Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 11:51:52
|
|
|
|
Veca77
|
Mari, samo napred!!!! Za mesec dana zelim da ugledas konacno svoje !!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 11:53:45
|
|
|
|
Lilly*
|
Bravo Mari, Snupi naš veseli
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 12:09:41
|
|
|
|
Maza82
|
Bravo Mari kakva si ti vrijednica!!! Još malkice dušice i biće ako Bog da
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 12:13:28
|
|
|
|
indy_25
|
Bravo Mari zelim ti sve najbolje i da ti ako Bog da uspije VTO a hoce sigurno
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 12:38:50
|
|
|
|
janajana
|
Mari
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 13:07:45
|
|
|
|
dr boba
|
Samo napred Mari!!! Drzim palceve da sve bude kako treba i vucem za nosic jaaaako! P.S: s.c. je potkozno, videces, jednostavno je i ne boli...
< Poruku je uredio dr boba -- 19.5.2010 13:13:20 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 13:24:08
|
|
|
|
Mari86
|
Evo da vam odgovorim devojke moje imala sam kontrolu pa nisam mogla Ivo da pratice me od petog dana na UZ i necu lezati tamo ni kada bude punkcija ni kada mi ih budu vracali! Nesto malo posle postupka cu lezati ali idem kuci.. dr.boba e super hvala ti sto si mi rekla...meni doktorica jeste rekla pod kozom na ramenu da cu dobiti inekciju ali nisam znala da je to to jao imam miliona pitanja a ni jednog ne mogu da se setim...kad bih mogla da okacim protokol ovde ali ne mogu da smanjim sliku Hvala vam devojke moja na podrsci pravi ste drugari
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 13:25:50
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Bravo Mari!Kako je lepo kad se desava nesto pozitivno Kada sam ja dobila plan stimulacije bio je bez tih ampula,samo lekici za kontracepciju?! Ja ne pijem lekove za kontracepciju... doktoroka me je pitala kakvi su mi ciklusi ja sam rekla uredni na 30 dana i ona je rekla onda bez kontracepcije
< Poruku je uredio Mari86 -- 19.5.2010 13:26:05 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 13:26:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 13:27:03
|
|
|
|
Dudu25
|
sad sam pitala za tebe draga... super sto ide sve kako treba daj Boze da ugledas sledeci mjesec
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 13:31:42
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 13:42:05
|
|
|
|
Mari86
|
samo da dobijem na vreme
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 13:45:35
|
|
|
|
Maza82
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 samo da dobijem na vreme Baš mi je drago što si toliko srećna draga
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 13:46:21
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 IZVORNA PORUKA: Mari86 samo da dobijem na vreme Baš mi je drago što si toliko srećna draga Kako nisam..uffff....jako sam srecna
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 13:53:07
|
|
|
|
Nana*
|
Vec sam ti rekla, mnooogo se radujem zbog tebe Mari! Drzimo fige da sve prodje kako treba
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 13:53:32
|
|
|
|
diamond
|
Mila mooooooooooja Mari.... stvarno ne znam šta bih ti rekla, a da se ne ponavljam..... Srećna sam zbog tebe i verujem u uspeh!!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 14:04:26
|
|
|
|
Mari86
|
Drage moje hvala vam puno na podrsci..mnogo vas volim
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 14:17:55
|
|
|
|
liliana
|
Mari!!! ako ti treba neka informacija-tu sam; sve sam to prošla.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 14:20:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mari savrseno. Zelim ti da protekne sve u najboljem redu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 14:22:47
|
|
|
|
Mari86
|
jaoo lili dragaaa svasta me interesuje... kratka sema stimulacije,koliko sam razumela razlika izmedju kratke i duge je sto ja ne pijem kontracepciju ,jel tako? Ja sad drugi dan ciklusa treba da dobijem Diferelin i od treceg dana Merional tri ampule 3dc i 4dc tri ampule, jel to od jednom tri ampule ili ima vremenskog razmaka?? da li pored Merionala primam i Diferelin??
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 14:33:04
|
|
|
|
liliana
|
Da, dobro si razumela. Diferalin primaš do kraja, dok ne primiš tzv. STOP injekciju (injekcija za zaustavljanje rasta folikula): Ja sam primala Gonal i Menopur i oni se primaju u zavisnosti od potrebe, tj. prilagođavaju se prema razvoju folikula. S tim u vezi,m oni se postepeno pojačavaju ili ukidaju (zavisi kako ti organizam reaguje na terapiju) . Meni su ih ih prvo smanjivali, a onda i ukinuli (koliko se sječam primila sam Menopura 4, a Gonala 7). Oni se primaju intramuskularno, a Diferalin potkožno u nadlakticu.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 14:40:52
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: liliana Da, dobro si razumela. Diferalin primaš do kraja, dok ne primiš tzv. STOP injekciju (injekcija za zaustavljanje rasta folikula): Ja sam primala Gonal i Menopur i oni se primaju u zavisnosti od potrebe, tj. prilagođavaju se prema razvoju folikula. S tim u vezi,m oni se postepeno pojačavaju ili ukidaju (zavisi kako ti organizam reaguje na terapiju) . Meni su ih ih prvo smanjivali, a onda i ukinuli (koliko se sječam primila sam Menopura 4, a Gonala 7). Oni se primaju intramuskularno, a Diferalin potkožno u nadlakticu. intramuskularno sta to znaci?? u tibu? Cekaj a koliko onda traje taj kratki postupak..ona je meni rekla da je moguce da od 7dc do 15 dc bude punkija lili hvala ti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 14:44:56
|
|
|
|
liliana
|
Dušo, u guzu!!! Meni je punkcija bila 11 dan. to kod tebe ja skračeni postupak, jer ne piješ kontraceptive. Ja sam pila "Jasmin" 21 dan, a onda krenula sa gore pomenutim injekcijama.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 14:47:07
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: liliana Dušo, u guzu!!! Meni je punkcija bila 11 dan. to kod tebe ja skračeni postupak, jer ne piješ kontraceptive. Ja sam pila "Jasmin" 21 dan, a onda krenula sa gore pomenutim injekcijama. guzicaaa ce da strada jaoooooooooooo jedva cekam,jedva cekam
|
|
RE: Vantelesna oplodnja 19.5.2010 14:48:38
|
|
|
|
engimengi
|
Mari ja sam imala dugi protokol bez kontracepcije,trajao je mesec ipo,kratki traje mnogo manje oko 2 ned!!Ja sam i menopur primala u nadlakticu,4 dnevno!!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?