melania -> RE: Vestacka oplodnja (26.9.2009 10:43:10)
|
Da znas da sam se bas iznervirala,mada sam shvatila da nije komp poludeo vec ja,nebitno.A sto se tice tusiranja meni je receno da dan pred embiotransver imam odnose i nema tusiranja.Mozes misliti temperatura je bila 40,a meni zakazano popodne u 4.To mi je bilo strasno mada su sve zenice tako postupile sem jedne kajoj je to bilo bas neprijatno,a nije joj bilo do odnosa.To je meni ono ponasanje tipa one devojke,valjda kapiras.Taj dan kad sam stigla bila sam iznurena od lezanja,tamo sam lezala 2 sata i nisam imala snage za tusiranje.Koliko sam pricala sa zenicama rekle su da ce i one tek sutra za svaki slucaj,verovatno se tripujuci da nam ne ispadnu.Mozda smesno zvuci ali ja sam 15 dana gledala da nije nesto slucajno ne daj Boze ispalo.Kada sam pricala sa svojim drugaricama koje su to prosle rekle su mi da im je odlazak u toalet bilo biti il nebiti,stvarno je to[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]Tamo su nam rekli kratka i brza tusiranja mlakom vodom,nemoj slucajno da lezis u vodi,to bas ne sme.E sad da ti kazem da je pristup u svim bolnicama razlicit i svako se drzi protokola koji je bolnica prihvatila.Moja drugarica u NF je radila VTO gde joj je receno bez odnosa pred embiotransver,zatim ona je svo vreme utrogestan pila a nama je receno striktno vaginalno posle embiotransvera,samo par dana smo pili.U svakom slucaju ti ces se drzati seme tamo gde radis ali ovo ti govorim da svaka bolnica radi po semi za koju ona misli da je najbolja.Pozdrav za sve moja trudilice[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|