Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.9.2020 8:46:04
|
|
|
|
jess021
|
Kad oduzmes zagrevanje, istezanje.. Dodje oko 25min. Da intense Tabata.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.9.2020 11:49:31
|
|
|
|
emicaa
|
Jess nista ja ne oduzimam,nekad riknem vec na zagrijavanju 🤣 Kad sam tek pocela radit ruke pa imaju jedne vjezbe sa 5 minuta zagrijavanja.Ja sam odradila tad samo zagrijavanje i ostatak dana mi se ruke treskale 🤣
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.9.2020 20:20:51
|
|
|
|
jess021
|
Emice, ti si carica, ali znam o cenu pricas. Iskreno ja cesto preskocim zagrevanje, nije dobro, ali nekad sam u skripcu sa vremenom. Odradila sam taj novi trening, odlican je ali kratak. Dodala sam jos jedan plank od 5min
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.9.2020 20:46:21
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam odradila cijelo tijelo bez skakanja i riknula,uz to sam i neki novi za stomak.Mislila sam da cu se raspasti,kosa mi je bila mokra
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 24.9.2020 20:58:24
|
|
|
|
mikica88
|
Meni sad trening i dodje zagrevanje i istezanje,ali prija.
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.9.2020 8:13:59
|
|
|
|
jess021
|
Emice, sa Heather? Ja cu danas sa Angie, neki Law impact. Nema nam mama jo u ovoj temi?!
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.9.2020 8:18:01
|
|
|
|
emicaa
|
Neka Chloe Thing,nije kao Heather ali ima tijelo dumres pa kao ajd da isprobam.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.9.2020 8:22:24
|
|
|
|
jess021
|
Dumres kazes🤣 Aj da vidim kakva je
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.9.2020 8:26:53
|
|
|
|
emicaa
|
Jess negdje sam vidjela da i ona ima neki program ali ne znam koliko dugo traje
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.9.2020 8:28:01
|
|
|
|
jess021
|
Dobra je, pogledacu detaljnije nekad. Znas koliko imam sačuvanih treninga, vezni... Koje nikako da dodju na red
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.9.2020 16:07:32
|
|
|
|
jess021
|
Odradila sa Angie 30min full body plus 10min abs. Emice, pogledaj je na YouTube guided by Angie, savršena je, a pritom je poreklom iz Bosne😉
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.9.2020 17:16:15
|
|
|
|
pari
|
Ja sam jutros moj pilates, ovaj put 1h
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 25.9.2020 22:15:23
|
|
|
|
jess021
|
Bravo Pari!!,
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.9.2020 18:08:23
|
|
|
|
jess021
|
Danas verovatno necu stici, a vidim da Heather ima novi trening😁 Emice, gde si?
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 26.9.2020 18:29:07
|
|
|
|
pari
|
Ja sam jutros samo 15 min...to znaci da mi nije dobro, i nije mi dobro stvarno, malaksala sam...
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.9.2020 8:25:17
|
|
|
|
jess021
|
Dva dana nisam vezbala😕 Prekujce nisam stigla, juce su me bolela ledja.
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.9.2020 9:59:18
|
|
|
|
pari
|
Jess, ne mozes stalno, treba slusati svoje telo...ne nerviraj se zbog toga, vezbaces... Ja sam lagano i juce i danas, onoliko koliko sam mogla. Ne treba se forsirati
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.9.2020 10:45:13
|
|
|
|
jess021
|
Pari, znam ja to, ali ocigledno mi treba podset_nik, hvala ti. Milana Delic od 01. opet ima izazov mesec dana bez slatkog, moracu da se prijavim
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.9.2020 13:51:16
|
|
|
|
jess021
|
Odradila taj novi mash up, deluje lako, ali nije, plus plank challenge 6min, dobro sam se oznojila. Super se osecam😁
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.9.2020 13:52:16
|
|
|
|
pari
|
Bravo jess! 😊
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 28.9.2020 14:43:48
|
|
|
|
jess021
|
Hvala Pari, bas sam crkla😛
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.9.2020 10:41:13
|
|
|
|
Queen Lady
|
Ja samo da se javim ovde... Kada cu da pocnem da veDZbam, pa to ne znam da vam kazem... Uskoro
|
|
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.9.2020 11:24:27
|
|
|
|
jess021
|
Ja upravo trazim trening za danas
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.9.2020 12:50:41
|
|
|
|
pari
|
Ja danas preskacem...telo kaze ne
|
|
RE: Vezbajmo i smrsajmo zajedno,uspecemo!!! I... 29.9.2020 12:52:20
|
|
|
|
mikica88
|
Ja cu malo posle. Samo malo, istezanje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?