RE: Razgovori mama 08/20 (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

mama Jo -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 10:51:24)

Zaboravih da pitam Von da li je uspela da napise cv? Ima li neka tema o pisanju CV?... Mene taaaaako nervira kad cujem - samo ga skrati, to nuko ionako ne cita kad vide da ima puno [sm=hudicek1.gif]
Aloooo.

Ljisho, vratili se skroz u Futog? Zato si u depresiji?

ivaMark -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 11:05:29)

Zdravo mame, vidim da ste pisale o voznji auta (citam vas svakog dana ali nesto ne pisem) Obozavam da vozim ali ne volim da me voze, imam problem ogroman kada neko drugi vozi, nije bitno da li je autobus ili auto, jace je od mene. Inace sam sama sa decom, imali su oko cetiri i tri god vozila 400km i dve granice presla [sm=smiley36.gif]
Posao, hmmmm...mislim da sam poludela neradeci...zaglupela i tako...
Ambrozija...L svakog avgusta ima problema...i tacno ga vidim kako ide alergija postepeno...prvo nos krece, kijanje i nocas smo zavrsili na Pulmikortu. Nadam se da ce proci do 1.septembra [sm=smiley29.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 11:29:18)

Nisam uspela da napisem😂

Ima na netu bukvalno sema,samo da ispratim,ali komp.zeza,M isto...i legla sam..danas cu. A glupo mi na poslu da sad pisem,hahaha..a tacno bi mogla.I mama jo,tacno je da treba da bude sto kraci,tacniji...ja sam 3 puta pregledala dosta cva,samo ukratko..

doramar11 -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 11:32:39)

Cv se pise na maksimalno dve strane. Nek skrate oni koji nemaju sta da napisu :)

Sanchy -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 12:25:24)

Dobar dan,jedno pitanjce..Vidim da je tema ekcem zakljucana pa me zanima postoji li jos neka a da sam je ja previdela?Ekcem i bele fleke nakon suncanja na mestima zahvacenim ekcemom🤔

Tiziana -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 14:08:17)

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Dobar dan,jedno pitanjce..Vidim da je tema ekcem zakljucana pa me zanima postoji li jos neka a da sam je ja previdela?Ekcem i bele fleke nakon suncanja na mestima zahvacenim ekcemom🤔

To je skroz normalno. Ja ceo zivot imam ekcem, i tamo gde sam imala tokom godine, kada pocrnim ostanu mi ti delovi beli, ali nema ekcema, koza se regenerise. 

pari -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 14:41:55)

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Posao, hmmmm...mislim da sam poludela neradeci...zaglupela i tako... 

I ja imam ovakav osećaj isti.
Mi smo preživele vakcinu. Više je plakala dok je doktorka pregledala nego za vakcinu. Ali dobro, završile smo.
Evo sunce sad, biće izgleda kasnije lepo...
I ja na nogama imam bele tačkice, kao depigmentaciju...ne znam šta je to...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 15:12:33)

Postoji tema cortinat, pa tamo pisi😉

Maraj -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 15:33:56)

Ljiso dvonedeljne vam opet traze ! Nama nista nisu rekli pa pretpostavljam da su mesecni. Ljiso divim ti se kako uopste funkcionises od tolikog nesvavanja i rada nocu

pari -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 16:15:40)

Sta uzeti drugarici koja otvara lokal tj.otvaraju porodicno, ona i muz? Sta odneti na otvaranje, to se pitam...

Ako imate ideju...
Ja sam popodne uvek sa manjkom energije...

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 16:21:21)

Neki drzac vizit kartica ili neke hemijske u elegantnom nekom pakovanju...

Cvece..Ne znam sta otvaraju ali nesto namenski. Kad pogledaju da se set_e ko je doneo..Mozda neki sat, to treba svakoj radnji. Sada ima i onih satova sa logom ili gravirani ili cak na gramofonskoj ploci...

vonavoj -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 16:36:28)

Zene,mene hvata panika od skole,vrtica...kad kad krenu obaveze..odvezi decu, spremi T za skoly,isprati gde je,sta je..ucenje..onda posao,posle posla odmah rucak,svi gladni,nervozni iz vrtica..aaaaaa. .

Pari,ja sam jos na 20% energije..a dug je dan.

pari -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 17:13:54)

Mirko, cvece je skroz ok!

Ja izasla sa T do igralista koje je na par minuta od nas i ona zaspala posle minut u kolicima...Kasno mi je to za spavanje ali sta da radim...

Sanchy -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 17:16:40)

IZVORNA PORUKA: Tiziana

To je skroz normalno. Ja ceo zivot imam ekcem, i tamo gde sam imala tokom godine, kada pocrnim ostanu mi ti delovi beli, ali nema ekcema, koza se regenerise. 

Imam i ja ali samo po rukama i nisam nikad imala te pecate bele...Ali malisa ima..Sad je sav saren,i odprilike znam da nema pomoci dok mu ne spadne boja i to se izjednaci,ali to mu se prvi put ove godine tako manifestivalo.I bas izgleda bezveze😔

Sanchy -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 17:18:45)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Postoji tema cortinat, pa tamo pisi😉

I ta tema je zakljucana😁..Eto vratim se posle par godina i nema tema koje mi trebaju☺️..Nema veze,procitacu bar o toj kremi CortinaT..Nisam uzimala do sada,trenutno koristimo Mustela Stelatopiu

mama Jo -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 18:07:28)

Sanchy, CortinaT ti je skroz prirodna krema, nama je pomogao kad nije bilo bas izrazeno, ali kad je buknulo u jednom momentu nije nam bila dovoljna. Onda smo koristili A dermu, posle, a sada i dalje koristimo LaRoche, iako joj je prosao ekcem i pojavi se bas kad je jako hladno, vise joj je kao suva koza sad.

Pari, i meni cvece zvuci kao super poklon za tako nesto, u nekoj lepoj saksiji, ima prelepih saksija, izaberes neku neobicnu, drugaciju onako mocnu ☺️

Von, i mene je jeza uhvatila samo kad sam zamislila sve to... A ja jos ne radim. Slazem se potpuno sa IvaMark i pari.. Ja od kada ne radim skroz sam upala u debeli minus, sad vec kriziram skroz. Stalno u kuci, stalno jedno te isto, one kenjkaju zbog gluposti, ja sam ta koja svaki put to hendluje, sitnice me izbace, strpljenje mi je u minusu. Bas sam nesto bljaks danas.

ivaMark -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 20:06:03)

pari, buket cveca i pice...klasika...tu nema promasaja....ili neki lep rokovnik. Sve ostalo, po meniii mozda joj se ne uklapa u enterijer 😎

mama jo, uuuf....znaci nisam jedina koja se tako oseca 🙄🙄 nervozna, bezvoljna...

Bila sam na roditeljskom djaku prvaku, dobili knjige, ne nose maske...inace, ulaze u skolu prvi, nova skola...u stvari stara je samo nadogradjena, sve nooovo, cisto [sm=smiley1.gif]

Mirko Svirko -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 20:06:19)

Mama Jo, i ja sam u toj fazi. 

Moj izgleda nece ici u predskolsko. Izbacili u grupi da se izajsnimo kome rade roditelji.. haha znaci mi opet nismo tu jer sam ja zena domacica.
Uh a tek kad pomislim samo zimaaaa pa svaki dan isti.. jojjjj... mrak u 16h au vec sam crna hronika.Idemo dan po dan sa osmehom za sada 😉😊

Von, ti ih imas troje i posao i razumem te.
Pari, znaci cvece sa nekom mocnom saksijom? Ekstra je to. Cvece ionako oplemenjuje prostor.

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 21:01:05)

Mirko Svirko,predskolsko je obavezno.. Da li su zbog korone sad i to izmenili?Ljubim vas sve 😘

flamingos -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 21:12:15)

Ivana,poljubac i tebi od mene.

Pari,šta znam,neko cveće,ili nešto što će im trebati za lokal.Šta radite mame?Pozdrav svima.❤

Maraj -> RE: Razgovori mama 08/20 (25.8.2020 21:28:04)

Pa da sto ivana rece predskolsko je obavezno...kako nema?
Joj sad se setih ljise i vin, prvi put u zivotu me boli jedna tacka na ledjima i to me bas bas jako zaboli u jednom pokretu, kao vrat kad ukocim[sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 08/20 (26.8.2020 6:37:55)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Zene,mene hvata panika od skole,vrtica...kad kad krenu obaveze..odvezi decu, spremi T za skoly,isprati gde je,sta je..ucenje..onda posao,posle posla odmah rucak,svi gladni,nervozni iz vrtica..aaaaaa. .

Pari,ja sam jos na 20% energije..a dug je dan.

Samo cu da citiram Von,identicno.Jos dok je lepo vreme i nekako...dalje ne zamisljam uopste.

jess021 -> RE: Razgovori mama 08/20 (26.8.2020 7:43:33)

Jutro mame, nisam nesto spavala, stomak me boli vec 2-3 dana, ovulacija, ali bas boli.

Predskolsko jeste obavezno, ali savet je svakako da ne ide ko ne mora. Juce mi prica drugarica cije dete treba da krene, tako joj je vaspitacica rekla 

Milena18 -> RE: Razgovori mama 08/20 (26.8.2020 7:48:51)

Jutro!
Ivana, grliša za tebe [sm=smiley27.gif]
Jess, ja isto imam bolne ovulacije, mada obično bude umeren bol, ali ovog meseca je bio baš jak.
Meni M noćas imala temperaturu 39.9. Od ostalih simptoma samo curenje nosa, tj. više joj se sliva niz grlo nego što curi. Dala sam joj sirup u 3, posle joj više nije skakala.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 08/20 (26.8.2020 7:51:39)

Dobro jutro.
Hehe mama jo jos smo na salasu. Juce sam isla sa decom da ribam. Pa i rucak i sudovi i deca, P nytkanje nose i sve sto ide uz jedan dan plus opsti haos i nered i ribanje. U depresiji rekoh jer imam utisak da nikad necu zavrsiti 😍 a obaveza.... zilion. Idem svaki dan u skolu. Danas za 10. Sutta za 11 u petak za 9 i 30, ponedeljak za 9 i 30 imam i obuku u ponedeljak.  Utorak moramo biti u skoli i vrticu u sredu imam 5 casova i VEC NEMA KO DA MI CUVA DECU. Eto baksuz. Prvi zvanican radni dan i ja vec imam problem ko ce da bude sa D kad dodje iz skole. Mm rekao "j...bo m...daj otkaz" 😂 al stvarno da covek odlepi. Moze ona sama i do skole i iz skole ali mala mi je nekako da satima bude sama kuci. Zna i da zakljuca kucu i da otkljuca. Ali eto... ma...samo se nerviram sa svim babama i dedama u penziji a ja se uvek nesto zlopatim. Izem ti posao. 
Idem deci da dam dorucak pa da se spremam i ja polako

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>