Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 18.5.2020 13:50:52
|
|
|
|
Milena18
|
Emice, ništa gore nego kad ti lekar ne uliva poverenje. Pretpostavljam da tu ne možeš privatno da odradiš test na heliko?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 18.5.2020 14:01:01
|
|
|
|
pari
|
Emice, kod stomaka je zeznuto...često ne znaju šta je
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 18.5.2020 15:25:07
|
|
|
|
emicaa
|
Pa ne mogu,jer ovaj i jest u stvari privatno.Rado bih se prebacila kod drugog ali tek oko nove godine primaju nove pacijente
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 18.5.2020 18:12:58
|
|
|
|
flamingos
|
Emice,muke.Pronađi neko rešenje.O dr.sve najbolje,ali-daleko im lepa kuća.Šta da radimo kad moramo kod njih,ali baš znaju da budu nekorektni.Ljubim te.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 7:40:15
|
|
|
|
pari
|
Dobro jutro! Kako ste mame?Ja nikako da se naspavam...cesto se budim sto zbog T koja se budi ponekad sto zbog toaleta jer moram da piskim...
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 9:05:58
|
|
|
|
Milena18
|
Dobro jutro! Ja se probudila rano, išla da radim opet neke analize. Danas imam i uz dojke, godišnju kontrolu. M je sinoć prvi put izjavila da joj se spava Nije čak htela ni priču da joj čitam koliko je bila umorna. Našetala se prvo sa tatom prepodne, pa smo posle svi išli zajedno u baš dugu šetnju, svima nam je prijalo. Lepo provedite dan, mame.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 9:11:28
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Hvala Milena,Pari,takođe i vama želim da lepo provedete dan.Zamesila sam za pogačice i pustih mašinu da pere,ima za još jednu.Opet neko šuntavo vreme.Nadam se da ste svi dobro.Pozdrav.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 9:19:08
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro! Milena, obožavam kada se tako izmore Ja sam nešto hronično umorna, ne znam šta mi je. Budim se umorna. A posla preko glave. Danas će mi doći tata, nismo se videli od januara.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 9:21:45
|
|
|
|
flamingos
|
Divno Ana.Uživaj sa svojim tatom.Ljubim te.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 11:35:53
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan. Lezim. Ne mogu da ustanem iz kreveta. Zvala sam kiroprakticara, ali moze da me primi tek u petak uvece. Ja ne mogu da izdrzim do petka. Lekovi pomognu samo jedan dan. Ne mogu se sa njima kljukati non stop.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 12:06:45
|
|
|
|
Milena18
|
Uh Sanjice, drži se. Misliš da je to od vežbi? Je l' ti se de[avalo i ranije?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 12:10:15
|
|
|
|
vonavoj
|
Sanjice,uzmi bromazepam,pomocice ti.. Od cega te tako uhvatilo bas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 12:18:05
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pozdrav mamike. Ja uzela danas da malo pocistim po kuci, ne znam kada se sve tako zaprlja. A ova musava kisa sto je padala sredila je prozore, kazu opet ce da pada pa cu da cekam oblaci da prodju da ne bude za 3 dana opet pwri... Sanjice drzi se, nisam bas skapirala jesi se ukocila? Emice, meni pola god nisu mogli da utvrde da li imam heliko ili nemam. Na kraju sam gutala i sondu i nista. Pila neke lekove nista. Dok mi nisu oterali sefa sadistu nije me prosao bol i povracanje. Bilo je od stresa. Nekad ni lekovi ne pomazu. Ti svakako jos nekog lekara poset_i. Mame ljubac ♥️♥️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 12:25:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Milena18 Uh Sanjice, drži se. Misliš da je to od vežbi? Je l'' ti se de[avalo i ranije? Nisu krive sigurno vezbe, nego mozda sto ih dugo nisam radila. Sofi je namestila nas krevet. Sad je dosao mm, pa ce biti lakse. Nesto sam brzinski spremila za rucak. Mogu da stojim i da ne pravim pokrete. Tako da sam kao robot. 😀Uspela sam da zakazem za veceras kod drugog. Zna tacno sta je problem. Moram sto pre da resim.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 13:27:30
|
|
|
|
ivaMark
|
Zdravo mamke.. Moji krenuli juce u skolu i vrtic, bas su sretni ☺️☺️ Mene boli glava, to mi je od vratnog dela kicme...bol nije jak ali je bezvezan.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 14:25:28
|
|
|
|
pari
|
Super što su krenuli u vrtić i školu...i mojima bi baš prijalo... Mi treba da se odlučimo ovih dana kad ćemo da putujemo, 6 ili 13 ili 20.6. Jutros bili kod majstora za auto, mali servis uradili, ispostavilo se da moramo još dosta toga da uradimo 🙄 Neko tmurno vreme,ja sam već umorna a tek je 2...Kako ste mame?
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 14:35:01
|
|
|
|
emicaa
|
Pari gdje putujete? Iva pocela je i kod vas skola.Ovde jos sutra idu pa onda cetvrtak i petak praznik. Sanjice javi sta ti kaze doktor,ja mislim da je se samo potrefilo da zaboli kad si pocela sa vjezbama
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 14:37:04
|
|
|
|
pari
|
Emice,kod mm u Ameriku...konačno. Najavljuju neku kišu, nevreme...ne znam ni gde ćemo sad napolje
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 14:41:31
|
|
|
|
vonavoj
|
Pari,pa sto pre,naravno😂😂ne bi cekala 20.6. Ivamark,tako i mene boli glava stalno,od vrata,lopatica..Umorila sam se od jutros,pekla mlade krompire,3 ture,ima nas mnogo,plus tata isto dosao na rucak..1.5kg krompira. Sedim na terasi i kuliram, napokon..Morala bi u nabavku,ali najavljuju kisu..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 14:43:48
|
|
|
|
pari
|
Da von,i ja bih što pre ali cene se baš razlikuju pa se zbog toga dvoumim tj.vagam šta je bolje. Uf,ti si se baš napekla krompira...svaka čast!
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 14:45:58
|
|
|
|
emicaa
|
Boze ja zaboravila 🤦♀️ znaci dozvolili su putovanja
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 15:04:26
|
|
|
|
vonavoj
|
Ma sta te briga za pare😂😂😂 susret nema cenu😁
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 15:17:55
|
|
|
|
ivaMark
|
Jeste Von, i lopatica kad uhvati....jednom me je toliko bolelo da nisam mogla ruku da podignem. emmice, ako imate BiH drzavljanstvo mozetebu Bosnu, s''tim sto vas ceka karantin od 14 dana...za sada. pari, doceka ti i taj dan da razmisljas o kipovini karte ☺️☺️ Kisa, bez veze vreme.
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 16:03:07
|
|
|
|
flamingos
|
Pari,divno,da što pre svi budete zajedno.❤Vreme užasno,nećemo u šetnju.Dve žice pune veša na terasi,još malo i suvo je,pa da pokupim pre kuše.Nećemo u šetnju.Dete završilo domaći,sad nešti crta.Ja sedoh,mlatim se vazdan oo stanu.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/20 19.5.2020 17:27:56
|
|
|
|
emicaa
|
Iva nemamo 😂 a i sta mi vrijedi ici na dvije sedmice pa ih provesti u izolaciji.Radije cu sjediti ovde gdje jesam
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?