dunja RR -> RE: Položaj posteljice (29.9.2018 23:26:27)
|
Da kopiram i ovde: IZVORNA PORUKA: dunja RR Von, a da li si osećala pritisak u donjem stomaku i povremena probadanja u karlici i pubičnoj kosti? Mene razbija taj pritisak poslednjih par dana, i češće piškim. Mislim ne prečesto, ali do sada mi se uopšte nije piškilo, bukvalno sam se terala do wc-a. U isto vreme sam počela i da osećam bebu, sada iščitah da se pokreti više oset____e kada je posteljica na zadnjem zidu. Ja je baš osećam, skoro uvek na istom mestu, sa desne strane. Znam da se beba ranije oset____i u drugoj trudnoći, ali ovo nema veze sa tim, već zato što je sa S posteljica bila na prednjem zidu, i baš sam kasno počela da ga osećam. Do pre neki dan ništa od ovog nisam imala, bukvalno nisam osećala stomak. Možda i ova cista što se resorbuje pravi dar mar, a zatvor i dalje imam, sva sam napeta u stomaku. IZVORNA PORUKA: vonavoj Dunja,podicice se posteljica do 24te nedelje..i ja sam tako imala..jos ima vremena..Super da je sve ok! IZVORNA PORUKA: vonavoj O da..sve je to normalno. Ja sam bas bila zabrinuta,jer mi je u prvoj bio skracen grlic,otvorena..pa u drugoj nisko posteljica,ali se podigla u 24oj i bilo je lakse. Citala i o onoj placenta previa,ma svasta..ali sve je proslo super. Tako ce i kod tebe,a inace super izgledas!A i normalno je da sada vise j cesce oset__is bebu nego prvi put..ja sam drugu bebu u 13oj nedelji,a sad M skoro u 12oj nedelji.
|
|
|
|