Anoniman -> RE: Da li vam muzevi izlaze navece? (26.12.2009 9:37:53)
|
IZVORNA PORUKA: Urbana IZVORNA PORUKA: anci 81 OTI,pa pricamo,osim sinoc,stvarno nisam mogla...On kaze da je najsrecniji samnom kad je ali da mu fali to zezanje sa drustvom,da bar nekad ima neki ventil,jer ovako samo kuca posao(sto i stvarno jeste tako). E sad,mozda je on u pravu,razliciti smo,ja sam kucna buba i meni ne smeta da samo sedim kuci,ali ja jednostavno ne mogu da prihvatim da on izlazi sa drustvom!!! Ni jednom u 100 god.! Sta vi mislite,da li preterujem? Mozda je problem u meni... Jednostavna da budem preterujes, a evo ti post od OTI koji ti lepo objasnjava sta bi trebalo da bude dozvoljeno, a sta je preterivanje. IZVORNA PORUKA: OTI Anci, i meni je mm rekao na jako lep nacin kako mu ponekad fale ortaci i da izadje sa njima i popije kafu. Ja sam tada rekla i zaista to mislim: "boze moj, pa izadji, zovi ih, idite na pice" S tim sto mm i nije mislio na izlaske kao kad je bio klinac (sad ima 37) nego zaista samo pice ponekad...Tipa jednom u tri nedelje.. I meni je to sasvim OK...Pa boze moj, ja odem sa kumom svojom da popijem kafu negde. Ako je mislio to na taj nacin, onda ne treba da se brines.Muskarce uhvati frka pred dete i onda se osecaju kao da zivot sa jedne strane i prestaje (momacki zivot)...I ne treba ih kriviti. Nemoj da ga osudjujes i da mu pravis scene, udaljices ga od sebe. Ali ako je mislio na cesta izlazenja i napijanja i slicno onda to nije u redu. Mislim da bi trebalo da pricas sa njim i da mu otvoreno kazes sta mislis: "sreco, ja razumem tebe ali razumi i ti da se ja osecam tako i tako i da bih i ja volela jos da izlazim ali mi je sada dete prioritet" Anci, sve zavisi sta je mislio pod tim...
|
|
|
|