blizanac2 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 05/20 [chat] (26.5.2020 7:11:38)
|
Pozdrav drage moje zene! Stigoh na red da se javim, kad god krenem da kuckam nesto me prekine. Mi smo juce bili na prvoj kontroli, bucili ima 5kg 🙊😅 Sve je u redu, a ja sam srecna i nekako ponosna na sebe, sve sam uspela sama, bez icije ponoci. Muz mi radi vec uveliko, pa smo nas dve same. Beki spava fino, po 4-5 sati, pa stignem nekada i ja da ugrabim spavanje sa njom i to mi dosta znaci. Despasito, i ti jos malo. 😊 Samo se cuvaj i odmaraj, sve brzo prodje i sve ce biti bas kako treba! Sa stvarima ne preteruj, to se tako brzo preraste, na kraju vrtis isto, ono sto ti je prakticno i jednostavno. Sto se tice laktacijskih sestara, ja nisam imala nikakve vajde, zvala sam ih svaki dan i po vise puta, one dodju, ustinu bradavicu-imas mleka, i cao. Tako da sam se patila sama, i kad smo dosli kuci tek je krenula zurka. 😅 Beba ne zna, ja jos manje, stalno je vristala, dok mi nije dosla privatno laktacijska i ustanovila malu kolicinu mleka. Od tada smo svi mirni. Ja se izmuzam i lepo znam koliko je pojela, i moram dohranu jer nije dovoljno to sto imam, tako da neka 4 obroka ima moje mleko, 2 dohranu. Stavljam je da siki, da ne zaboravi. Inace rodila sam opasnu mazu, jedva joj odolim da je ceo dan ne nosim i ne grlim! 💘Kako ste ostale zenske? Dobrodosle nove trudnice! 🤗💜
|
|
|
|