sad zvati i za prekvalifikaciju za IT sektor 😂 mila majko spasi me. Neka nek ide zivot
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 21:36:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
O Ljiso, svaka cas_t. Ko prezivi spasice se. 😁 Ja od ponedeljka idem na faks. ☺️ Imam ludilo od ispita. Grcki jezik😀 Praticu online jer se uci ispocetka. Inace, dezuram petkom i ako imam jedan cas nastave. Poludela sam. Stvarno ovo vise nema smisla. Sutra idem na seminar. Spremila sam prezentaciju. I mogu da vam kažem da se za mene lepe samo pacijenti. Ili traze da im pomognem ili da se zale.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 22:07:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Wow Ljisho svaka cast, znaci sada radis u 2 skole, jesam dobro shvatila? Ala ce da pljuste novci ☺️ Svaka cast, samo napred, ako neko moze onda si to ti!! Sanjice, upisala si master, je l' da? I ja, inace, imam planove za doskolovavanje, ali ne smem nista da pricam dok se nesto konkretnije ne desi po tom pitanju. A za to cekam decembar, a bas bih volela. Treba mi da se pokrenem malo. A treba mi i posao. Uf!! I tako ☺️ Gde ste mame, petak pa ste se razbezale? Ja sam uspela da odem na kafu sa drugaricom, 2h smo pricale, jele kolace i sada sam se preporodila ☺️
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 22:12:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
mama jo, zaboravila si petak je vece. 😁
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 22:14:42
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, Ljiso svaka cas_t, samo napred!! Ja sam lipsala, isle napolje, imale goste... Sad sredjivala, bas sam umorna 😝
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 22:21:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Ljisho,svaka ti cas_t! Sanjice,jel to taj vazan sastanak danas? Samo napred!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 22:23:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Da, da Von. Mene ceo dan boli glava. Popila sam lek. Vidim da mi je pukao kapilar u oku.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 22:24:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Bas ko prezivi spasice se. Mama jo ne znam dal ce pljustati ali taman dok mi francuI ne plate a kasne opet zbog granica itd taman od njih da se nakupi malo za stek.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 22:47:55
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Nego Sanjice i ja sam dezurna cetvrtkom isto imam samo jedan cas bas su kreteni. Nego ne bih ja pristala na zamenu 😂 da me moji danas nisu nasekirali. I onda sam im pretila da cu ici svaki dan na posao i posle pola sata me ovi zvali, nisam se jos bila ohladila. Sad se mislim mila majko ko ce ici svaki dan na posao 😂 posle 8 godina sad vec Hhha...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 22:52:17
|
|
|
|
smeško
|
Spava mi se, jedva gledam. Misho, Sanjice, bravo! Ceo zivot je usavrsavanje, ko to u danasnje vreme ne kapira, taj radi samo u drzavnoj firmi. 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 22:56:25
|
|
|
|
mikica88
|
Ljisho, zeno kakk sve da stignes? Sanjice, bravo, ti svakako puno citas i ucis , nisam iznenadjena. Bravo za vas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 23:00:33
|
|
|
|
smeško
|
Milena, hvala na pitanju, N je mnogo veseliji. Ne skace mnogo, ali obozava set_nje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 23:08:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Nego Sanjice i ja sam dezurna cetvrtkom isto imam samo jedan cas bas su kreteni. Nego ne bih ja pristala na zamenu 😂 da me moji danas nisu nasekirali. I onda sam im pretila da cu ici svaki dan na posao i posle pola sata me ovi zvali, nisam se jos bila ohladila. Sad se mislim mila majko ko ce ici svaki dan na posao 😂 posle 8 godina sad vec Hhha... Moja S pocela danas da place. ☹️Mislila je da cu biti nekoliko dana u Bg-u. Kaže mukica, jao, ja sam mislila da ces morati da budes u Bg-u.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 23:12:15
|
|
|
|
smeško
|
Sanjice, Grcki je lep jezik. Savladaces ti to!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?