Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:17:57
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja I tamo se makljazila IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: Nedja LillyT, mislim da ne smem da napisem, ali je ima u temi ishrana deteta od 3-6 meseci...i u temi batine, mnooooogo je pisala, prepoznala bi je odmah posto su joj postovi vrlo upadljivi jao setila sam se da sam to citala negde...Luda zena! A sto je otisla sada kad sam ja tu...malo da je ispreskacem da mi se smire hormoni Ja sam je "srela" na jos jednom forumu isto o bebama pod istim nadimkom
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:18:22
|
|
|
|
cicko
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Nedja Nema nikoga ko je na rr koga ne bih zelela da upoznam, bila je jedna jedina osoba, koja je davno, teatralno, otisla Ona novosađanka sa naselja što mi je rekla da zlostavljam dete? Pa nju bih specijalno da upoznam! A da li mozes (za nas sa jeftinijim ulaznicama) objasnjenje ko je ta seljanka? Tema "Batine". Mislim da nije red da baš napišem nick. Cicko, ja te napisah da te već znam. Mari
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 10.12.2009 13:18:41
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:19:30
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Diabla I ja I tamo se makljazila IZVORNA PORUKA: Rivana IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: Nedja LillyT, mislim da ne smem da napisem, ali je ima u temi ishrana deteta od 3-6 meseci...i u temi batine, mnooooogo je pisala, prepoznala bi je odmah posto su joj postovi vrlo upadljivi jao setila sam se da sam to citala negde...Luda zena! A sto je otisla sada kad sam ja tu...malo da je ispreskacem da mi se smire hormoni Ja sam je "srela" na jos jednom forumu isto o bebama pod istim nadimkom hahaha videla sam dobila i neke opomene zena je pis zivi
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:19:42
|
|
|
|
cicko
|
Ma videla sam Tasho, niam ja mislila na nas koje smo se upoznale... Malo se salim. IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Nedja Nema nikoga ko je na rr koga ne bih zelela da upoznam, bila je jedna jedina osoba, koja je davno, teatralno, otisla Ona novosađanka sa naselja što mi je rekla da zlostavljam dete? Pa nju bih specijalno da upoznam! A da li mozes (za nas sa jeftinijim ulaznicama) objasnjenje ko je ta seljanka? Tema "Batine". Mislim da nije red da baš napišem nick. Cicko, ja te napisah da te već znam. Mari
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:20:25
|
|
|
|
gagana83
|
....i od jednom se sjurise sve novije forumasice u temu Batine
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:20:45
|
|
|
|
Anoniman
|
E, to je uspeh! Žena dođe, i ostavi takav utisak na nas da kada neko samo aludira na nju, ne izgovarajući njen nick, svi aktivni korisnici Ringeraje, pa i oni koji su odjavljeni čitali se prijavljuju, se nalaze u istoj temi i komentarišu!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:21:02
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 ....i od jednom se sjurise sve novije forumasice u temu Batine
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:21:45
|
|
|
|
Mari86
|
Idem i ja to jos jednom da vidim,mada sam vec citala
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:21:47
|
|
|
|
Anoniman
|
NE ZABORAVITE "ISHRANA DJETETA OD O-4 MJESECA" I "HOMOSEKSUALNOST!"
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:22:09
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 ....i od jednom se sjurise sve novije forumasice u temu Batine Oj-joj, a ja ću opet da postanem nervozna... Idem da popijem cigaru i popušim kafu dok stignu prvi komentari...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 10.12.2009 13:22:36
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:22:58
|
|
|
|
cicko
|
I ja, I ja!!! IZVORNA PORUKA: Mari86 Idem i ja to jos jednom da vidim,mada sam vec citala
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:23:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Diabla NE ZABORAVITE "ISHRANA DJETETA OD O-4 MJESECA" I "HOMOSEKSUALNOST!" ja se uvek setim onog videa što je Verus postavila za dojenje deteta od koliko beše, 6 godina?
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 10.12.2009 13:23:49
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:24:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Od 8 Tasha
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:25:18
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: gagi Meni je bilo toliko ruzno i bezobrazno sto je izvrjedala jednu forumasicu ......... Ma zena ima problem neki pa je njene frustracije lecila ovde kao i na tom sajtu gde sam je skoro 'VIDELA'
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:26:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene, rekla mi je u jednoj temi da sam primitivna jer se pitam jel mi dijete ljevoruko, pa sam je ja psovala, pa mi je Guppy priprijetila da se upristojim IZVORNA PORUKA: gagi Meni je bilo toliko ruzno i bezobrazno sto je izvrjedala jednu forumasicu .........
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:26:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cicko I ja, I ja!!! IZVORNA PORUKA: Mari86 Idem i ja to jos jednom da vidim,mada sam vec citala i ja naravno..kud svi tu i mali mujo
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:26:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma gde si je videla? Jel aktivna još uvek? Prijavila bih se, fali mi!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 10.12.2009 13:27:14
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:27:49
|
|
|
|
Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma gde si je videla? Jel aktivna još uvek? Prijavila bih se, fali mi! hahaha, pa skoro sam je videla nadam se da je aktivna na forumu MOJA BEBA
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:29:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaoj..uzas..Kakva lujka...Sad neka se niko ne naljuti ali ovaj njen post: "Moj muz je diplomirani teolog i kaze da nigde u Bibliji ne pise da u raju postoji batina niti da je neko primenjuje. Ja te razumem zasto primenjujes batine,jer i sama si maltretirana od strane oca,ali stvarno detetu od 9 meseci pokazati ko je jaci, to je bas tuzno i grozno! " uzas, uzas, uzas...Mada, muz teolog...verovatno je njeno dete bezgresno nastalo.. Uzas.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste voljele da upoznate sa RR? 10.12.2009 13:29:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi IZVORNA PORUKA: Diabla Mene, rekla mi je u jednoj temi da sam primitivna jer se pitam jel mi dijete ljevoruko, pa sam je ja psovala, pa mi je Guppy priprijetila da se upristojim IZVORNA PORUKA: gagi Meni je bilo toliko ruzno i bezobrazno sto je izvrjedala jednu forumasicu ......... Ma nije samo tebe vec i Tashu njoj je zapela i za mamu uzas. Ma mani budalu! Nego ženice, hajde da se ne sprdate u ostalim temama (sorry cicko, vidim da si pisala u batinama, ne mislim ništa loše, nego, neko ko bude posle čitao, neće znati odakle sprdnja...)
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?