Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 14:53:56
|
|
|
|
liliana
|
A ja sam sve primala po jednu dnevno. Opet ponavljam, stimulacija je individualna i zavisi samo od toga kakav problem je po sredi i od toga kako organizam reaguje na primenjenu terapiju.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 15:01:04
|
|
|
|
Mari86
|
Cekajte a posto ja treba da primim 3 ampule da li to ide odjednom ili ima vremenskog razmaka?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 15:02:52
|
|
|
|
Mari86
|
Cipi vidim te....
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 15:04:46
|
|
|
|
liliana
|
Ja sam primala od sve ove 3 injekcije po jednu ampulu dnevno, ali je bilo žena koje su primale i po više. To če ti reč tvoja dr.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 15:07:37
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ja sam primala od sve ove 3 injekcije po jednu ampulu dnevno, ali je bilo žena koje su primale i po više. To če ti reč tvoja dr. ona je meni rekla da ce na dan ici tri ampule Merionala i jedna Diferelina..ali mene zanima da li te tri ampule idu sve od jednom? ili recimo jedna u 10 ujutru draga u 13 i treca kasnije ili sve tri ampule odmah?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 15:09:21
|
|
|
|
Mivica
|
Dušice moja, jako se radujem zbog tebe i verujem u pozitivan ishod!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 15:14:43
|
|
|
|
liliana
|
Moguče da če iči 2 ujutru i jedna uveče ili 3x dnevno. Ne verujem da če sve 3 u isto vreme... Kod mene je bilo samo jednom dnevno po jedna ampula od sve 3 injekcije.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 15:15:30
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Mivica Dušice moja, jako se radujem zbog tebe i verujem u pozitivan ishod! Hvala mila moja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 15:16:07
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: liliana Moguče da če iči 2 ujutru i jedna uveče ili 3x dnevno. Ne verujem da če sve 3 u isto vreme... Kod mene je bilo samo jednom dnevno po jedna ampula od sve 3 injekcije. Pa i ja ne verujem da su tri od jednom videcu..hvala ti na pomoci divna si
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 15:16:14
|
|
|
|
engimengi
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: liliana Ja sam primala od sve ove 3 injekcije po jednu ampulu dnevno, ali je bilo žena koje su primale i po više. To če ti reč tvoja dr. ona je meni rekla da ce na dan ici tri ampule Merionala i jedna Diferelina..ali mene zanima da li te tri ampule idu sve od jednom? ili recimo jedna u 10 ujutru draga u 13 i treca kasnije ili sve tri ampule odmah? Primas jednom dnevno sve tri,u isto vreme, bar sam tako ja!Srećno!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 15:17:12
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: engimengi IZVORNA PORUKA: Mari86 IZVORNA PORUKA: liliana Ja sam primala od sve ove 3 injekcije po jednu ampulu dnevno, ali je bilo žena koje su primale i po više. To če ti reč tvoja dr. ona je meni rekla da ce na dan ici tri ampule Merionala i jedna Diferelina..ali mene zanima da li te tri ampule idu sve od jednom? ili recimo jedna u 10 ujutru draga u 13 i treca kasnije ili sve tri ampule odmah? Primas jednom dnevno sve tri,u isto vreme, bar sam tako ja!Srećno! ahaaaa...eto...znaci moguce je..pa meni bi bilo bolje tako zbog putovanja i toga...videcemo! hvala ti dragaaa
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 15:18:46
|
|
|
|
liliana
|
Mari, nema na čemu. Drago mi je ak mogu pomoči. Znam kako je meni bilo, a nisam imala koga pitati.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 16:16:29
|
|
|
|
cipiripi
|
ako primas dve vrste inekcija-Defrinel (reg down inekcija) jednu dozu od 0.1, i Merional 2 doze..ti zapravo primas u isto vreme samo dve inekcije... uf ne daju ti 2 merionala...vec oba smuckaju u jednu ampulu i daju ti..ja sam njega primala u guzu, defrinel u rame, a gonale u stomak , i bila sam na regularnom dugom protokolu bez kontracepcije. drz se draga bice to ok, drag mi je sto te prate na UZ svakodnevno!!!!!!!! p.s. primas obe u isto vreme
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 20:00:15
|
|
|
|
Mari86
|
hvala ti cipi moja draga
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 20:03:51
|
|
|
|
cipiripi
|
pa pitaj...sto sam dosla?
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 20:14:21
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi pa pitaj...sto sam dosla? ali u tom protokolu ima kao neka tabela gornja je Diferelin i tu pise svaki dan 1..a ispod je Merional i tu pise 3 i 4dc 3 ampule
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 20:18:57
|
|
|
|
cipiripi
|
ma da... jedna jedicica definela.. (0.1) i tri jedinice merionala (3) prvih nekoliko dana te bodu jednom sa defrinolom..a posle 2x...jedan ubod defrion, drugi merional Imas u onoj temi "samodavanje inekcija u procesu vto" tamo ti je merional-menopur , a defrinol-suprofact
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 20:22:50
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ma da... jedna jedicica definela.. (0.1) i tri jedinice merionala (3) prvih nekoliko dana te bodu jednom sa defrinolom..a posle 2x...jedan ubod defrion, drugi merional Imas u onoj temi "samodavanje inekcija u procesu vto" tamo ti je merional-menopur , a defrinol-suprofact idem da pogledam to... rekla mi je da mogu i sama sebi da dajem ako zelim obucice me sestra
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.5.2010 7:51:02
|
|
|
|
bebironcic
|
Tu sam Daco...cekam te To sto ti je delovalo kroz njegovu pricu da ce on da radi VTO nije iskljuceno.Kako bi se vi odlucili za VTO,o svom trosku ili preko fonda?Ako je preko fonda,onda ce tebi i raditi u Nisu jer si odatle,a on je taj koji to radi
< Poruku je uredio bebironcic -- 20.5.2010 7:53:18 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.5.2010 7:54:48
|
|
|
|
daca77
|
Stigla sam... Bebi, a kakva je sada procedura? Sami biramo kliniku ili nam zavod dodeljuje? Sumnjivo mi je, a i mm sto dr govori kao da je on taj ko ce raditi VTO
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.5.2010 7:59:58
|
|
|
|
daca77
|
Za pocetak bismo preko fonda, a onda sami....jedino, ako se puno ceka-platicemo...
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.5.2010 8:03:09
|
|
|
|
bebironcic
|
procedura je ista kao i ja kad sam prosle godine skupljala sve sto je potrebno,a mislim da ko ima u svom gradu nadleznu ustanovu koja radi VTO da tu treba da radi,nisam sigurna da ne lupetam dzabe,ali mislim da se jedino to promenilo
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.5.2010 8:05:18
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Za pocetak bismo preko fonda, a onda sami....jedino, ako se puno ceka-platicemo... hm...puno se ceka,mi smo prosle godine na listi cekanja bili 4 hiljade sedamstotine i neki...ali preko veze....a 1000 VTO se urade godisnje preko fonda
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.5.2010 8:12:30
|
|
|
|
daca77
|
Pa ne znam...dr sa klinike koga sam ranije posecivala mi je pre par meseci rekao da zavod odredjuje kliniku, jer se desavalo da je na nekim klinikama velika guzva, a na drugima nema uopste
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 20.5.2010 8:24:12
|
|
|
|
bebironcic
|
U Krusevcu se ne radi VTO,tako da smo mi imali prava da biramo,ali sam kasnije cula da su tu nesto menjali,i da zene odavde salju u Nis
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?