branki*
|
Napisala sam vam dug post i obrusalo me.pada kisa kao iz kabla.kao da je sve kod mene tuzno. Drage moje..Jabudic..Fizixki mi nije niata.kako se telo navikne i prilagodi.bez pogovora.odmah.Mozak je taj koji me muci.i dusa.Sa mm ni dobro jutro.nista.samo je rekao da ide na groblje i to je sve.inace ide svake subote,iako je svwkar umro pre 10 godina.juce je propustio zbog ovog sto se desilo i otisao je danas.Sprwmila sam dorucak i jis dva jela..samo da nwsto radim od jutros.kad ne radim,lose mi je.Ne javljam se nikom i dalje.mislim na moje ,jer drugi i ne znaju.Maruska,molim te,kad tw molim,nemoj da ti je lose.dovoljno je ovo sto ae desilo.suvise.cuvaj se i da izguras to do kraja.svw sto kazu lekari da radis.i izguraces.i mazi stomak.ja sam podrazumevala da je sve dobro i nikad ga nisam pomazila.Ja imam snage i volje.kako bog da i kako bude.Volela bih da bebica,ta,ako je sudjena ,posle svega,dodje i ispuni svoje mesto.ako, ne...kako bude..najjaci ostaju.Imam moju bocku,moje savrsenstvo.Imam mog bozilija,moju neizmernu tugu i srecu.Kako bude.Ako se poklopi opet sve,ja sam spremna da odradim skolski sve .negde,i krivim sebe,kao da sam mogla bolje da je cuvam,negde kazem da je takav sklop bio..Kako neki ljudi dozive sve...i vto..i pobacaj...i autizam i svasta.a,neki ne...bez da zavidim...Kao da 1000 godina imam.Mirko komsinice,von zeno draga,maslacak draga,moje trudnice ,svima,mama jo,physio,flamingos,sannice,voci,dunja,ana,didy,emice,svima hvala.i onima koje nisam spomenula.Maruska..nisam htela da pisem ovde u temi,znala sam da ces se naskirati i neci da se sekiras.u onom ludilu,sam pisala ovde.i htela sam d se oprostim od vas.imala sam potrebu.I dalje se ne javljam nikome.sem ovde.Sve vas grli branki.