lesli -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 09/20[chat] (1.9.2020 23:43:43)
|
IZVORNA PORUKA: Maruska15 Lesli,ja sam svesna da samo dramim.. ali svasta mi se mota po glavi..Mada i sa Natom mi je bila posteljica prednji zid i znam da sam tek oko 18 oset___ila prve leptirice.. Ali sad treca trudnoca, pa sve mislim da bi trebalo to malo cesce i jace... Ima da osedim do kraja.. Razumem ja to.Te strahove i imamo jer smo imale losa iskustva.Ja sam u prvoj trudnoci bila haj-huj. Cak sam imala i neko kratko smedje mrljanje u trajanju od dan-dva kome nisam pridavala neki znacaj. A onda mi se desio missed i dugo sam pokusavala nakon toga da zatrudnim. Sada, bih za to mrljanje otrcala kod lekara bez razmisljanja.Probaj malo da se opustis, sve je to ok!Sto se aktivnosti bebe tice, mislim da zavisi od polozaja, od samog karaktera bebe (neke su aktivnije, neke su mirnije), velicine... Ne bih rekla da ima veze sa tim koja je trudnoca po redu. Broj trudnoca mozda utice da lakse prepoznas pokrete. I sama kazes da si N oset__ila sa 18 nedelja, a sada si 17+ i vec uveliko osecas bebu ;)
|
|
|
|