BubaBubica -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 09/20[chat] (12.9.2020 9:48:13)
|
IZVORNA PORUKA: Zumbul90 Cao svima ja sam nova na forumu. Nosim blizance i na pocetku sam trudnoce 8+4. Imala sam jedan ultrazvuk ali sam totalno nespremna otisla na pregled. Sledeci odlazak mi je ujedno i ekspertni. Neupucena dosta, ali se super osecam pa se ni ne opterecujem puno. Zelim vas da pitam neke stvari: 1. Da li pored redovne nege zuba(pranje, konac, tecnost za ispiranje) imate neku dodatnu preporuku? Moji roditelji su rano ostali bez svoj zuba, a mnogi spominju drasticne promene u trudnoci...2. Meni je biciklo glavno prevozno sredstvo. Da li je ok voziti ga?3. Koliko cesto imate preglede? 4. Imate li neki savet za kapilare na nogama? Ćao dobrodošla i čestitam na duploj sreći ❤️ Što se tiče zuba, nemam neki pametan savet osim da možda poset_iš zubara i da sa njim porazgovaraš o tome, ja bih tako uradila. A biciklo, ja sam vozila u svakoj trudnoći do kraja, naravno ako je sve u redu, bebe nisu nizko, ako nemaš vrtoglavice, ako se osećaš dobro, što da ne?Za preglede će ti odgovoriti trudnice, ja to nisam (još 😅), ja sam imala na svake 4 nedelje, ali nisam nijednom nosila blizance. Za kapilare isto nemam odgovor, to bih i ja volela znati, stim da ih imam i ja. Ja mislim da je od puno šetnji i stajanja na nogama, e sad da li to može da se spreči, volela bih da znam. Pozdravljam drage trudnice i molim za malo bebi prašine za mene ❤️
|
|
|
|