Bojana05 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/20 [chat] (8.5.2020 16:30:06)
|
Zdravo,drage mame i trudnice🥰🥰Nadam se da ste vi dobro i da uzivate,konacno prolazi ovo vanredno stanje ,doslo i lepo vreme,pa mozemo da set_amo...meni je licno ovo vanredno stanje doslo u pravo vreme😁suprug je radio skraceno,nije bilo cestitki,bukvalno nisam oset_ila ova tri meseca a bebac je sad veliki😍😍mi smo konacno bili na kontroli,isto kao i vi bebana,prave smo debelice,7,300 i 62,ma samo da napreduje dobro...sledece nedelje konacno i UZ kukova...verovatno se secate onog problema sa okom sto smo imali,e pa ispostavilo se da nije konjuktivitis uopste vec mu je suzen suzni kanal. Za sada nem drugog tretmana osim masaze i ciscenja krmelja koji se skupljaju pa ukoliko to ne pomigne onda kod ocnog...Blizanac drago mi je da si se tako brzo oporavila👏👏👏a bebi,kao sto rekose,non stop daj sisu,ja iskreno i dalje mu dajem da sisa kad hoce iako se on sam uobrocio i to je sada na nekih 3sata ali kada je nervizan pustim ga da sisa svaki cas☺️☺️Mleka ce biti samo ako je beba na sisi,nema veze koliko je velika beba,moje cerkice su bile duge 56 i 55cm na rodjenju(posle mesec dana nosile su 68 velicinu)nikad nisam dodavala dohranu,samo bih lezala sa ... bitno je da si ti pozitivna i da uzivas onda je beba takva...ja iskreno nikad nisam ovoliko uzivala u deci kao ova zadnja tri meseca cini mi se...iskreno bas sam se uzelela perioda kada su bile bebe a i one su odusevljene bebom,pa je i on tako veseo i dobar.... kao i obicno oduzih😂😂😂Saljemo vam puno poljubaca i zagrljaja💕💕💕
|
|
|
|