Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 15:15:29
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala,Flamingos. Hvala,mama Jo. Ja sam na plazi. Suncam se 😂😂😂😂
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 15:19:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Evo ja donosim kaficu 😊
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 15:27:51
|
|
|
|
flamingos
|
Može kafa.Da sednem,pa odoh u letnju kuhinju,kuvam kukuruz.Dete pušta zmaja,baš se razduvao vetar..Sredih koje šta na spratu.Planiram da peglam.Vidću još.😀
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 17:24:20
|
|
|
|
Duškić
|
Kafa molim vas!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 20:04:12
|
|
|
|
flamingos
|
Stiže kafa,Duškić.Uz to i hladan čaj.Izvolite i ostale mame.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 20:30:25
|
|
|
|
mama Jo
|
Flamingos moze, bas bi prijalo 😊 Kako ste mame?
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 20:34:29
|
|
|
|
mati
|
Hej, da vam se javnem... Nisam se upisala za avgust... Covece, prodje godina. Danima nesto lose spavam, jutros sam se uspavala, skocila iz kreveta i ceo dan me prate vrtoglavice, jesino dok sam trcala i skakala vijacu nije ih bilo... Moracu malo lakse da ustajem. Ali umesto u 5:59h, navila alarm na 6:59h, i zvonio na poslu.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 20:45:24
|
|
|
|
flamingos
|
Mati,drago mi je da si se javila.Izvoli na plažu,baš nam je lepo.Imamo pića i ića koliko hoćeš.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 21:03:51
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Evo i ja popih sve sto nudite 😂 Sutra Blaga Marija, ne radi se nista 😊 Jeeeeeee Pokosili, pokuoili travu, proradio frizider, proradio bojler 😂😂😂 Sutra ce da priradi i cesma napolju 😊 Bas smo bili vredni danas, stali nismo. Tusiranje pa u krpe!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 21:10:33
|
|
|
|
flamingos
|
Da Ivanka,sutra se ne radi.Vala,naradili ste se.Odmarajte,pa i vi imate dušu.Pozdavi mamu.Beše u petak joj rođendan ili omanuh?Mojoj mami bi bio 8.avgusta,Trnova Petka.Ljubi nam Ivku.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 21:15:16
|
|
|
|
emicaa
|
Moja svekrva ima 08.08 rodjendan. Ja sam opet popila malo vina od aronije,bas mi godi Zao mi sto nisam kupila vise,uzeli samo dvije flase da probamo.Ivanka vi ste danas bas bili produktivni
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 21:18:29
|
|
|
|
mama Jo
|
Emice bas super zvuci to tvoje vino od aronije, nisam nikada probala, a svidelo bi mi se sigurno. Volim kupinovo.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 21:21:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
I ja volim kupinovo. Moj tata je stalno pravio. Imam ga jos. Moram da vidim da li se ukiselilo.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 22:05:23
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja nikada da se setim da ga kupim pa da imam. Vec dugo bih ga pila
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 22:05:28
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Da, u petak mami rodjendan, 70ti po redu. Dadosmo joj poklon danas, obradovala se 😊 Eee, za sutra ima i sporet da proradi. Sve se pokvarilo zadnjih mesec dana, i bojler i frizider i sporet 😂 Poteralo je 😂😂😂 Pola gepeka su zauzele kutije sa alatom, busilice, testere i tako to. Sutra do Linde, ali obilaznim putem, kroz grad nema sanse, radovi 5km 😡 Joj zene da znate koliko mi je srce puno!
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 22:09:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Divno Ivanka, uzivajte ❤️
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 22:11:09
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Hvala Em Dzej 😍
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 22:14:19
|
|
|
|
flamingos
|
Joj moja Ivanka kako si me taznežila ovom poslednjom rečenicom"kako ti je srce puno".Verujem ti.Uživaj sa svojom mamom.Ipak zapamtim i ja nešto.😀Slavićemo u petak,jubilarni rođendan.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 22:32:11
|
|
|
|
Duškić
|
Samo da se slavi 😘
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 23:13:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Samo kad su lepe stvari u pitanju 😊 Ziveli 🍻
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 4.8.2020 8:31:45
|
|
|
|
branki*
|
Jutro zene...jeste budne
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 4.8.2020 8:40:37
|
|
|
|
mama Jo
|
Jutro branki... Ja odavno a nikako da se skroz razbudim. Bas mi se spava. Treba mi jedno vece da legnem u 9 i probudim se u 9 ujutru. Ovako nema sanse pre ponoci da legnem, a ustanem izmedju 7-8, nekada i pre. Kako si ti branki?
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 4.8.2020 9:03:11
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Dobro jutro ili dobar dan.. Sta rdite zene? Ivanka,uzivaj sa mamom. Bas lepo. Nama juce bila seka. Bilo je strava. Ludiranje,skakanje,prskanje, trcanje.. lma simpatiju pise i ukrasava pocetko slovo simpatije,a moj M kaze "i meni da napravis tako ljubavno slovo".... Mama Jo, tako i ja. Uvece vilenim a ujutru ko pijana...Emice,moja sveki ima rodjendan 12.08. A ja 14.08. 😂😂😂😂
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 4.8.2020 9:30:34
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro,hajde izvolite na kafu.Ivanka,uživajte u svakom trenutku.I mi kasno zaspimo.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 4.8.2020 10:26:08
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ooo hvala... prija kafa. Ja naseckala meso i stavila da se krcka corbica. Sin obozava kockice mozda vec 6-7mes. I svasta pravi. I sada se igra pravi konja i to lepo napravi.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?