Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 8:34:07
|
|
|
|
jess021
|
Emice, em si vredna em si divna. Hvala hvala!
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 8:39:51
|
|
|
|
emicaa
|
jess dusa sam od zene 😁Mucim samu sebe od ranog jutra,gledam smjestaje na Kritu za oktobar 🤣
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 8:41:34
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro si me podsetila Emi da treba da umesim hleb
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 9:08:44
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Emice,hvala,divna je kafa.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 12:51:39
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Gde ste zene? Sta ima na plazi? Nama danas dolazi sestra tj cerka mm. I mnogo se oraspolozio M. Mama jpj se pre dva-tri meseca porodila. A ima i brata od 2 god. I nismo hteli da je zovemo zbog situacije sa koronom. Ali mama je pustila. Mi skakucemo od srece.I sada smisljamo sta da spremamo..
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 13:07:26
|
|
|
|
pari
|
Super Mirko! Koliko često inače dolazi?
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 13:28:30
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pre korone, kad god pozeli jer smo na 10-15min pesaka. A dolazila je cesto ili budemo u parkicu svi. Ali sada je bas nismo videli dugo od njene mature od juna. To je za nas dugooo..Mislim imamo video poziv ali nije to to.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 13:34:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Emice divna ti je ova kafica 😍
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 13:49:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mi na putu... Radovi naravno pa cekamo. Sveki dobro, pozelela nam srecan put. 😊 A i ja njoj ostanak. Vozimo se.....
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 13:50:51
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ivanka, a di ste posli? Srecan vam put.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 13:51:07
|
|
|
|
emicaa
|
Mirko svirko kako ja volim kad neko tako voli supruznikovu djecu iz prvog braka.Kolika je ona? Mi sredili stan,ja uzela malo da citam.Za rucak imamo rostilja od juce,za veceru cu nesto brzinsko smuljati
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 13:52:21
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Mi na putu... Radovi naravno pa cekamo. Sveki dobro, pozelela nam srecan put. 😊 A i ja njoj ostanak. Vozimo se..... Srećan put ma gde god da ste krenuli.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 13:55:33
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emi, to sam bas i ja pomislila. Retko ko se raduje tudjem detetu. Ivanka se uputila kod majke.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 14:04:37
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ona je sada zavrsila 4ti razred. Nikad nisam pravila razliku izmedju deteta koje sam ja rodila i nje. Prosto oni su isto. Jednu cokoladicu da imamo, podelicemo je.Ali ona je dusa nasa. ❤❤❤ Ivanka, citala sam da nije videla majku 7 mes. Srecan put. I lepo se provedite.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 14:07:22
|
|
|
|
mama Jo
|
Ivanka, srecan put, uzivajte 😊 Mirko, je l' malena zivi kod vas, ili dolazi povremeno?
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 14:10:52
|
|
|
|
flamingos
|
Mirko,bravo za tebe.👍Deca nisu kriva.Lepo je što ste u kontaktu,da e deca viđaju.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 14:11:03
|
|
|
|
pari
|
Mirko, to jeste divno stvarno. Moj muž isto voli mpg sina isto koliko i svoju ćerku, ne pravi uopšte razliku, čak mnogo više provodi vremena sa njim jer je veći...
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 14:14:02
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Zivi na 10-15min od nas. Bas smo blizu. Pa dolazi kad god zeli. Pisala sam o tome u prethodnim postovima da ne pisem ponovo i smorim zene.. Nego, mi nismo sada forsirali da dolazi jer joj se mama skoro porodila, i zena se sada malo vise cuva. Dete ko dete kazes nesto ili pozoves mozda bi trazila, da ne pravimo pometnju. Sada je mama je pustila da dodje.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 14:21:00
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Mirko, bas lepo. Sve je do roditelja. Koj otac se nikad njje potrudio da se zblizimo da bratom, iako je 20god razlika.
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 14:21:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Pari, bas divno ❤️ Mirko, i ti si divna zena bas ❤️
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 14:29:36
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,moj brat po majci je porasao pored mog oca.Nikada ga nije odvajao od nas dve.Bravo i za tvog muža.Deca su to,očas godine prođu i svako će svojim putem.Bitno je da imaju ljubav,pažnju i sve što im treba.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 14:50:38
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I tako ja lepo rekoh mm da idemo pored tetkine kuce da izbegnemo radove i sad cekamooooooooo 😡
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 15:03:10
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Srecan put Ivanka.
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 15:05:19
|
|
|
|
flamingos
|
Ivanma,evo hladnog čaja da se osvežite dok čekate.❤
|
|
|
|
RE: Avgustovska RR plaža 3.8.2020 15:14:18
|
|
|
|
mama Jo
|
Ima li koga na plazi?, 😊
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?