RE: Vestacka oplodnja (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

lence -> RE: Vestacka oplodnja (24.9.2009 22:29:50)

melania, moram malo da te korim pa makar se ti naljutila na mene. Procitah da pijes kafu, i to duplu?! Ne smes to ovih dana, bas je kafein veeeeliki neprijatelj implantacije. Izbegavaj kafu kako god znas, to ti je moj savet.

melania -> RE: Vestacka oplodnja (24.9.2009 22:30:05)

Pa svi su uspeli,ne znam zasto ti ne mozes?

mamce -> RE: Vestacka oplodnja (24.9.2009 22:30:33)

Klip ili sta li je, ali ne mogu?

lence -> RE: Vestacka oplodnja (24.9.2009 22:33:50)

IZVORNA PORUKA: mamce

Klip ili sta li je, ali ne mogu?

Jeste, klip je sa youtube, idi tamo i ukucaj Ovo je prica o nama...

melania -> RE: Vestacka oplodnja (24.9.2009 22:34:54)

Ej draga hvala ti na informaciji,nisam za to znala.Pijem inace samo jednu ujutru zbog pritiska posto mi je nizak,al sam jutos ustala sa glavoboljom,onaj klip me ubio u pojam,ne pamtim da sam tako plakala.Hvala ti na savetu,meni to niko nije rekao.Ja sam i prvi put kad sam radila pila kafu,sad se osecam krivom ali to je gotova prica.Sad znam pa cu paziti,hvala.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

melania -> RE: Vestacka oplodnja (24.9.2009 22:42:02)

Laku noc devojke,kuckamo se sutra[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mamce -> RE: Vestacka oplodnja (24.9.2009 22:43:05)

Uspela sam da pogledam ali sa mm kompa jer moj nema neki plejer preko koga moze, jos[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], bas je jooooj..........

lence -> RE: Vestacka oplodnja (24.9.2009 22:45:07)

Jeste, kafein je na neki nacin veci neprijatelj zatrudnjivanju od nikotina (ovaj vise steti razvoju bebe). Ja isto patim od niskog pritiska, prestala sam piti kafu ima skoro 2 meseca i ne primecujem razliku u pritisku, sasvim mi je OK. Napravi sebi caj od koprive, ne izaziva krvarenje ali jaca krv svuda u organizmu, ukljucujuci matericu.

lence -> RE: Vestacka oplodnja (24.9.2009 22:46:49)

mamce, idi nadji nesto da te oraspolozi, nemoj uplakana na spavanje.

mamce -> RE: Vestacka oplodnja (24.9.2009 22:51:02)

Moracu, ovako necu ni zaspati.
Bas sam kao i ovo moje kucence.

vodolija 82 -> RE: Vestacka oplodnja (25.9.2009 0:19:36)

Melanijice,mozes procitai u ranijim postovima,Gogi 37 je i pila kavu i pusila,svo vrijeme,na svijet je donijela,predivne blizance,naravno ovo ti ne govorim da bi to nastavila,nego,beba je od boga,bar ja tako sebe tjesim,kad bude mislio da sam spremna za ulogu majke i dobicu je tad...

melania -> RE: Vestacka oplodnja (25.9.2009 10:24:54)

Hvala Vodolijice,znam ja to sve.Moje drugarice su pusile po dve pakle i kad su dojile i u trudnoci.Ne zelim da ikog osudjujem ali po meni je to grozno,zasto im ne dati sansu da budu skroz zdravi.Ovaj put sam resila da dam sve os sebe,ostalo je u Bozjim rukama.Ukoliko to sve ne bude ne daj Boze uspesno znacu da sam dala apsolutno sve od sebe,a ovako bi se nervirala.I da,pricala sam sa drugaricama jutros koje su radile vto i sve su mi rekle da su pile jutarnju kafu,ja sam je skuvala jer bez nje ne mogu da dignem glavu.Videcu da li cu moci i bez ove jedne.

vodolija 82 -> RE: Vestacka oplodnja (25.9.2009 10:51:50)

draga ja sam pitala dr,u vezi kafe i cigara,rekao mi je ako mozes prestati super,a ako ne onda smanji,mada kada bi se uspesnist po tome gledala onda ni jedna zena koja pusi ne bi ostala trudna ni prirodnim putem,mada ja stvarno nisam do bete,a posle sve sajm nadoknadila,a ujtro sam kavicu pila svakako,doduse malu soljicu[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

melania -> RE: Vestacka oplodnja (25.9.2009 11:40:57)

Draga meni je prosto doslo da ih ostavim i mogu ti reci da se jako bolje osecam.Mnogo mi je lepse pocev od stvari koje divno mirisu i sve mi je ukusnije.Primetila sam da vise nisam nervozna kao ranije i bas mi je prija bez njih,ma sad su mi skroz gadne.Sad mi svi pusaci strasno smrde pa i onaj njihov zadah,tek sad vidim sta sam ja sebi radila.Imam sistem da sve one pare koje bi dala za njih stavim sa strane i vec sam zadovoljna,lepa je to suma,pogotovu na godisnjem nivou.Imacu za jedno lepo letovanje,malo li je?Sad teram muza da on prestane zbog njegovih rezultata,ima oligoastenospremiu i stvarno mu nisu potrebne mada on kaze kao nema takav karakter kao ja,samo ih bacis i eto ti resenje,sta je tu strasno?

dunja RR -> RE: Vestacka oplodnja (25.9.2009 12:20:06)

isto melani, ja sam prestala pre dve godine, kada smo poceli da radimo na bebi.....ali mi je smesno, sada ja skoro jedina ne pusim u drustvu....a ljudi, kada im kazem da sam pusila , zgranu se....kazu da ne licim na pusaca.... a koliko sam pusila, strasno....sada mi se isto gade cigare, prosto ne mogu da verujem da sam ja to nekada radila.....davno proslo vreme..[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

melania -> RE: Vestacka oplodnja (25.9.2009 12:57:22)

Ma mnogo je bolje bez njih,nego htela sam vas sve nesto pitati.S obzirom na razlicita misljenje u vezi odmaranja posle embiotransvera sta vi planirate?Ja sam prosli put radila nesto malo po kuci,ustajala da jedem,ali uglavnom lezala.Ovaj put prosto ne znam kako bi,svaki doktor drugacije savetuje.Ja licno mislim da je cirkulacija bolja i psiha kad radite sve,to lezanje cini mi se da je bez veze pogotovu ako ste nervcik,a ima i takvih.Neki kazu da tad ne treba ni sedeti,vec iskljucivo lezati,a neki da treba setati!!!Pa ti budi pametan[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Vestacka oplodnja (25.9.2009 13:00:46)

pisala je Jaca , negde na prethodnim stranicama, da ne valja ni samo lezati , vec blago kretanje, pokusaj da nadjes , negde u periodu kada je ona radila , cini mi se da je bio jun...

dunja RR -> RE: Vestacka oplodnja (25.9.2009 13:03:38)

IZVORNA PORUKA: Jacaca

Jao Anci meni je to najgori deo ko ce mene bre da veze za krevet, jako tesko. Mada drugarica koja je radila u Moskvi i ostala trudna njj je dr. rekla nemoj slucajno da mi se ulezis, to nikako, polako po tri kratke setnje dnevno i lagani kucni poslovi-kuvanje, jer lezeci mi potpuno promenis metabolizam i nemas cirkulaciju materice onda i ako se zalepi embrion prestane da napreduje, znaci nikako strogo lezanje!!!!!!!!!!!!!!!!

evo melani.....

melania -> RE: Vestacka oplodnja (25.9.2009 13:12:38)

Pa to blago kretanje za svakog razlicito znaci,meni je blaga setnja dva kilometra.Pokusacu da nadjem,ali opet svako drugacije reaguje.Meni je recimo muz sve branio ono u fazonu samo probaj da se mrdnes i to me nerviralo,znam da je zeleo da uspe ali ne znam koliko je to bilo pametno.

melania -> RE: Vestacka oplodnja (25.9.2009 13:19:00)

Hvala Dunja,pravo si srce.

melania -> RE: Vestacka oplodnja (25.9.2009 13:26:57)

Meni je receno ovako:nema prostiranja vesa,nema usisavanja,nema kuanja jer vam nesto uvek treba sto je na visini a iztezanje nije dobro,nema brisanja prasine takodje zbog istezanja,kad ujutru ustanem bez iztezanja sto je meni bilo strasno jer ti to ne radis svesno.To su sve rekli mom muzu preda mnom,da ne smem podici nista teze od kasike,da on sve preuzme i da bude vredan,ali doslovce tako,da ne kvasim ruke,da se tusiram kratko i sa mlakom vodom,cak da mi donosi sve u krevet sto je meni bez veze.I sad kako ja drugacije da radim pred njim kad su ga oni isprepadali,videcu jos kako cu.

melania -> RE: Vestacka oplodnja (25.9.2009 19:01:26)

Nema vestice[sm=hudicek1.gif]ni sa tabletama,strasno!!!!A bas sam danas zelela da pocnem da se bockam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Vestacka oplodnja (25.9.2009 21:02:58)

IZVORNA PORUKA: melania

Meni je receno ovako:nema prostiranja vesa,nema usisavanja,nema kuanja jer vam nesto uvek treba sto je na visini a iztezanje nije dobro,nema brisanja prasine takodje zbog istezanja,kad ujutru ustanem bez iztezanja sto je meni bilo strasno jer ti to ne radis svesno.To su sve rekli mom muzu preda mnom,da ne smem podici nista teze od kasike,da on sve preuzme i da bude vredan,ali doslovce tako,da ne kvasim ruke,da se tusiram kratko i sa mlakom vodom,cak da mi donosi sve u krevet sto je meni bez veze.I sad kako ja drugacije da radim pred njim kad su ga oni isprepadali,videcu jos kako cu.

super, ovo su jako korisne informacije.....a pod tusiranjem sta se podrazumeva...da li se smemo dole prati, znam da je glupo pitanje ali negde sam procitala da se devojke nisu dole prale po nedelju dana?....

melania -> RE: Vestacka oplodnja (25.9.2009 21:17:45)

Dunja kucala sam ti pola sata sve i svasta na tu temu kad ovaj moj glupi komp pobrljavio i nema poruke,a bas sam se nakucala.Kuckamo se sutra.

dunja RR -> RE: Vestacka oplodnja (25.9.2009 21:23:56)

IZVORNA PORUKA: melania

Dunja kucala sam ti pola sata sve i svasta na tu temu kad ovaj moj glupi komp pobrljavio i nema poruke,a bas sam se nakucala.Kuckamo se sutra.

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  znam i meni se cesto desava i poludim, a uglavnom kada roman ispisem....kuckamo se sutra, vazi.....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>