Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 24.9.2020 11:26:31
|
|
|
|
Milena18
|
Ćao mame, mašem vam. Lepo provedite dan. Ja i dalje bolesna, sad me nos zeza. Ne idem na posao, a ni M u vrtić.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 24.9.2020 11:41:04
|
|
|
|
emicaa
|
Minse vratili sa sporta,sad brzinski rucak pa cu vidjeti sta dalje.Dora ima opet skolu od pola 3 pa cemo posle po nju i malo ostati na igralistu vjerovatno.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 24.9.2020 11:45:20
|
|
|
|
mikica88
|
Milena, bas te je steglo. Cekam muza da dodje, bas me nervira .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 24.9.2020 13:35:41
|
|
|
|
Maraj
|
Dan mame. Ja do sad kucala neki zapisnik za skolu. Sad imam neki on line sastanak...oci me bole vise od ovog kompijutera
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 24.9.2020 14:21:03
|
|
|
|
jess021
|
Mi sve tri zaspale 😁 Ju slogirana sam. Milena, da sto pre ozdravis
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 24.9.2020 14:34:52
|
|
|
|
vonavoj
|
Neka ste dremnule! Ja cekam 3 pa da idem kuci..razmisljam da uzmem malo cinka,mozda d vitamina,da pijem..ima neko preporuku za cink... vidim uglavnom su 100tableta oko 1000din... Ima i neke kombinacija C,zn i d.Milena,da sto pre ozdravis!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 24.9.2020 14:36:21
|
|
|
|
jess021
|
Von, ne znam sta bih ti rekla. Na jos letos uzela za sebe i mm vit d i vit c, eno niko ga ne pije. Ukoliko se ne odradi analiza ne mozes da znas da li to cink nedostaje, tako da je to prema meni bacanje para.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 24.9.2020 14:52:13
|
|
|
|
vonavoj
|
Hvala jess..to mi drugarica rekla...ona ima problem sa alergijom,pa sve to pije...reko aj mozda mi je tempo stvarno ubitacan,slabo jedem voce...stres...mada mi je kks uvek bila dobra,ali dalje analize dugo nisam radila. A sad je pocela alergija,izbija mi.a ne znam od cega..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 24.9.2020 14:53:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo u muzickoj. Sad cu u svoju skolu. Vec sam dva puta bila. Bas sam umorna. Milena, brzo ozdravi.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 24.9.2020 15:04:53
|
|
|
|
mikica88
|
Sanjice, kod tebe lud tempo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 24.9.2020 18:32:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Milena, kako si? Ja stigoh i krenula sve redom da usisavam i brisem. Ja sam blesava na kolenima brisem podove. Tako mi se lepse ocisti. Sela sam malko. Možda cu neke kuglice da spremim sa urmama.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 24.9.2020 18:42:25
|
|
|
|
smeško
|
Sanjice, sada si i ti u Pepeljuga modu. 😂 I ja brisem na kolenima. Kad brisem. Nikada mi kuca nije bila prljavija. Nista ne stizem. Svako od njih cetvorice trazi svoje. Danas smo dobili prvu peticu. 💖 Ponosna sam na njega. Ja sve pisem. Pisem da bi mogao da se vrati i procita ako mu zatreba. I zato sto je knjiga iz p&d toliko glupa i beskorisna da prepisujem sva online predavanja iz tog predmetqa...Ne znam cemu sluze ovi roditelji u savetu, samo o izletima pricaju.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 24.9.2020 19:38:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: smeško Sanjice, sada si i ti u Pepeljuga modu. 😂 I ja brisem na kolenima. Вазда била🤣
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 24.9.2020 20:19:33
|
|
|
|
jess021
|
Sanjice, tako i ja. Imam onaj rovus iz Top shopa ai redovno i kantu i krpu. Mi bile napolju, ja vezala... Nesto i mene hvata neka prehlada.
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 8:16:00
|
|
|
|
jess021
|
Mame dobro jutro, gde ste? Od ovih sto jure nagradnu igru, jedva nadjoh temu🤣 Ja pijem kafu, mm ode za Bg, njih dve spavaju. Kasnije cemo u neku nabavku za rucak. Za vikend zahladjenje, taman malo da iskuliramo kod kuce
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 8:16:19
|
|
|
|
emicaa
|
Mame jel moguce da od sinoc ne piset_e. Ja se iznervirala na rano jutro.T se dogovorila sa drugarom da idu zajedno u skolu.Ona izasla,i cekala i cekala.Na kraju sva djeca prodjose ona sama stoji ceka.I onda naravno drama jer gdje pobogu da ide sama.Pa onda ja trci oblaci sebe,oblaci Davida.On tek oci otvorio,nema pojma sta se desava.Vofim je ona cvili,ma na mars da je lansiram.Kad dodje kuci ima ozbiljnu bukvicu da joj ocitam
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 8:20:14
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Ja cu sad u akciji mada nije da nisam u akciji od 4 jutros ali sad ide ona kako vi zovete pepeljuga akcija Emice tako i mi prosli jedan dan. Doduse nisam morala P da spremam jer on cova rano ustaje tako da smo samo uskocili u kola i odvezla je do skole. Mada ona moze sama ali izgubila je vreme cekajuci pa bi zakasnila. Dusa moja ima kontrolni iz matematike danas. Ja mislim da sam nervoznija od nje
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 8:21:26
|
|
|
|
smeško
|
Jess, evo ja te jurim po temama. Tako mi lakse nego da prelazim u rudar mod.😂💖 Ja sam obecala deci jednu veeeliku set_nju kad M krene u skolu. Emice, nemoj da je grdis, ona je sve ok uradila. Deca i treba zajedno da idu. Samo malo bolje da se dogovore.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 8:21:47
|
|
|
|
jess021
|
Emice, nemoj, pa nije ona kriva☹️
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 8:26:14
|
|
|
|
emicaa
|
Ma nije ona kriva ali mogla je krenuti i sama.Nista joj nebi bilo.A i iznervirala sam se sto nije naisao,ja sinoc pisala njehovoj mami i ona kao ko prvi bude tu ceka ovo drugo.Ubjedjena sam da je zaboravila reci muzu i da ih je on odvezao u skolu Jer njihova komunikacija i nije bas sjajna
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 8:31:41
|
|
|
|
smeško
|
Udahni, Emi. Polako. Pohvali je sto ide sa drustvom, bolje nego da ga izbegava. Poznata je ta nervoza kada nas dovedu do toga da trcimo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 8:34:34
|
|
|
|
jess021
|
Smesko, kako ste vi? Jeste dobili neke rezultate?
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 8:35:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. I ja sam se jutros iznervirala zbog starije. Samo se nesto breca i plus je probudila S. Cekam 9 i idem na vazan razgovor. Spremam u međuvremenu S uzinu. Ako se zavrsi ranije razgovor moracu taksijem u skolu, pa juris nazad da S ne zakasni u skolu. Mm nece biti tu.
< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 25.9.2020 8:36:24 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 8:40:53
|
|
|
|
smeško
|
Jess, jos nista. Planiram da ih zovem u ponedeljak. Sanjice, jos jedan ,,dosadan dan". 💖
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/20 25.9.2020 8:42:29
|
|
|
|
pari
|
Meni se T budila nocas dva puta i kasljala onako kao da skripi :( sta je sad to??? Nije valjda laringitis? Jos spavaju oboje jer su kasno zaspali... Vi ste sve vredne vec :)
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?