jelena038 -> RE: Položaj posteljice (12.5.2012 15:49:41)
|
IZVORNA PORUKA: little_one A dobro izbacicu mrezu napolje....mada po meni dodje isto...a sto se ne smije protezati...mislim nije da se protezem...to je dizanje ruku u visinu glave ili ociju....cak i ne ispruzim ruke vec ih samo podignem...a koliko mi se cini ovo nije isto sto i nositi nisko...ili jeste...? Maslacak hvala na odgovoru. Meni je posteljica sad u 20toj nedjelji na 18mm, znaci na 1.8 cm od usca. Pritisak imam ali nije strasan, jos uvijek, mada sam to mislila da je normalno jer stomak raste. Nadam se da nece biti potrebe za brigom i da ce se posteljica povuci vremenom a ja sam skontala da cu da se isto ponasam, i da kad se umorim fino i odmorim i nista na silu....srecom pa nisam opterecena nekim teskim poslovima. A moram pozitivno razmisljati pa sta bude.... Hvala svima na odgovorima i podrsci... ne znam sto, men su tako rekli. i stvarno me je uzasno zatezao stmak kad bih digla ruke da prebacim nesto preko strika, pa sam batalila, isto nisam obracala paznju na pocetku. a ako se ne istezes dok kacis, ti onda kaci, al ta ti je radnja ili cucanj, ili presavijanje svaki cas, pa onda tegljenje mokrog vesa.. prilagodi sve to sebi da se sto manje umaras. nemoj da me shvatis pogresno, ja sam osoba koju je najteze smiriti, al stvarno bi bilo glupo da ti se sad nesto iskomplikuje, plus da se posle udaras u glavu da ti je od nekog glupog vesa, il sta si to popodne radila.. a to - sta znaci mirovanje, a sta ogranicena aktivnost, naucila sam najbolje posle operacija, tek tu vidis koliki teret ti nose stomacni misici i koliko stomak radi umesto nas. tek kad ti raseku stomacne misice shvatis koliko je on dnevno opterecen, a da toga nismo svesni.. no, znajuci tebe, dzaba pricam, cudilo bi me pravo da nisi otisla na onu organizovanu setnju na sehitluke danas [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|