Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 0:05:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emi bliza mi je Ivana🤣
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 7:23:50
|
|
|
|
pari
|
Dobro jutro, kako ste? Danas bez kise pa cemo se set_ati vise (ispala rima :))
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 7:35:48
|
|
|
|
jess021
|
Dobro jutro i od mene. Ustala da ispecem hleb, pa bi trebali kod drugara na vikendicu. Iako je nesto oblačno, ali valjda nece padati
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 8:12:54
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mi danas na salas. Jeeeee....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 8:31:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Mi danas na salas. Jeeeee.... Lep provod Ljisho! 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 8:53:15
|
|
|
|
emicaa
|
Uzivajte. Sanjice a ti Ivanu pod ruku pa obadvije kod mene 😂
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 8:57:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro.❤️Ljiso, uzivajte. Hocu i ja na neki salas. Suncan je dan. Umesicu picu dok se deca ne probude i ne dodje mm. Mogli bi i mi negde proset_ati.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 9:10:35
|
|
|
|
pari
|
I ja stavila ručak u rernu da to završim odmah ujutru...ako ispadne ok, stavila sam pirinač,povrće,belo meso i prelila paradajzom i vodom... I mi ćemo napolje kasnije...Nešto me zub boli ili zubi, često stiskam noću zube pa me ujutru boli, a i desni me često bole...Ljišo,uživajte. I vi jess!
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 9:19:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Uzivajte. Sanjice a ti Ivanu pod ruku pa obadvije kod mene 😂 Eto kako se nadje rešenje ❤️
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 9:23:24
|
|
|
|
Rosita
|
Devojke, dobro jutro, ušla sam sam posle puno vremena samo da vam javim da smo dobro, povremeno virnem ovde ali nemam vremena da budem aktivna. Puno vas pozdravljam!!!
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 9:26:00
|
|
|
|
pari
|
Super što si se javila Rosi, mislimo na tebe...
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 9:35:00
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rosi, lepo sto si se javila. 🙂
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 10:00:46
|
|
|
|
jess021
|
Ipak nista od rostilja danas, bas je hladno
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 10:39:46
|
|
|
|
mati
|
Sanjice daj malo tog sunca, ovde zahladilo, vetat neki grozan duva. Ali dobro, bar nema kise. Spavamo sa otvorenim prozorom, ali je roletna spustena pa odignuta, i bas je toplo. Pa nikad nemam predstavu kakvo je vreme napolju. Sreca pa nisam tako brza, i nisam popakovala jakne.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 10:44:32
|
|
|
|
pari
|
I ovde je sad sunce,sad ćemo napolje...
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 10:46:26
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mati Sanjice daj malo tog sunca, ovde zahladilo, vetat neki grozan duva. Ali dobro, bar nema kise. Spavamo sa otvorenim prozorom, ali je roletna spustena pa odignuta, i bas je toplo. Pa nikad nemam predstavu kakvo je vreme napolju. Sreca pa nisam tako brza, i nisam popakovala jakne. Ima sunca, ali duva vetar. Nista od set_nje.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 10:47:14
|
|
|
|
vonavoj
|
Danas je bas hladno,duva vetar,nema synca..smor.. Mozda sednemo u auto i provozamo se samo..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 13:36:35
|
|
|
|
ivaMark
|
Cao mame, kod nas sunce, preleeeepooo... Castili smo decu bajsevima sad za vikend, J danas sa tatom izvozala 18km...L ceka bajs da stigne, moj treba na servis, tako da smo pauzirali sada. Jos malo pa nam krece skola...J se raduje ☺️
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 13:51:35
|
|
|
|
mati
|
Kod nas je jos uvek bljak. A vetar duva li duva... Valjda ce samo sutra biti toplije i u utorak opet neka kisa. IvaMark, odakle ste vi? Pocinje vam skola... Kod nas ce vec krajem maja biti gotovo sa skolom, TV nastavom.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 13:52:47
|
|
|
|
pari
|
I ovde duva li duva ..nije baš prijatno za šetnju iako planiram da izađemo još jednom. Malopre smo bile jedno pola sata. Kupile jagode. Ručale sad.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 13:54:52
|
|
|
|
ivaMark
|
mati, zivimo u Sloveniji...J je prvi razred, krecu 18.maja nizi razredi...a inace je skolaska godina do 28.juna.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 13:55:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: mati Kod nas je jos uvek bljak. A vetar duva li duva... Valjda ce samo sutra biti toplije i u utorak opet neka kisa. IvaMark, odakle ste vi? Pocinje vam skola... Kod nas ce vec krajem maja biti gotovo sa skolom, TV nastavom. 0 Ovde isto duva. Ja ne vodim decu kad duva. Pre dve nedelje je Sofi sa T bila u dvoristu. Bio je vetar. I odmah joj je procurio nosic. Tako da moramo malo da se sacuvamo. Bice ovih dana lepog vremena.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 14:06:48
|
|
|
|
mati
|
IM, kod vas krecu po razredima? Jel ste imali TV nastavu, ja uopste nisam u toku... Sanjice, mi setamo kad je onako slab vetar i ima sunca, ali sada vetar nosi koliko duva, a sunca ni na vidiku. Jos kad krenem da radim, ostaje nam samo vikend. Valjda ce da ukinu ovaj p.cas
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 14:22:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Provozali smo se do Bga,i malo po nasem keju,ali duva vetar... Iva,super za bicikle,i mi smo se opremili svi,uzivanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 3.5.2020 16:14:05
|
|
|
|
emicaa
|
Von i mi se idemo provozati ssmo ako ne mozemo hodati.Favid obozava voznju autom,najvise zbog njega to radimo. Rosita lijepo da si svratila 🙂
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Lino Akiša98Koji od Lino proizvoda vaše dete najviše voli?Čokolino (
74%)
Grisolino (
0%)
Keksolino (
9%)
Medolino (
11%)
Karamelino (
2%)
Frutolino (
4%)
Ukupan broj glasova: 91Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!