mali_mis -> RE: Nacionalna služba za zapošljavanje (20.10.2016 11:25:41)
|
Pitanjce: Nezaposleni se javljaju na biro na svaka tri meseca, koji mi je djavo ona tetka na salteru upisala da se javim za mesec dana, tj sad u novembru, kad bih trebala u januaru (ako na oktobar dodas 3 meseca)? [sm=zmeden.gif] Dosadno im je, pa me zaj****, ili je ona tetka "nova" pa ne zna kako to ide, ili su oni ludaci u vladi opet prckali i menjali nesto. I da, od nsz ama bas nikakve koristi nisam imala, osim sto na svaka 3 meseca trosim 100 i neki dinar vise za kartu za bus. A zvali su me svega 3 puta, za Delfi kad sam isla i bola neke zice u neke rupice, to je kao test, pa me nisu zvali, namerno sam se trudila da budem smotana [sm=smiley36.gif] , za Lear to je isto sr.. kao Delfi, i za Novitet uz objasnjenje da necu biti prijavljena, nece mi uplacivati doprinose i plata ce mi kasniti o.O i tu sam onoj tetki rekla da nemam iskustva sa sivenjem. I da, bila sam kaznjena 6 meseci, ali ne svojom vec njihovom greskom, jer sam u to vreme kad sam trebala da se prijavim bila u radnom odnosu, a oni me nisu skinuli kako su trebali vec mi lupili zabranu, pa kad sam isla da se prijavim onaj momak nije mogao da dodje sebi, valjda je u manjini onih koji tamo nesto stvarno rade.
|
|
|
|